Ελιζαμπέτα Κανάλις με ραγάδες!

19.05.2011
Ε ναι λοιπόν! Μπορεί να μην έχει ίχνος κυτταρίτιδας, να είναι γυμνασμένη, να είναι αδύνατη και αναμφισβήτητα κορμάρα, αλλά από ότι φαίνεται είναι κι εκείνη μια «κοινή θνητή» με... ραγάδες! Τα ειδεχθή αυτά σημάδια της αυξομείωσης βάρους, που όλες οι γυναίκες σιχαινόμαστε σαν τις παλιές μας αμαρτίες, δεν κάνουν διακρίσεις... Φακός παπαράτσι απαθανάτισε την Ελιζαμπέτα Κανάλις (Elisabetta Canalis) συμβία του 50χρονου πια Τζόρτζ Κλούνεϊ (George Clooney ) σε διακοπές με σκάφος στις Κάννες, και φυσικά επικεντρώθηκε τα σωματικά της προσόντα. Διάβασε και: Γυμνή η Κανάλις σκάει η αντίζηλος Ελιζαμπέτα Κανάλις: "Δεν σκοπεύω να κάνω παιδιά"

Ε ναι λοιπόν! Μπορεί να μην έχει ίχνος κυτταρίτιδας, να είναι γυμνασμένη, να είναι αδύνατη και αναμφισβήτητα κορμάρα, αλλά από ότι φαίνεται είναι κι εκείνη μια «κοινή θνητή» με... ραγάδες! Τα ειδεχθή αυτά σημάδια της αυξομείωσης βάρους, που όλες οι γυναίκες σιχαινόμαστε σαν τις παλιές μας αμαρτίες, δεν κάνουν διακρίσεις...

Φακός παπαράτσι απαθανάτισε την Ελιζαμπέτα Κανάλις (Elisabetta Canalis) συμβία του 50χρονου πια Τζόρτζ Κλούνεϊ (George Clooney ) σε διακοπές με σκάφος στις Κάννες, και φυσικά επικεντρώθηκε τα σωματικά της προσόντα.

Διάβασε και: