Η Πενέλοπε τρελαίνεται για καραόκε!

18.05.2011
Η 37χρονη Ισπανίδα ηθοποιός Πενέλοπε Κρουζ (Penelope Cruz) φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο της Vogue Ιουνίου 2011 και μιλάει για όλα τα πράγματα που την κάνουν ευτυχισμένη. Κυρίως για το γιό της και το... καραόκε: «Πηγαίνω για καραόκε σε κάθε πόλη που επισκέπτομαι. Κάθε φορά που γυρνάω ένα φιλμ, βρίσκουμε μπαρ καραόκε και πηγαίνω με τους συντελεστές.» Για τη μητρότητα στη ζωή της η Πενέλοπε παραδέχεται ότι τα «έχει δει όλα»: «Από το πρώτο δευτερόλεπτο, νιώθεις τόση αγάπη. Είναι μια επαναστατική εμπειρία. Σε αλλάζει τελείως. Η φύση είναι σοφή και σου δίνει εννέα μήνες να προετοιμαστείς, αλλά εκείνο το λεπτό όταν βλέπεις αυτό το πρόσωπο μεταλάσσεσαι για πάντα. Ακόμα και αν έχεις ακούσει από φίλους και οικογένεια ότι κάτι θα συμβεί, μέχρι να συμβεί σε σένα είναι δύσκολο να το καταλάβεις στην ψυχή σου.»

Η 37χρονη Ισπανίδα ηθοποιός Πενέλοπε Κρουζ (Penelope Cruz) φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο της Vogue Ιουνίου 2011 και μιλάει για όλα τα πράγματα που την κάνουν ευτυχισμένη.

Κυρίως για το παιδί της και το... καραόκε: «Πηγαίνω για καραόκε σε κάθε πόλη που επισκέπτομαι. Κάθε φορά που γυρνάω ένα φιλμ, βρίσκουμε μπαρ καραόκε και πηγαίνω με τους συντελεστές.»

Για τη μητρότητα στη ζωή της η Πενέλοπε παραδέχεται ότι τα «έχει δει όλα»:

«Από το πρώτο δευτερόλεπτο, νιώθεις τόση αγάπη. Είναι μια επαναστατική εμπειρία. Σε αλλάζει τελείως. Η φύση είναι σοφή και σου δίνει εννέα μήνες να προετοιμαστείς, αλλά εκείνο το λεπτό όταν βλέπεις αυτό το πρόσωπο, μεταλλάσσεσαι για πάντα. Ακόμα και αν έχεις ακούσει από φίλους και οικογένεια ότι κάτι θα συμβεί, μέχρι να συμβεί σε σένα είναι δύσκολο να το καταλάβεις στην ψυχή σου.»