Σρόιτερ-Αιγινίτη: Όλο το παρασκήνιο του χωρισμού

13.12.2010
«Δεν τηρήθηκαν κάποιες συμφωνίες μεταξύ τους, κάποιες συνήθειες του ενός που ενοχλούσαν τον άλλο δεν άλλαξαν».

«Δεν τηρήθηκαν κάποιες συμφωνίες μεταξύ τους, κάποιες συνήθειες του ενός που ενοχλούσαν τον άλλο δεν άλλαξαν». Αυτό εξομολογήθηκε στο ΛΟΙΠΟΝ στενός φίλος του ζευγαριού λίγα μόνο εικοσιτετράωρα μετά την επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού μέσω Facebook.

Ηταν η πρώτη μέρα του Δεκεμβρίου όταν η Δήμητρα Αιγινίτη αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το χωρισμό της από τον άνκορμαν του Alpha αλλάζοντας το προφίλ της στο Facebook από «married» σε «single». Την οριστική απόφασή τους βέβαια να χωρίσουν την είχαν πάρει τουλάχιστον ένα μήνα πριν, καθώς από τις 27 Οκτωβρίου ο Αντώνης Σρόιτερ παρουσίασε το δελτίο ειδήσεων χωρίς να φοράει τη βέρα του. Λίγες μέρες μετά η Δήμητρα μετακόμισε από το σπίτι όπου διέμεναν στον Άγιο Στέφανο στα νότια προάστια, κοντά στους γονείς της. Αυτός βέβαια δεν ήταν ο πρώτος χωρισμός του ζευγαριού. Είχε προηγηθεί άλλος ένας λίγο πριν από τον πολιτικό τους γάμο, πέρυσι τα Χριστούγεννα στο δημαρχείο του Αγίου Στεφάνου. «Τότε αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, καθώς αγαπιόντουσαν, αλλά υπήρχαν κάποια πράγματα που ενοχλούσαν και τους δύο πολύ. Όμως, για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται πως, αν ραγίσει το γυαλί, δεν ξανακολλάει» μας είπαν άνθρωποι από το περιβάλλον τους.

Οι φήμες λένε πως το πρώην πλέον ζευγάρι είχε καβγαδίσει και πριν από το θρησκευτικό γάμο τους, στις 24 του περασμένου Ιουλίου.

Πλέον Αντώνης και Δήμητρα έχουν μπει κανονικά στη διαδικασία του συνεναιτικού διαζυγίου λέγοντας: «Χωρίσαμε λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων», χωρίς να μπαίνουν σε λεπτομέρειες...

«Δεν υπάρχουν τρίτα πρόσωπα»
Ποτέ δεν υπήρξαν τρίτα πρόσωπα στο γάμο τους, παρά τα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες. Η παραφιλολογία ξεκίνησε από το υποτιθέμενο τατουάζ με το γράμμα «Ζ» που είχε η Δήμητρα και ο Αντώνης Σρόιτερ της ζητούσε επίμονα να το σβήσει, καθώς οι φήμες ήθελαν να παραπέμπει σε παλιό δεσμό της με παλαίμαχο ποδοσφαιριστή. Έξαλλος ο ποδοσφαιριστής λέγεται πως διαμήνυσε στη Δήμητρα να αποκαταστήσει την αλήθεια και εκείνη το έκανε λέγοντας πως το μόνο τατουάζ που έχει είναι ένα δελφίνι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην άσος ενοχλήθηκε πάρα πολύ που κάποιοι προσπάθησαν να τον εμφανίσουν ως «πέτρα του σκανδάλου» από τη στιγμή που έχει μια πολύ ήρεμη και πολύ ευτυχισμένη οικογένεια.

Δεύτερη «πέτρα του σκανδάλου» η Νατάσα Θεοδωρίδου, που βγήκε για φαγητό με τον Αντώνη Σρόιτερ λίγα μόνο εικοσιτετράωρα μετά την ανακοίνωση του χωρισμού. Η αλήθεια είναι πως οι δυο τους διατηρούν φιλική σχέση και η Νατάσα απλώς συμπαραστάθηκε στο δημοσιογράφο στη δύσκολη φάση που περνάει, όπως έχει κάνει άλλωστε και με πολλούς άλλους φίλους και φίλες της, για παράδειγμα με την κουμπάρα της Ελένη Μενεγάκη.