Καραμεροχαριτάτοι...Πάρτε μέτρα τώρα!

14.12.2010
Σώστε το δίδυμο Καραμέρου - Χαριτάτου»! Αυτή η φράση ακούγεται τις τελευταίες μέρες στα γραφεία και στους διαδρόμους του ANT1, καθώς το τηλεοπτικό δίδυμο έχει αρχίσει να κατρακυλάει σε θεαματικότητες.

Σώστε το δίδυμο Καραμέρου - Χαριτάτου»! Αυτή η φράση ακούγεται τις τελευταίες μέρες στα γραφεία και στους διαδρόμους του ANT1, καθώς το τηλεοπτικό δίδυμο έχει αρχίσει να κατρακυλάει σε θεαματικότητες. Η μία σύσκεψη διαδέχεται την άλλη, έχει πέσει γκρίνια, ενώ η απόφαση έχει παρθεί: «Αφήστε την ενημέρωση και πιάστε την ψυχαγωγία».

Το περίφημο infotainment στο «10 με 1 μαζί» πάει... περίπατο μετά τις γιορτές. Όσο και αν ο Σπύρος και ο Γιώργος προσπαθούν να διατηρήσουν το «μοντέλο» εκπομπής που κλήθηκαν να υποστηρίξουν, φαίνεται ότι δεν έχουν άλλα περιθώρια. Και παρόλο που στον ΑΝΤ1 δηλώνουν ευχαριστημένοι από τις επιδόσεις τους, είναι κοινό μυστικό ότι υπάρχει γκρίνια και ανησυχία για τα νούμερα. Τι κι αν οι ίδιοι λένε ότι έχουν υπογράψει να είναι οι δυο τους στην παρουσίαση; Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι αναζητείται ΤV persona νεαρή και χαριτωμένη για να τα... βάλει με το νάζι της Ελένης Μενεγάκη και τη... χαριτωμενιά της Φαίης Σκορδά. Ταυτόχρονα, ήδη άρχισαν να αναζητούν νέους συνεργάτες για να ενισχύσουν τη συντακτική ομάδα, που πλέον έχει εντολή να δώσει βάρος στο lifestyle. Επίσης, λέγεται ότι έχει δοθεί εντολή στο δίδυμο του «10 με 1 μαζί» να μη... δυναμιτίζει πλέον την ατμόσφαιρα με δηλώσεις. Οι ίδιοι πάντως προσπαθούν ως άψογοι επαγγελματίες να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και περιμένουν τις τελικές αποφάσεις που θα πάρει ο σταθμός με την καινούργια χρονιά.