Σοφία Φαραζή: Τριών μηνών έγκυος

14.12.2010
Το «Λιτσάκι» χαμογελάει πλέον με αισιοδοξία και κρύβει ένα γλυκό μυστικό: διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Το «Λιτσάκι» χαμογελάει πλέον με αισιοδοξία και κρύβει ένα γλυκό μυστικό: διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Η αγαπημένη Σοφία Φαραζή είχε χαθεί για μεγάλο διάστημα από τα καλλιτεχνικά δρώμενα και τις συγκεντρώσεις. Όλοι πίστευαν ότι αυτό οφειλόταν στην περιπέτεια που πέρασε η οικογένειά της, όταν η επιχείρησή τους, μία από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη στην ελαφριά ναυπηγική βιομηχανία, καταστράφηκε από πυρκαγιά. Ήταν λίγο μετά το γάμο της με τον Νάσο Μαρατσώλα, που έγινε στις 7 Σεπτεμβρίου του περασμένου χρόνου σχεδόν κρυφά, αφού επιθυμούσαν να είναι δίπλα τους μόνο οι πολύ δικοί τους άνθρωποι. Τότε η Σοφία ήταν στο ζενίθ της καριέρας της, καθώς η σειρά που πρωταγωνιστούσε, «Λίτσα.com», ήταν από τις πρώτες σε θεαματικότητα.

Όμως, εκείνη δεν δίστασε ούτε μια στιγμή να τα παρατήσει όλα και να αφιερωθεί μαζί με τις δύο αδερφές της στο ξαναστήσιμο της οικογενειακής επιχείρησης. Σύντομα η ζωή τής χάρισε και ένα μεγάλο προσωπικό δώρο, θα αποκτούσε το πρώτο της παιδί. Όλοι χάρηκαν όταν την είδαν πριν από λίγες μέρες στο πλευρό του συζύγου της στην πρεμιέρα της παράστασης «Κόκκινο» στο Θέατρο «Δημήτρης Χορν». Ακόμα όμως και τώρα το μυστικό της το εμπιστεύτηκε σε ελάχιστους.

Το ΛΟΙΠΟΝ ήταν εκεί και άκουσε τη συζήτηση που είχε η ηθοποιός με τον Θοδωρή Αθερίδη:

«Σε χάσαμε, τι κάνεις; Ο γάμος σε ομόρφυνε», της είπε ο Θοδωρής Αθερίδης. Κι εκείνη του έδειξε την κοιλίτσα της και του αποκάλυψε το γλυκό μυστικό της, ενώ παρέμεινε με το σύζυγό της σε μια γωνία μακριά από τις κάμερες και τα φλας των φωτογράφων.

Όσο για το φύλο του μωρού; Δεν το ξέρουν ακόμα, όπως είπε στον Αθερίδη, καθώς βρίσκεται μόλις στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης. Με το καλό!