Ο Τομ Κρουζ παράτησε την Κέιτι!

08.12.2010
Απαρηγόρητη είναι σύμφωνα με πληροφορίες η 31χρονη ηθοποιός γιατί ο αγαπημένος της σύζυγος έχασε την επέτειό τους.


Απαρηγόρητη είναι σύμφωνα με πληροφορίες η 31χρονη ηθοποιός γιατί ο αγαπημένος της σύζυγος έχασε την επέτειό τους.

Αλλιώς την είχε φανταστεί εκείνη την ημέρα η Κέιτι Χολμς (Katie Holmes). Τέσσερα χρόνια γάμου, σου λέει, και παντρεμένη με έναν από τους πλουσιότερους ηθοποιούς του κόσμου. Σίγουρα θα πόνταρε σε πανάκριβα δώρα, ρομαντικό δείπνο και, γιατί όχι, κανένα ξαφνικό ταξιδάκι για δύο!

Όχι όμως. Αντί για αυτό, το πρόγραμμα είχε μοναξιά και -ευτυχώς- την παρέα της κόρης της, Σούρι (Suri).

Όπως προκύπτει, ο Τομ Κρουζ (Tom Cruise) δεν μπορούσε να περάσει αυτή τη μέρα με τη γυναίκα του αφού δεν τον άφηναν να φύγει από το Ντουμπάι όπου βρίσκεται αυτό τον καιρό για τα γυρίσματα της τέταρτης ταινίας των "Επικίνδυνων Αποστολών".

Και σαν να μην έφτανε αυτό, η παραγωγή δεν επέτρεψε ούτε στις γυναίκες του να τον επισκεφτούν εκεί για λίγες μέρες, γεγονός που πυροδότησε τις φήμες για τριγμούς στη σχέση του διάσημου ζευγαριού.

Όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές, το γεγονός αυτό στάθηκε η αφορμή για την Κέιτ να βγει από τον λήθαργο στον οποίο βρισκόταν εδώ και καιρό, αφού συνειδητοποίησε ότι με την απουσία του Τομ, δεν είχε που να στραφεί για παρέα.

"Νιώθει όλο και περισσότερο αποξενωμένη από τους πάντες", μεταφέρουν γνώστες της κατάστασης, τονίζοντας πόσο λιγότερο βρίσκεται πια η Χολμς ακόμη και από τις πιο πρόσφατες φίλες της, όπως η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham), για παράδειγμα.

"Η Κέιτ υπολόγιζε ότι αυτή η επέτειος θα λειτουργούσε ως ευκαιρία να συζητήσει με τον Τομ όλα όσα την απασχολούν, αντίθετα όμως κατάλαβε πόσο μόνη είναι", συνεχίζουν οι πληροφορίες, που δίνουν μεγάλη σημασία στην απόφαση της κυρίας Κρουζ να εγκαταλείψει την Σαϊεντολογία με την οποία είναι τελείως παθιασμένος ο άντρας της.

"Μάλλον οι φόβοι της ότι αν έκανε το βήμα θα δεχόταν και άσχημες συνέπειες βγήκαν αληθινοί", ολοκληρώνουν οι πηγές, ενώ την ίδια στιγμή δεν υπήρξε καμία επίσημη δήλωση από την πλευρά του διάσημου ζευγαριού.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα