Υπέκυψε στο νυστέρι η Κριστίνα Αγκιλέρα;

08.12.2010
Μερικά πράγματα δεν κρύβονται, όσο κι αν προσπαθήσεις και έτσι φαίνεται ότι την... πάτησε και η 29χρονη τραγουδίστρια σε πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της.

Μερικά πράγματα δεν κρύβονται, όσο κι αν προσπαθήσεις και έτσι φαίνεται ότι την... πάτησε και η 29χρονη τραγουδίστρια σε πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της.

Το πλούσιο μπούστο της Κριστίνα Αγκιλέρα (Christina Aguilera) ουδέποτε είχε αμφισβητηθεί ως τεχνητό. Μέχρι τώρα, δηλαδή, γιατί καθώς χαιρετούσε τους θαυμαστές της στο Τόκιο πριν από λίγες μέρες, το κοντομάνικο μπλουζάκι που φορούσε άφησε να φανούν στη μασχάλη της μερικά ύποπτα σημάδια.

Οι ουλές που φανέρωσε το μανικάκι δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια ερμηνείας αφού παραπέμπουν σαφώς σε ουλές που μένουν ύστερα από συγκεκριμένου είδους επεμβάσεις προσθετικής στήθους, όπου τα εμφυτεύματα εισάγονται από εκείνο ακριβώς το σημείο.

Η συγκεκριμένη ενδοσκοπική -όπως ονομάζεται- μέθοδος προτιμάται από όλο και περισσότερες γυναίκες που δεν θέλουν να έχουν σημάδια στο στήθος.

Το γεγονός είναι πως λόγω του βάρους που εμφανέστατα έχει βάλει τα τελευταία χρόνια η άρτι διαζευγμένη τραγουδίστρια, η ανάλογη "τόνωση" του ντεκολτέ της δεν είχε προκαλέσει ερωτηματικά. Τώρα βέβαια, τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά...

Στο μεταξύ, η Κριστίνα είναι πολύ απασχολημένη προωθώντας το νέο της φιλμ με τίτλο "Burlesque" και ζώντας τον έρωτα με τον τεχνικό και κιθαρίστα Ματ Ράτλερ (Matt Rutler), σε μία φρέσκια σχέση που παραδέχτηκε και η ίδια σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό "People".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα