Ο Μπραντ χουφτώνει την Αντζελίνα δημοσίως!

08.12.2010
Εντάξει... Δικαιούνται και οι διάσημοι τις προσωπικές τους στιγμές, αλλά τόσο "φόρα παρτίδα", βρε παιδί μου; Θα μου πεις, γιατί όχι; Οι Μπραντζελίνα, άνθρωποι δεν είναι;


Εντάξει... Δικαιούνται και οι διάσημοι τις προσωπικές τους στιγμές, αλλά τόσο "φόρα παρτίδα", βρε παιδί μου; Θα μου πεις, γιατί όχι; Οι Μπραντζελίνα, άνθρωποι δεν είναι;

Ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) συνόδεψε την Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) σε ακόμη μια πρεμιέρα και τα φλας των φωτογράφων πήραν φωτιά.

Οι δύο διάσημοι σταρ παραβρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας "The Tourist" όπου η Αντζελίνα πρωταγωνιστεί δίπλα στον Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp) στο Παρίσι και έδωσαν λίγη περισσότερη "τροφή" από συνήθως στους παπαράτσι!

Η Τζολί έλαμπε μέσα στην λευκή Atelier Versace τουαλέτα της, η οποία εκτός από το βαθύ ντεκολτέ είχε και ένα τρελό κρυφό σκίσιμο μέχρι τον μηρό, ενώ οι Ferragamo γόβες της στην ακριβώς ίδια απόχρωση ολοκλήρωναν ρομαντικά το σύνολο.

Δίπλα της, ο 46χρονος Πιτ καμάρωνε για την αγαπημένη του αγκαλιάζοντάς την συνέχεια και μάλιστα μερικές φορές πιο πονηρά από το συνηθισμένο. Έτσι, ο φακός -που δεν τα χάνει κάτι τέτοια- τον απαθανάτισε με το χεράκι του να πιέζει ελαφρά τον πισινό της καλή του! Όχι ότι εκείνη έδειχνε να την ενοχλεί, δηλαδή, αφού δεν έχασε ούτε στιγμή το χαμόγελό της.

Εξάλλου, η Αντζελίνα έχει επανειλημμένα μιλήσει για τη σημασία της προσωπικής σχέσης του ζευγαριού και της διατήρησης του έρωτα ακόμη και με... έξι παιδιά.

"Πρέπει πάντα η μαμά και ο μπαμπάς να βρίσκουν χρόνο και για τους δυο τους κάθε τόσο. Νομίζω ότι όταν κάνεις παιδιά, το πιο σημαντικό πράγμα είναι να αγαπάς τα παιδιά σου, αλλά επίσης πρέπει να μην χάνεσαι και με τον σύντροφό σου γιατί έτσι παραμένεις δυνατός", είχε εξομολογηθεί παλιότερα στην Daily Mail η -τώρα και νεόκοπη σκηνοθέτης- Τζολί τονίζοντας ότι όταν το ζευγάρι είναι δυνατό και δεμένο, τότε τα παιδιά είναι ακόμη πιο καλά. Κάτι θα ξέρει εκείνη...

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα