Ζιζέλ: "Θέλω κι άλλα παιδιά"

06.12.2010
Όπως δήλωσε πρόσφατα η 30χρονη διάσημη βραζιλιάνα καλλονή σκοπεύει σίγουρα να μεγαλώσει την οικογένειά της, αλλά όχι τώρα... αμέσως.


Όπως δήλωσε πρόσφατα η 30χρονη διάσημη βραζιλιάνα καλλονή σκοπεύει σίγουρα να μεγαλώσει την οικογένειά της, αλλά όχι τώρα... αμέσως.

Η Ζιζέλ Μπούντχεν (Gisele Bundchen) και ο σύζυγός της Τομ Μπράντι (Tom Brady) είναι ήδη γονείς του Μπέντζαμιν (Benjamin) που είναι σχεδόν ενός έτους, ενώ ο 33χρονος αθλητής έχει ακόμη έναν γιο από προηγούμενη σχέση, τον 3χρονο Τζακ (Jack).

"Θέλω οπωσδήποτε κι άλλα παιδιά, απλά δεν ξέρω πότε ακριβώς θα γίνει αυτό", δήλωσε το διάσημο μοντέλο τονίζοντας ότι αυτή τη στιγμή "τα χέρια της είναι... γεμάτα".

Κατά τα άλλα, η Ζιζέλ, η οποία φωτογραφήθηκε δύο μήνες μετά τη γέννα και έκανε πολλές γυναίκες να... πρασινίσουν από τη ζήλεια, παραδέχεται ότι νιώθει πολύ τυχερή αφού τα αγόρια της δεν μαλώνουν καθόλου. "Στα μάτια του Μπέντζαμιν, ο Τζακ είναι πολύ απλά ο ήρωάς του. Τον ακολουθεί παντού, ό,τι και αν κάνει. Είναι η σκιά του και θαυμάζει το ο,τιδήποτε κάνει", εξηγεί η τρυφερή μαμά, ομολογώντας όμως ότι για τον μεγαλύτερο γιο του άντρα της, η άφιξη του Μπέντζαμιν δεν ήταν και πολύ ευπρόσδεκτη στην αρχή.

"Τελικά, όμως, οι δυο τους τα βρίσκουν περίφημα και γι' αυτό και μόνο νιώθω πολύ τυχερή", λέει η όμορφη Ζιζέλ.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα