Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Σας έχω γραμμένους στα τέτοια μου

03.12.2010
Έξαλλη είναι η 29χρονη τραγουδίστρια με δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι τις "έφαγε" άγρια από τον αρραβωνιαστικό της, Τζέισον Τράγουικ (Jason Trawick).

Έξαλλη είναι η 29χρονη τραγουδίστρια με δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι τις "έφαγε" άγρια από τον αρραβωνιαστικό της, Τζέισον Τράγουικ (Jason Trawick).

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) επέλεξε το Twitter της για να απαντήσει σε εκείνους που θεωρεί ότι δημιούργησαν τη φήμη και φυσικά φρόντισαν για την αναπαραγωγή της.

Έτσι, μέσα από τον λογαριασμό της, η Μπρίτνεϊ απευθύνθηκε σε συγκεκριμένα έντυπα και ανθρώπους και τους... στόλισε κατάλληλα: "Περιοδικό Star, Radar Online, Τζέισον Αλεξάντερ (Jason Alexander) και όλοι εσείς οι υπόλοιποι ψεύτες, να μου φιλήσετε το λευκό λουιζιάνικο κωλαράκι μου!" (όπερ μεθερμηνευόμενο στη... μαλλιαρή: "Να μου κλάσετε τ' αρχ...").

Όλο το ζήτημα ξεκίνησε από δημοσίευμα της Star που ανέφερε ότι ο Τράγουικ έδερνε την Σπίαρς. Το δημοσίευμα στηρίχτηκε σε δηλώσεις του επί 55 ολόκληρες ώρες (!) πρώην συζύγου της γνωστής τραγουδίστριας, Τζέισον Αλεξάντερ.

Ο Αλεξάντερ υποστηρίζει ότι η ίδια η Σπίαρς του έδωσε την πληροφορία ενώ στο δίκτυο RadarOnline ανέβηκε και ηχητικό απόσπασμα της υποτιθέμενης σχετικής συζήτησης ανάμεσά τους.

Ωστόσο, οι εκπρόσωποι της Μπρίτνεϊ διαψεύδουν ότι η φωνή που ακούγεται είναι η δική της και δεν αποκλείουν η ιστορία αυτή να έχει συνέχεια με... μηνύσεις.

Προς το παρόν, η Σπίαρς η οποία ανακοίνωσε ότι το νέο της άλμπουμ θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο, απολαμβάνει ένα "ρομαντικό σαββατοκύριακο με τον καλό της".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα