Ζεύγος Μπέκαμ: "Είμαστε τζαμπατζήδες"

03.12.2010
Άλλη μια αποκαλυπτική συνέντευξη για τον Ντέιβιντ (David) και τη Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham), οι οποίοι μεταξύ άλλων ομολογούν ότι τους αρέσει το... τζάμπα!


Άλλη μια αποκαλυπτική συνέντευξη για τον Ντέιβιντ (David) και τη Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham), οι οποίοι μεταξύ άλλων ομολογούν ότι τους αρέσει το... τζάμπα!

Εκείνος θεωρείται η επιτομή του μετροσέξουαλ αρσενικού και εκείνη θεωρείται μία από τις διασημότητες με τη μεγαλύτερη διάρκεια στον χρόνο, μέσα από τις πολλές και διάφορες ασχολίες της. Οι δυο τους έχουν πολλές ιδιαιτερότητες τόσο ατομικά όσο και ως ζευγάρι.

Το ότι έχει ο καθένας το δικό του μπάνιο είναι ένα μόνο κομμάτι αυτού του θέματος. Στη συνέντευξη που παραχώρησε το διάσημο ζευγάρι στο περιοδικό "InStyle" διαβάζουμε αποκαλύψεις σχετικά με αυτό το πιο ιδιωτικό μέρος του σπιτιού.

"Αφήνει πάντα τα συρτάρια της ανοιχτά", λέει ο Ντέιβιντ για την 36χρονη σύζυγό το προσθέτοντας ότι "αφήνει ανοιχτή και την οδοντόκρεμα".

"Γίνεται χαμός, αλλά είναι τα δικό της μπάνιο. Δεν με πολύνοιάζει", ολοκληρώνει ο βρετανός άσσος του ποδοσφαίρου.

"Εννοεί τα συρτάρια των ντουλαπιών, φυσικά", εξηγεί η Βικτόρια ενώ την ίδια στιγμή παραδέχεται ότι είναι ακατάστατη. "Καθαρή, αλλά πολύ ακατάστατη", τονίζει.

"Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε ξεχωριστά μπάνια. Του Ντέιβιντ είναι φτιαγμένο με ξύλο, πολύ αρρενωπό, ενώ το δικό μου είναι πιο μοντέρνο, άσπρο και μαύρο. Τα πράγματα που Ντέιβιντ είναι όλα τακτοποιημένα στα ντουλαπάκια και τα συρτάρια ενώ τα δικά μου είναι όλα έξω, χύμα", ομολογεί η Βικτόρια εξηγώντας πόσο τακτικός είναι ο αγαπημένος της σύζυγος.

Στη συνέχεια η διάσημη τραγουδίστρια, μοντέλο και σχεδιάστρια μόδας αποκάλυψε ένα μικρό "βίτσιο" του ζευγαριού που κρατάει πολλά χρόνια! Τους αρέσει το τζάμπα... τα δώρα που συνεχίζουν να λαμβάνουν από παντού όλα αυτά τα χρόνια.

"Είμαστε τυχεροί που κάθε τόσο έρχονται μεγάλα κουτιά με ένα σωρό προϊόντα μου μας στέλνουν διάφορες εταιρείες. Ύστερα από τόσα χρόνια έχουμε ακόμη τον ίδιο ενθουσιασμό όταν τα ανοίγουμε", αποκάλυψε η Βικτόρια τονίζοντας ότι δεν θα σνομπάρει ποτέ αυτές τις κινήσεις τις οποίες εκτιμά πάντα το ίδιο.

Στη συνέχεια, η συζήτησε γύρισε στη γυμναστική, την οποία όπως φαίνεται ασπάστηκε με πάθος η κυρία Μπέκαμ από τότε που μετακόμισε στις ΗΠΑ.

"Η Βικτόρια έχει πάθει ψύχωση με τη γυμναστική. Εγώ απεχθάνομαι να τρέχω χωρίς να φτάνω κάπου. Μου αρέσει να βρίσκομαι έξω... να τρέχω σε δρόμους αργά τη νύχτα. Βέβαια, καμιά φορά που έχω ρεπό πηγαίνω στο γυμναστήριο με τη Βικτόρια, αλλά μέχρι εκεί", εξηγεί ο Ντέιβιντ.

Εκτός από την υγιεινή ζωή, το διάσημο ζευγάρι αποκάλυψε ότι ασπάστηκε μια ακόμη πρακτική από τότε που ζουν στην Καλιφόρνια, αυτή των "θεραπευτικών κρυστάλλων".

Ο 35χρονος πρώην αρχηγός της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Αγγλίας και η γυναίκα του, φυλούν τις πολύχρωμες πέτρες στο πολλών εκατομμυρίων σπίτι τους στο Μπέβερλι Χιλς -και συγκεκριμένα στα μπάνια τους- και ελπίζουν οι θεραπευτικές τους ιδιότητες να αυξήσουν την ατομική ενέργειά τους.

"Πιστεύουμε και οι δύο στην ενέργεια ορισμένων κρυστάλλων. Εγώ, για παράδειγμα, έχω πολύ ροζ χαλαζία και μαύρη τουρμαλίνη στο μπάνιο μου", παραδέχεται η Βικτόρια.

Τέλος, οι Μπέκαμ αποκαλύπτουν ότι έχουν σταματήσει το σολάριουμ, όπως και τη χρήση σχετικών προϊόντων εδώ και καιρό.

"Μερικές φορές φαίνομαι κάπως... πορτοκαλί σε φωτογραφίες", λέει η Βικτόρια, "αλλά ό,τι χρώμα έχω είναι μόνο από τον ήλιο πια. Τα παιδιά είναι συνέχεια έξω και παίζουν με τους σκύλους μας, οπότε και εμείς καθόμαστε κοντά για να τα βλέπουμε", εξηγεί πάλι η Βικτόρια. Τώρα μάλιστα... καταλάβαμε.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα