Το βρώμικο παρελθόν της Σέριλ Κόουλ

01.12.2010
Άσχημα τα νέα για την 27χρονη τραγουδίστρια και κριτή του βρετανικού X Factor η οποία σκόπευε να περάσει και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για την αμερικανική εκδοχή του γνωστού talent show.


Άσχημα τα νέα για την 27χρονη τραγουδίστρια και κριτή του βρετανικού X Factor η οποία σκόπευε να περάσει και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για την αμερικανική εκδοχή του γνωστού talent show.

Σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες ενδέχεται η Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole) να μην μπορέσει να πάρει την πράσινη κάρτα για να δουλέψει στις ΗΠΑ και αυτό λόγω κάποιας παλιότερης καταδίκης της που δημιουργεί προβλήματα.

Όπως φαίνεται, η Κόουλ είχε κατηγορηθεί -και καταδικαστεί τελικά- για σωματικές βλάβες που είχε προκαλέσει με επίθεσή της στη Σόφι Αμογκμπόπκα (Sophie Amogbokpa), καθαρίστρια στις τουαλέτες του κλαμπ "Drink" στο Γκίλφορντ του Σάρεϊ, τον Ιανουάριο του 2003.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η 19χρονη τότε Σέριλ έριξε μπουνιά στην Αμογκμπόπκα όταν εκείνη δεν την άφησε να πάρει μερικά γλειφιτζούρια (!) που ήθελε.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχη την Κόουλ επιδικάζοντάς της ποινή 120 ωρών κοινωνικής εργασίας ενώ ταυτόχρονα την ανάγκασε να δώσει στην άτυχη καθαρίστρια £500 (σχεδόν €600) -εκτός από το ποσό των £3.000 (€3.570) που αντιστοιχεί στα έξοδα της δίκης.

Επιστρέφοντας στο σήμερα, λοιπόν, η Κόουλ βλέπει τα φαντάσματα του παρελθόντος να της στοιχειώνουν το αύριο!

Όπως είχε γίνει γνωστό πριν από δύο μήνες -ανεπίσημα βέβαια- ο Σάιμον Κάουελ (Simon Cowell) πρότεινε στην Σέριλ να καθίσει δίπλα του και στο αμερικανικό X Factor έναντι του διόλου ευκαταφρόνητου ποσού των 3 εκατομμυρίων λιρών (3,5 εκατομμυρίων ευρώ).

Εκτός από το θέμα του παιχνιδιού όμως, είναι γνωστή η επιθυμία της πρόσφατα διαζευγμένης τραγουδίστριας να "καλλιεργήσει" την καριέρα της και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Όμως, υπάρχουν φόβοι ότι δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα από τα δύο σχέδιά της.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία των ΗΠΑ θα πρέπει ακόμη και το πιο μικρό νομικό παράπτωμα να περιλαμβάνεται σε κάθε αίτηση για χορήγηση βίζας από τον κάθε ενδιαφερόμενο. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλα τα "τραβήγματα" με τον νόμο ανεξαιρέτως σημαίνει απόρριψη της αίτησης, αλλά σημαίνει σίγουρα αυστηρότατα έλεγχο και αξιολόγηση.

Σύμφωνα με την ομάδα των νομικών που χειρίζονται την υπόθεση της πρώην τραγουδίστριας των "Girls Aloud", η περίπτωση της πελάτισσάς τους δεν υπάγεται στην κατηγορία εκείνων που τελικά τρώνε... πόρτα.

Ωστόσο γεγονός είναι ότι το ζήτημα δεν έχει λήξει ακόμη. Αν βέβαια, βασιστούμε στη δήλωση του Κάουελ ότι πρόκειται να ανακοινώσει τα ονόματα των κριτών μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου, τότε σίγουρα οι όποιες διαδικασίες θα επισπευτούν.

Κατά τα άλλα η Σέριλ φαίνεται να απολαμβάνει ακόμη την παρέα του χορευτή φίλου της Ντέρεκ Χαφ (Derek Hough) ο οποίος πρόσφατα σήκωσε άλλη μια κούπα -η τρίτη στη σειρά- στην εκπομπή "Dancing with the stars" όπου συνόδευε την ηθοποιό Τζένιφερ Γκρέι (Jennifer Gray).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα