Το φινάλε στη «Ζωή της Άλλης»

29.11.2010
Φινάλε-βόμβα στη «Ζωή της άλλης». Μεγάλος ο προβληματισμός των σεναριογράφων της σειράς που «χτυπάει» κόκκινο στις τηλεθεάσεις -την περασμένη Δευτέρα έφτασε στο 45,6%- για το πού θα πάνε την ιστορία, καθώς έχουν αποφασίσει ότι δεν θα έχει το ίδιο τέλος με το φορμάτ του εξωτερικού.

Φινάλε-βόμβα στη «Ζωή της άλλης». Μεγάλος ο προβληματισμός των σεναριογράφων της σειράς που «χτυπάει» κόκκινο στις τηλεθεάσεις -την περασμένη Δευτέρα έφτασε στο 45,6%- για το πού θα πάνε την ιστορία, καθώς έχουν αποφασίσει ότι δεν θα έχει το ίδιο τέλος με το φορμάτ του εξωτερικού. Το ΛΟΙΠΟΝ έψαξε κι έμαθε ποιο είναι το πιθανότερο σενάριο για τους τίτλους τέλους.

Στο ξένο φορμάτ η Ξένια μπαίνει φυλακή για όλα όσα έχει κάνει, η Κάτια βρίσκει την εγγονή της την Ελπίδα, η οποία παντρεύεται τον αγαπημένο της γιατρό Στέφανο και αφήνει... μπουκάλα τον σεφ Χάρη, ο οποίος στο μεταξύ κάνει σχέση με άλλη κοπέλα... Στο ελληνικό σενάριο όμως τα πράγματα δεν θα είναι τόσο απλά. Ήδη ο Στέφανος (Αλέξανδρος Μπουρδούμης) είναι άρρωστος, η Ελπίδα (Ευδοκία Ρουμελιώτη) θα κάνει... νερά στον Χάρη (Μάνος Παπαγιάννης) με τον Στέφανο και η Ξένια θα συνεχίσει να μηχανορραφεί, όχι μόνο για τα λεφτά, αλλά για να ξανακερδίσει τον Στέφανο. Οι εξελίξεις όμως θα πάνε αλλού την ιστορία.

Θα καρδιοχτυπήσουμε για την υγεία του Στέφανου, αλλά αυτός θα το... βρει από το χέρι της Ξένιας. Σε serial killer θα εξελιχθεί αυτή η κοπέλα, αφού θα ξεφορτωθεί τον Στέφανο, που θα μάθει την αλήθεια για την Ελπίδα και θα θελήσει να της την αποκαλύψει. Τελικά, όμως, η δικαιοσύνη θα έχει τον τελευταίο λόγο και παρόλο που θα τα ρίξει στην Ελπίδα, θα αποκαλυφθεί η αλήθεια και η Ξένια θα μπει στη φυλακή.

Όσο για την Ελπίδα, θα ανταμειφθεί για τις αγωνίες που πέρασε και θα παντρευτεί τον Χάρη. Αυτό θέλουν για την Ξένια και την Ελπίδα οι fans της σειράς, που κατακλύζουν το site και φαίνεται ότι οι σεναριογράφοι δεν θα τους χαλάσουν το χατίρι, καθώς τα επεισόδια γράφονται τώρα. Αν και ακόμα έχουμε πολύ δρόμο μέχρι τα τέλη Ιουνίου, οπότε ολοκληρώνεται η σειρά, και περιμένουν να δουν την απήχηση που θα έχει ο καινούργιος έρωτας που θα μπει στη ζωή της Ελπίδας. Ρόλο που θα υποδυθεί ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος, ο δημοσιογράφος που θα αποκαλύψει το μυστικό της αλλά και ένα μυστικό της γιαγιάς της που θα πυροδοτήσει αλυσιδωτές αντιδράσεις...