Υπερ-κοσμική τεχνολογία!

24.11.2010
Αν και η μισή σοουμπίζ ανταλλάσσει bbm και η άλλη μισή φιγουράρει με το κινητό ορόσημο του lifestyle με το μισοφαγωμένο μήλο, η super hi-tech brand HTC παρουσίασε τα νέα smartphone κινητά της και τάραξε τα νερά!

Αν και η μισή σοουμπίζ ανταλλάσσει bbm και η άλλη μισή φιγουράρει με το κινητό ορόσημο του lifestyle με το μισοφαγωμένο μήλο, η super hi-tech brand HTC παρουσίασε τα νέα smartphone κινητά της και τάραξε τα νερά! Δεν θα μπω σε τεχνικές λεπτομέρειες, αλλά θα σας πω ότι στο «Villa Mercedes», όπου έγινε το party για την παρουσίαση των νέων μοντέλων, γνωστά πρόσωπα της κοσμικής ζωής «κόλλησαν» παίζοντας με τις touch screen οθόνες, ανακαλύπτοντας τις πρωτοποριακές λειτουργίες. Τρεις drummers άνοιξαν εντυπωσιακά τη βραδιά, την οποία συνέχισε ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος με τα δυνατά του beat.

Προσωπικά ασχολήθηκα με το HTC Desire HD (my personal favorite!), με το οποίο έβγαζα τα κοσμικά snapshots της βραδιάς. Ταυτόχρονα τα ανέβαζα στο facebook (κάνοντας άμεσο κοσμικό ρεπορτάζ στους e-αναγνώστες μου!) και τραβούσα βιντεάκια σε υψηλή ανάλυση, που το Star πολύ θα ήθελε να είχε! Και επειδή η σαμπάνια έρεε άφθονη και θα με οδηγούσε η αγαπημένη μου πίσω στο σπίτι (η οποία δεν τα πάει καλά με τους δρόμους), της έδειξα τη διαδρομή στο HTC Locations. Μήπως πρέπει να αλλάξουμε τα κινητά μας και να συμβαδίσουμε με τη νέα εποχή; Τόσα events, τόσα νέα πρόσωπα γνωρίζουμε κάθε μέρα, ας δείξουμε τη hi-tech πλευρά μας!