"Μωρό της χρονιάς" η Σκάρλετ Γιόχανσον

16.11.2010
Όχι ότι δεν το ξέραμε, απλά η αμερικανική έκδοση του περιοδικού "GQ" αποφάσισε να το κάνει πιο επίσημο.


Όχι ότι δεν το ξέραμε, απλά η αμερικανική έκδοση του περιοδικού "GQ" αποφάσισε να το κάνει πιο επίσημο.

Έτσι, στο δεκεμβριανό τεύχος του, το αντρικό περιοδικό, έδωσε στην 25χρονη καλλονή τον τίτλου του "Μωρού της χρονιάς" για το 2010 βγάζοντάς την, μάλιστα, με "καυτή" πόζα στο εξώφυλλο για του λόγου το αληθές.

Φορώντας ένα κολλητό φόρεμα στο χρώμα του δέρματος, η Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johansson) ξαπλώνει νωχελικά στον καναπέ και κοιτάζει κατάματα στον φακό αποδεικνύοντας περίτρανα ότι δεν της τον χάρισαν τον τίτλο...

Με τη "ζουμερή" φιγούρα και τα έντονα χαρακτηριστικά του προσώπου της, η Σκάρλετ που για όσους δεν έχουν κάνει τον συνδυασμό είναι το κοριτσάκι που έπαιζε δίπλα στον Ρόμπερτ Ρέντφορντ (Robert Redford) στον "Γητευτή των Αλόγων" το 1998, βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στην κορυφή της λίστας με τις πιο θελκτικές γυναίκες του Χόλιγουντ.

Ακόμη και όταν τον περασμένο μήνα εμφανίστηκε με κοντό κούρεμα, έχοντας θυσιάσει τις υπέροχες μπούκλες-σήμα κατατεθέν της, παρά το αρχικό σοκ, η συνολική της εικόνα δεν μειώθηκε στο παραμικρό.

Όσο για την προσωπική της ζωή, η Σκάρλετ είναι εδώ και δύο χρόνια παντρεμένη με τον 34χρονο ηθοποιό Ράιαν Ρέινολντς (Ryan Reynolds), τον οποίο είδαμε πρόσφατα μαζί με την Σάντρα Μπούλοκ (Sandra Bullock) στην "Πρόταση".

Το ζευγάρι αποφεύγει να φωτογραφηθεί -ή να εμφανιστεί- επίσημα μαζί όλα αυτά τα χρόνια, βέβαια, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες είναι τρελά ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι στην ησυχία τους.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα