Παπαρίζου: Το τάμα για τον πατέρα της

16.11.2010
Η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή της ήταν το 2008, όταν έχασε ξαφνικά τον πατέρα της, Γιώργο, τον οποίο υπεραγαπούσε. Την ίδια αγάπη έχει και για τον τόπο του, το Μουζάκι στην Καρδίτσα, όπου οι κάτοικοι πίνουν νερό στο όνομά της. Εκεί λοιπόν η Έλενα Παπαρίζου έχει κάνει τάμα να χτίσει ένα εκκλησάκι στη μνήμη του πατέρα της.

Οι κάτοικοι στο Μουζάκι είναι υπερήφανοι για τη συγχωριανή τους Έλενα Παπαρίζου και όταν έφερε την πρωτιά στη Eurovision με το «My Number One» είχαν στήσει ξέφρενο γλέντι στην πλατεία του χωριού. Ο ξαφνικός θάνατος του πατέρα της Έλενας, του Γιώργου, τους βύθισε στη θλίψη, όπως φυσικά και την τραγουδίστρια, που ήταν πολύ δεμένη μαζί του. Την παρηγορούσε μόνο το γεγονός ότι είχε πάρει την ευχή του και τον είχε κάνει περήφανο.

Η Έλενα πιστεύει πολύ στον Θεό και έχει δηλώσει ότι χάρη στη δύναμή του κατάφερε να κερδίσει την πρωτιά αλλά και να κάνει σημαντικά πράγματα στη ζωή της. Μάλιστα, και πριν βγει στην πίστα κάνει πάντα το σταυρό της. Έχει προστάτη άγιο τον Αϊ-Γιώργη, γι’ αυτό θέλει να επισκεφτεί το Μουζάκι, να αγκαλιάσει τους συγχωριανούς του πατέρα της, για τους οποίους εκείνος της μιλούσε συνέχεια, και να χτίσει στο χωριό ένα εκκλησάκι στη μνήμη του. Εκεί θέλει να πηγαίνει όσο πιο συχνά μπορεί, για να προσεύχεται και να παίρνει δύναμη.