Ο Μάικλ Ντάγκλας κατατρόπωσε την πρώην

16.11.2010
Φαίνεται ότι τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχε φανταστεί η Ντιάντρα Λούκερ (Diandra Luker) όταν κατέθετε μήνυση εναντίον του πρώην συζύγου της διεκδικώντας τα μισά από τα έσοδα της ταινίας "Wall Street 2" στην οποία εκείνος πρωταγωνιστεί αυτή την εποχή.


Φαίνεται ότι τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχε φανταστεί η Ντιάντρα Λούκερ (Diandra Luker) όταν κατέθετε μήνυση εναντίον του πρώην συζύγου της διεκδικώντας τα μισά από τα έσοδα της ταινίας "Wall Street 2" στην οποία εκείνος πρωταγωνιστεί.

Ο δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου του Μανχάταν Μάθιου Κούπερ (Matthew Cooper) απεφάνθη ότι το Δικαστήριο της Νέας Υόρκης δεν είναι ο κατάλληλος χώρος για να λυθεί μια τέτοια υπόθεση, οπότε και δεν προχώρησε σε εκδίκασή της.

Η δικηγόρος του Μάικλ Ντάγκλας (Michael Douglas), Μέριλιν Σίνιτζ (Marilyn Chinnitz) δήλωσε ότι ο πελάτης της είναι ενθουσιασμένος με την απόφαση τονίζοντας ότι η συγκεκριμένη υπόθεση δεν θα έπρεπε να είχε ανοίξει καν.

Από την πλευρά της η 52χρονη πρώην κυρία Ντάγκλας έχει τη δυνατότητα να ασκήσει έφεση ανοίγοντας ξανά την υπόθεση στην Καλιφόρνια, αλλά ακόμη δεν έχει προχωρήσει -επίσημα τουλάχιστον- σε καμία τέτοια κίνηση.

Τα ευχάριστα νέα ήταν ιδιαίτερα ευπρόσδεκτα για τον 66χρονο δύο φορές βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό ο οποίος αυτό τον καιρό παλεύει την προσωπική του μάχη απέναντι στον καρκίνο του λάρυγγα με τον οποίο διαγνώστηκε -και μάλιστα σε ιδιαίτερα προχωρημένο στάδιο- πριν από μερικούς μήνες.

Στο πλευρό του βρίσκεται διαρκώς η εδώ και δέκα χρόνια σύζυγός του Κάθριν Ζέτα Τζόουνς (Catherine Zeta-Jones) με την οποία έχουν δύο παιδιά, τον 10χρονο Ντίλαν (Dylan) και την 7χρονη Καρίς (Carys).

Ο Μάικλ έχει ακόμη έναν γιο με την Ντιάντρα, τον Κάμερον (Cameron), ο οποίος πρόσφατα φυλακίστηκε για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα