Ο Γκίμπσον παραδέχεται τη σφαλιάρα

16.11.2010
Τελικά -και ενώ η δίκη ανάμεσα στον 56χρονο βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό και την 40χρονη πρώην σύντροφό του συνεχίζεται- ο ίδιος αποκαλύπτει ότι όντως το είχε σηκώσει το... χεράκι του!


Τελικά -και ενώ η δίκη ανάμεσα στον 56χρονο βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό και την 40χρονη πρώην σύντροφό του συνεχίζεται- ο ίδιος παραδέχεται ότι όντως το είχε σηκώσει το... χεράκι του!

"Πραγματικά χαστούκισα την πρώην σύντροφό μου, Οκσάνα Γκριγκορίεβα (Oksana Griegorieva)... αλλά μόνο για να την ηρεμήσω", φέρεται να έχει παραδεχτεί ο Μελ Γκίμπσον στην κατάθεσή του, όπως αποκαλύπτει το δίκτυο TMZ, που κατάφερε να βρει ένα αντίγραφο από την αρχική δίκη της 23ης Ιουνίου.

Σύμφωνα, λοιπόν με τα πρακτικά εκείνης της δίκης, ο Γκίμπσον υποστηρίζει ότι χαστούκισε την Γκριγκορίεβα, μόνο αφού εκείνη είχε γίνει υστερική θέτοντας σε κίνδυνο την κορούλα τους, την οποία και κρατούσε στην αγκαλιά της.

Ωστόσο, ο Μελ αρνείται ότι τη χτύπησε σκόπιμα και επανειλημμένα όπως υποστηρίζει εκείνη, η οποία έχει ισχυριστεί ότι από το ξύλο που έφαγε στις 6 Ιανουαρίου, έσπασαν μέχρι και δύο μπροστινά της δόντια.

Στη δική του εκδοχή, ο Γκίμπσον αφηγείται ότι η εν λόγω βραδιά ήταν η εξέλιξη ενός από τους πολύ συνηθισμένους καυγάδες του ζευγαριού. Καθώς μάλωναν η Οκσάνα πήγε στην κούνια της μικρής Λουτσία (Lucia), την έβγαλε έξω και κουνώντας την μπροστά στα μάτια του πατέρα της του είπε: "Σταμάτα να φωνάζεις γιατί θα την κάνεις μια καθυστερημένη ηλίθια!".

Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με τον Γκίμπσον, η Οκσάνα βγήκε έξω στον κήπο τσιρίζοντας και όταν γύρισε συνέχισε να κουνάει σαν τρελή το μωρό δεξιά και αριστερά που χρειάστηκε να την χαστουκίσει για να την ηρεμήσει.

Η σφαλιάρα έπεσε με ανοιχτό χέρι και όχι με κλειστό, ως μπουνιά όπως υποστηρίζει η Γκριγκορίεβα, δεν άγγιξε στιγμή τη μικρή και δεν μάτωσε κανείς σε κανένα σημείο, τονίζει στην κατάθεσή του ο Μελ.

"Δεν πιστεύω ότι χειρίστηκα την κατάσταση με τον καλύτερο τρόπο, αλλά ανησύχησα πολύ για την Λουτσία και δεν μπόρεσα να σκεφτώ κάτι άλλο", ολοκλήρωνε η κατάθεση.

Πάντως, στη δίκη που συνεχίζεται -κεκλεισμένων των θυρών- και φαίνεται ότι έχει μέλλον, τακτοποιήθηκαν αρχικά τα οικονομικά ζητήματα των πρώην συντρόφων με τον Γκίμπσον να πληρώνει $20.000 (€15.000) κάθε μήνα ως διατροφή για την κόρη του.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα