Σταρ και επισήμως η Κριστίνα Αγκιλέρα

16.11.2010
Έλαμπε από χαρά χθες η 29χρονη τραγουδίστρια στην τελετή "αποκαλυπτηρίων" του αστεριού με το όνομά της που απέκτησε στη διάσημη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ


Έλαμπε από χαρά χθες η 29χρονη τραγουδίστρια στην τελετή "αποκαλυπτηρίων" του αστεριού με το όνομά της που απέκτησε στη διάσημη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ.

Το αστέρι που γράφει Κριστίνα Αγκιλέρα (Christina Aguilera) ακολουθεί άλλα 2.422 που έχουν προηγηθεί στο πιο διάσημο πεζοδρόμιο του κόσμου και ήρθε μόλις λίγες εβδομάδες πριν από τον πολυναμενόμενο κινηματογραφικό ντεμπούτο της νεαρής τραγουδίστριας με την ταινία "Burlesque".

Η Αγκιλέρα έχει την ευκαιρία να δείξει και τις υποκριτικές της ικανότητες σε ένα μιούζικαλ όπου πρωταγωνιστεί δίπλα στη Σερ (Cher). Στο βίντεο που συνοδεύει την είδηση μπορείτε να πάρετε μια γεύση από την ταινία "Burlesque", η οποία στην Ελλάδα έχει προγραμματιστεί για τις 3 Φεβρουαρίου 2011.

"Ως ένα κορίτσι από το Πίτσμπουργκ που είμαι, ονειρευόμουν από μικρή πως θα ήταν να έρθω στο Χόλιγουντ και να τα καταφέρω", ομολόγησε συγκινημένη η Κριστίνα μιλώντας στην τελετή "της", ενώ συνεχίζοντας θυμήθηκε τον καιρό που πήγαιναν μαζί με τη μητέρα και τη γιαγιά της σε όλες τις ακροάσεις, ελπίζοντας πάντα στο καλύτερο.

"Και μόνο που στέκομαι σήμερα εδώ ξέρω πως ότι και αν πέρασα, άξιζε τον κόπο", συμπλήρωσε η βραβευμένη με Γκράμι τραγουδίστρια, η οποία πριν από λίγο καιρό ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον εδώ και πέντε χρόνια σύζυγό της, Τζόρνταν Μπράτμαν (Jordan Bratman).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα