Μια νέα καριέρα για τον Μπιλ Κλίντον!

15.11.2010
Φαίνεται ότι ο 64χρονος πρώην πλανητάρχης έχει πολύ χρόνο στη διάθεσή του πια και αποφάσισε να τον ξοδέψει με άκρως εναλλακτικούς τρόπους.


Φαίνεται ότι ο 64χρονος πρώην πλανητάρχης έχει πολύ χρόνο στη διάθεσή του πια και αποφάσισε να τον ξοδέψει με άκρως εναλλακτικούς τρόπους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του δικτύου TMZ, ο Μπιλ Κλίντον (Bill Clinton) θα κάνει ένα πέρασμα από την ταινία "Hangover 2", ενώ όπως επιβεβαίωσαν κύκλοι του γραφείου του, τα σχετικά γυρίσματα έχουν ήδη γίνει στην Ταϊλάνδη.

Έτσι, φαίνεται ότι ο πρώην πρόεδρος της Αμερικής στρέφεται προς την υποκριτική, αφήνοντας την πολιτική στη σύζυγό του, Χίλαρι (Hilary). Γιατί όχι...

Κατά τα άλλα, σε αυτό το σίκουελ της ιδιαίτερα επιτυχημένης κωμωδίας του Τοντ Φίλιπς (Tod Philips), εκτός από τους γνωστούς πρωταγωνιστές -Μπράντλεϊ Κούπερ (Bradley Cooper), Εντ Χελμς (Ed Helms), Ζακ Γαλυφιανάκη (Zach Galifianakis) και Τζάστιν Μπάρθα (Justin Bartha)- θα κάνουν το περασματάκι τους και άλλοι διάσημοι.

Ανάμεσα στα ονόματα που "παίζουν" είναι αρχικά αυτό του Λίαμ Νίσον (Lim Neeson), ο οποίος λέγεται ότι θα αναλάβει τον μικρό ρόλο του σχεδιαστή τατουάζ στη Μπανκόκ, που σύμφωνα με το σενάριο αναλαμβάνει να διαφωτίσει τη μεθυσμένη παρέα για το τι συνέβη κατά τη διάρκεια μιας ακόμα νύχτας κραιπάλης.

Σημειώνουμε ότι ο συγκεκριμένος ρόλος είχε αρχικά ακουστεί ότι θα ήταν η ευκαιρία του Μελ Γκίμπσον (Mel Gibson) να επανενταχτεί στην κινηματογραφική κοινότητα μετά τις πομπές της προσωπικής του ζωής, αλλά τελικά, ο πολύς Μελ έφαγε... πόρτα!

Στην πολυαναμενόμενη συνέχεια περιμένουμε επίσης να ξανα-δούμε τον διάσημο μποξέρ Μάικ Τάισον (Mike Tyson) στον ρόλο που κρατούσε και στην πρώτη ταινία.

Στο μεταξύ, στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να θυμηθείτε μερικές από τις σκηνές του κινηματογραφικού φαινομένου "Hangover".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα