"Έσκισε" η Εύα Λονγκόρια στα ευρωπαϊκά βραβεία του MTV

08.11.2010
Αλλάζοντας συνολικά 10 διαφορετικά συνολάκια -μεταξύ των οποίων και ένα γιγαντιαίο κοστούμι... ζαμπόν- η μικροσκοπική Λατίνα παρουσίασε τα Europe MTV Αwards στη Μαδρίτη και έκλεψε τις εντυπώσεις.


Αλλάζοντας συνολικά 10 διαφορετικά συνολάκια -μεταξύ των οποίων και ένα γιγαντιαίο κοστούμι... ζαμπόν- η μικροσκοπική Λατίνα παρουσίασε τα Europe MTV Αwards στη Μαδρίτη και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Ενημερωθήκαμε ότι η Εύα Λονγκόρια (Eva Longoria) θα παρουσίαζε τα φετινά ευρωπαϊκά μουσικά βραβεία μέσα από ένα τρέιλερ έκπληξη στο οποίο η 35χρονη σταρ ράπαρε με τον δικό της τρόπο την πληροφορία, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Τελικά, η επιτυχία της χθεσινής βραδιάς της ανήκει, αφού κατάφερε να ανταπεξέλθει με τον καλύτερο τρόπο στις πολλές απαιτήσεις της αλλάζοντας 10 διαφορετικές εμφανίσεις και ανάλογα χτενίσματα.

Έτσι, μεταξύ άλλων την είδαμε ιδιαίτερα κεφάτη να φοράει μια γιγάντια στολή... ζαμπόν -προφανώς προς τιμή" της Lady Gaga που εμφανίστηκε στα VMA του Σεπτεμβρίου με ένα εξωφρενικό συνολάκι από ωμές μπριζόλες- ενώ φάνηκε ιδιαίτερα χαρούμενη όταν βρέθηκε στη σκηνή με τέσσερις γυμνασμένους άντρες που φορούσαν μόνο τα εσώρουχά τους, στο πίσω μέρος των οποίων υπήρχε συλλαβισμένο το επίθετό της!

Επίσης, η δημοφιλής ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά "Νοικοκυρές σε απόγνωση" δεν φοβήθηκε να αποκαλύψει και όλο το σώμα της, αφού με μία άρτια σκηνοθετημένη χορευτική φιγούρα, η Κέιτι Πέρι (Katy Perry) αφαίρεσε το κάτω μέρος της στράπλες τουαλέτας που φορούσε αφήνοντάς τη με ένα αποκαλυπτικό κορμάκι.

Η Πέρι, η οποία έχει υπάρξει παρουσιάστρια του σόου για δύο φορές (το2008 και το 2009) έκανε στα φετινά βραβεία την πρώτη επίσημη εμφάνιση με τον εδώ και λίγες μέρες σύζυγό της, βρετανό κωμικό ηθοποιό Ράσελ Μπραντ (Russel Brand).

Κατά τα άλλα, η σύζυγος του μπασκετμπολίστα Τόνι Πάρκερ (Tony Parker) έφτασε στην εκδήλωση φορώντας ένα φόρεμα δια χειρός Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham).

"Δεν θα μπορούσα να φορέσω κάτι άλλο. Λατρεύω τα φορέματά της και πιστεύω ότι από θέμα γραμμής είναι υπέροχα. Εφαρμόζουν τέλεια", υποστήριξε η Λονγκόρια δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στην κολλητή της, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε ότι το μυστικό της επιτυχίας του 11χρονου γάμου της με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) είναι τα ρομαντικά ραντεβουδάκια που έχουν θεσπίσει κάθε Τετάρτη.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα