Τα μυστικά του έρωτα του ζεύγους Μπέκαμ

08.11.2010
Δεν πάνε να λένε οι κακές γλώσσες ό,τι θέλουν χρεώνοντάς τους εξωσυζυγικές σχέσεις και καυγαδάκια! Το "θείον ζεύγος" της Βρετανίας παραμένει ακλόνητο και δυνατό ύστερα από 11χρόνια γάμου. Μάλιστα, η 35χρονη πρώην τραγουδίστρια, νυν μοντέλο και σχεδιάστρια μόδας αποκαλύπτει τα μυστικά της επιτυχίας του.


Δεν πάνε να λένε οι κακές γλώσσες ό,τι θέλουν χρεώνοντάς τους εξωσυζυγικές σχέσεις και καυγαδάκια! Το "θείον ζεύγος" της Βρετανίας παραμένει ακλόνητο και δυνατό ύστερα από 11χρόνια γάμου. Μάλιστα, η 35χρονη πρώην τραγουδίστρια, νυν μοντέλο και σχεδιάστρια μόδας αποκαλύπτει τα μυστικό της επιτυχίας του.

"Πώς κρατάμε τη σπίθα ζωντανή; Με ραντεβουδάκια", αποκαλύπτει η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) τονίζοντας ότι οι εβδομαδιαίες αυτές, σόλο συνευρέσεις με τον άντρα της είναι "το αλατοπίπερο στη σχέση τους".

Παρά το πρόσφατο "σκανδαλάκι" που θέλει τον Ντέιβιντ (David) να έχει ζητήσει από την πρώην πόρνη Ίρμα Νίτσι (Irma Nicci) το ποσό των £16 εκατομμυρίων (€18,6 εκατομμύρια) ως αποζημίωση για ψευδείς -όπως υποστηρίζει ο ίδιος- πληροφορίες σχετικά με εξωσυζυγική σχέση που είχαν στο παρελθόν καθώς και δική της αντεπίθεση η οποία τον μηνύει για "συναισθηματικές και σωματικές βλάβες", η Βικτόρια στέκεται σταθερά δίπλα στον καλό της και επιμένει ότι η σχέση τους είναι πιο δυνατή από ποτέ.

Μιλώντας στο περιοδικό "Hello", η "Πος" αποκάλυψε ότι με τον "Μπεκς" έχουν θεσπίσει το ραντεβού της Τετάρτης, όπου κάθε εβδομάδα βγαίνουν οι δυο τους ρομαντικά ραντεβουδάκια και έτσι διατηρούν τη μεταξύ τους απόσταση μικρή.

Δεν είναι η πρώτη φορά εξάλλου που η πρώην "Spice Girl" στηρίζει τον αγαπημένο και τη σχέση τους, αφού δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που υποστηρίζοντας ότι ο Ντέιβιντ είναι "η αδελφή ψυχή της" ομολόγησε ότι "τον βλέπει γυμνό και... τρελαίνεται".

Αυτή τη φορά βέβαια, που είναι και η πρώτη μετά τους ισχυρισμούς περί απιστίας του συζύγου της, η Βικτόρια μιλά για πρώτη φορά ξεκάθαρα επί του θέματος: "Μερικές φορές, ο κόσμος μας πετάει σκ***, αλλά το ξεπερνάμε", υποστηρίζει συγκεκριμένα.

Κατά τα άλλα το διάσημο ζευγάρι που τα τελευταία χρόνια ζει με τους τρεις γιους του στο Λος Άντζελες, φαίνεται να έχει προσαρμοστεί τόσο καλά στο νέο του περιβάλλον που δεν αποκλείεται να διεκδικήσει σύντομα και την αμερικανική υπηκοότητα.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα