Στο νοσοκομείο με σηψαιμία η Λίλι Άλεν

08.11.2010
Λίγες μέρες μετά τα άσχημα νέα για την αποβολή της, η 25χρονη τραγουδίστρια αντιμετώπισε ακόμη ένα -πολύ πιο σοβαρό- πρόβλημα υγείας.


Λίγες μέρες μετά τα άσχημα νέα για την αποβολή της, η 25χρονη τραγουδίστρια αντιμετώπισε ακόμη ένα ?πολύ πιο σοβαρό- πρόβλημα υγείας.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα, η Η Λίλι Άλεν (Lily Allen) εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο την Παρασκευή το βράδυ με φόβους για πιθανή δηλητηρίαση του αίματος.

Η συγκεκριμένη ασθένεια λέγεται σηψαιμία και αν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα και σωστά μπορεί να αποβεί μέχρι και μοιραία από το σηπτικό σοκ που μπορεί να προκαλέσει.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεών της, η Άλεν "αντιδρά καλά στη θεραπεία" και "η κατάστασή της βελτιώνεται διαρκώς".

Χωρίς να έχει αναφερθεί επίσημα κάτι τέτοιο, η άσχημη αυτή εξέλιξη στην υγεία της δημοφιλούς τραγουδίστριας δεν αποκλείεται να έχει άμεση σχέση με την πρόσφατη διακοπή της εγκυμοσύνης της στον έκτο μήνα.

Μάλιστα, αυτή ήταν η δεύτερη αποβολή της Άλεν αφού είχε ακόμη μια παρόμοια δυσάρεστη εμπειρία κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τραγουδιστή των "Chemical Brothers", Εντ Σίμονς (Ed Simons), το 2008.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα