Λαμπερά γενέθλια

09.11.2010
Με πολύ μεγάλη επιτυχία γιόρτασε τα γενέθλιά του το «Sugar Cubes», το διάσημο καφέ της Έλλης Αγγελιδάκη στη Νέα Σμύρνη.

Με πολύ μεγάλη επιτυχία γιόρτασε τα γενέθλιά του το «Sugar Cubes», το διάσημο καφέ της Έλλης Αγγελιδάκη στη Νέα Σμύρνη.

Πρώτοι έκαναν την εμφάνισή τους ο Χάρης Σιανίδης με το φίλο του Βασίλειο Κωστέτσο και ακολούθησαν οι τραγουδιστές και συνεργάτες Σπύρος Σπυράκος, Χρήστος Πάζης και Νάταλι Θάνου, που δεν σταμάτησαν να συζητούν με την Ίνα Λαζοπούλου. Το πάρτι συνεχίστηκε με την άφιξη των αδερφών Κανονίδου, οι οποίες συνοδεύονταν από την Έλσα Τόλη και την Όλγα Γερακίδου. Την παράσταση «έκλεψαν» η Σόφη Πασχάλη, η Μαρία Χέλιου και η δημοσιογράφος Σπυριδούλα Τριάντου, που έσπευσαν να ευχηθούν στην επιστήθια φίλη τους Έλλη. Ακόμα, παραβρέθηκαν ο Μάνος Κατσιαμπούρης, ο Διονύσης Ζάχος, ο Σπύρος Μπιμπίλας, το νέο hot ζευγάρι Λάμπρος Κωνσταντάρας - Μελίνα Σαργκάνη, ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος με την κοπέλα του, Ειρήνη Παπαδοπούλου, και οι εντυπωσιακές Έλενα Γκρέκου και Ισαβέλλα Δάρα.

Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα έκανε την είσοδό της η πιο κεφάτη παρέα απο το χώρο του θεάτρου, αποτελούμενη από τους Πέτρο Μπουσουλόπουλο, Γιώργο Κοψιδά, Πατρίκιο Κωστή, Σταύρο Καραγιάννη, Ειρήνη Τσιάρη και τον ταλαντούχο Παντελή Καναράκη, που ήταν η ψυχή της βραδιάς.

Η Έλλη αποδείχτηκε για άλλη μία φορά η καλύτερη οικοδέσποινα, αφού κατάφερε να οργανώσει το πιο λαμπερό πάρτι αφήνοντας όλους με τις καλύτερες εντυπώσεις.