Ρέμος vs Sony: Προσπαθούν να με καταστρέψουν!

05.11.2010
Κάποιοι προσπαθούν να με καταστρέψουν! Δεν θα το καταφέρουν, δεν θα τους αφήσω. Όχι μόνο εγώ, αλλά και ο κόσμος, που με αγαπάει και με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια», είπε ξεσπώντας ο Αντώνης Ρέμος στα καμαρίνια του «Διογένη» το βράδυ της πρεμιέρας του.

Η αλήθεια είναι πως ο Αντώνης έχει πολλά στο μυαλό του. Από τη μία ο Ηρακλής, που έπειτα απ’ όσα πέρασε και τα λεφτά που έχασε συνεχίζει να καταβάλλει κάποια ποσά για να κλείσουν παλιοί λογαριασμοί. Από την άλλη η διαμάχη με τη Sony, την προηγούμενη εταιρεία του. Μετά την αγωγή-μαμούθ με την οποία η Sony αξιώνει από τον Ρέμο 1.000.0000 ευρώ για αθέτηση συμβολαίου (σύμφωνα με την εταιρεία, ο τραγουδιστής υπέγραψε στη Heaven ενώ χρωστούσε δύο ακόμη δίσκους) ήρθε, σύμφωνα με δημοσίευμα, απόφαση του δικαστηρίου για δέσμευση της περιουσίας του και μπλοκάρισμα όλων των οικονομικών του δραστηριοτήτων.

Δεν άργησε όμως να έρθει η απάντηση από τον ίδιο: «Είναι απολύτως ψευδή τα περί δήθεν δέσμευσης της περιουσίας μου από τη Sony, όπως και απολύτως ανακριβή τα περί δήθεν "νομικής" ανικανότητάς μου να εισπράξω αμοιβές από την εργασία μου. Όλα αυτά τα ευφάνταστα δεν είναι παρά κατευθυνόμενα εφευρήματα που μοναδικό σκοπό έχουν να βλάψουν εμένα και την οικογένειά μου, καθώς και να μου προκαλέσουν ζημιά στην επαγγελματική μου πορεία».

Το ΣΔΟΕ, οι «κολλητοί» και η Υβόννη
Έχοντας αντιληφθεί τα λάθη και τις αστοχίες του παρελθόντος, ο τραγουδιστής θέλει στο πλευρό του μόνο τους αληθινούς του φίλους, που δεν την... έκαναν, όπως κάποιοι άλλοι, στα δύσκολα. Τον Κώστα Πηλαδάκη, τους Γιάννη, Απόλλωνα και Διογένη Παπαθεοχάρη και, φυσικά, τους κολλητούς του από τη Θεσσαλονίκη. Με αυτούς συζητάει το πώς θα κινηθεί από δω και πέρα, καθώς τα πράγματα ζορίζουν.

Όλη αυτή η ιστορία που ξεκίνησε από τη συναυλία στη Μύκονο το προπερασμένο καλοκαίρι, συνεχίστηκε με τον Ηρακλή και τώρα κορυφώνεται με τη Sony έχει κινήσει το ενδιαφέρον του ΣΔΟΕ και, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη πραγματοποιηθεί ο πρώτος έλεγχος στα βιβλία του τραγουδιστή. Πάντως, οι πληροφορίες μας λένε πως με την εφορία δεν υπάρχουν προβλήματα και, αν πρέπει να τακτοποιηθούν κάποιες εκκρεμότητες, αυτό θα γίνει άμεσα.

Στο πλευρό του Αντώνη βρίσκεται φυσικά και η Υβόννη. «Ήρθε πραγματικά την ώρα που έπρεπε», μας αποκάλυψε φίλος του. «Η Υβόννη τον στηρίζει με κάθε τρόπο και το καλό είναι πως όταν είναι μαζί ασχολούνται με τα δικά τους. Είναι καλό που δεν γνωρίζει τόσο καλά την ελληνική πραγματικότητα, γιατί, αν συζητούσε διαρκώς με τον Αντώνη τα προβλήματα, η πίεση θα ήταν μεγαλύτερη». Τι μέλλει γενέσθαι; Ο Ρέμος τις επόμενες ημέρες θα περάσει και δικαστικά στην αντεπίθεση, με αγωγές και μηνύσεις, που αναμένεται να κορυφώσουν τον πόλεμο.