Χάλασε η έκπληξη, φούντωσε ο έρωτας!

11.11.2010
Τα 32 του χρόνια κλείνει αύριο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και θα τα γιορτάσει στη γενέτειρά του μαζί με φίλους και εκατοντάδες θαυμαστές του σε μια μεγάλη συναυλία στο στάδιο «Τάσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» στη Λευκωσία. Εκεί θα τον περίμενε μια μεγάλη έκπληξη, που χάλασε όμως την τελευταία στιγμή!

Εδώ και μέρες η Ζέτα Μακρυπούλια προετοίμαζε ένα ταξίδι-αστραπή στην Κύπρο κάτω από άκρα μυστικότητα. Κανόνισε το ξενοδοχείο, βρήκε το αγαπημένο εστιατόριο του Μιχάλη, όπου αμέσως μετά τη συναυλία θα δειπνήσουν υπό το φως των κεριών, είχε κανονίσει ακόμη και τον τρόπο που θα εισέβαλε κρυφά στο καμαρίνι του αγαπημένου της την ώρα που εκείνος θα βρισκόταν on stage. Όσο για τα δώρα, τα άφησε για την τελευταία στιγμή: ένα φυλαχτό-κόσμημα και κάποιους σπάνιους δίσκους από βινίλιο, τους οποίους μάλιστα δυσκολεύτηκε να βρει. Κι ενώ όλα ήταν έτοιμα... μια απροσεξία της την πρόδωσε!

Ξέχασε σε εμφανές σημείο του σπιτιού στο Κολωνάκι την εκτύπωση της κράτησης του εισιτηρίου που είχε κάνει μέσω Διαδικτύου. Ο Μιχάλης τη βρήκε και αποφάσισε να της κάνει πλάκα! Της είπε λοιπόν πως η συναυλία στη Λευκωσία θα ακυρωνόταν κι έτσι θα μπορούσαν να περάσουν μαζί τη βραδιά των γενεθλίων του στην Αθήνα. Η Ζέτα τα έχασε... Απογοητευμένη, νόμιζε πως η έκπληξη πήγε στράφι και του τα είπε όλα! Εκείνος γέλασε, της αποκάλυψε την αλήθεια και της είπε να μην ακυρώσει το εισιτήριο, αφού το ταξίδι στην Κύπρο ισχύει. Το μόνο σημείο της έκπληξης που άλλαξε είναι ο τόπος διαμονής, καθώς αυτή τη φορά η Ζέτα θα μείνει στο σπίτι του Μιχάλη στη Λευκωσία. Κάτι που φυσικά λέει πολλά για την εξέλιξη της σχέσης τους.