Η μόδα τους ένωσε, η μόδα τους χώρισε

04.11.2010
Επειτα από έξι μήνες σχέσης η Εριέττα Κούρκουλου και ο Χάρης Πλούσης ακολουθούν χωριστούς δρόμους. Οι δυο τους τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζαν πολλά προβλήματα στη σχέση τους, που με τον καιρό γίνονταν πιο έντονα.

Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις του μοντέλου σε συνδυασμό με τα συχνά ταξίδια του στο εξωτερικό για επιδείξεις μόδας ήταν αυτά που ενοχλούσαν ιδιαίτερα τη νεαρή κληρονόμο. Η ίδια μάλιστα πολλές φορές του είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για όλα αυτά, όπως το ότι νιώθει παραμελημένη, και οι συζητήσεις κατέληγαν πάντα σε καβγά. Η Εριέττα και ο Χάρης έζησαν ένα νεανικό έρωτα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς λίγες ήταν οι φορές που έκαναν δημόσιες εμφανίσεις, ενώ ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε ελάχιστα ενσταντανέ τους μαζί.

Η αγάπη τους για τη μόδα ήταν εκείνη που τους έφερε κοντά -η κόρη της Μαριάννας Λάτση θέλει να ασχοληθεί με το fashion design, ενώ ο Χάρης είναι μοντέλο του Armani και των Dolce&Gabbana- και τελικά η μόδα ήταν εκείνη που τους χώρισε. Πριν από μερικές μέρες οι δυο τους είχαν άλλον έναν έντονο καβγά, που τους οδήγησε στον οριστικό χωρισμό. Όπως λένε άνθρωποι από το περιβάλλον της νεαρής κληρονόμου, δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο να είναι και πάλι μαζί. Μάλιστα, η Εριέττα Κούρκουλου πριν από λίγες μέρες έκανε την πρώτη της εμφάνιση ως ελεύθερη και ωραία διασκεδάζοντας παρέα με τον αδερφό της Πάρη Κασιδόκωστα στο «Αθηνών Αρένα», στην πρεμιέρα της Άννας Βίσση και του Σάκη Ρουβά.

ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ