Γυμνός στο νοσοκομείο ο Τσάρλι Σιν

27.10.2010
Είχαμε καιρό να ακούσουμε νέα του και νομίσαμε ότι ήταν χαλαρός και ήσυχος. Αμ δε! Μόλις χθες, ο 45χρονος ηθοποιός εισήχθη στο νοσοκομείο για ψυχιατρική αξιολόγηση, όταν συνελήφθη "μεθυσμένος και γυμνός" σε δωμάτιο ξενοδοχείου, το οποίο νωρίτερα είχε κάνει λαμπόγιαλο!


Είχαμε καιρό να ακούσουμε νέα του και νομίσαμε ότι ήταν χαλαρός και ήσυχος. Αμ δε! Μόλις χθες, ο 45χρονος ηθοποιός εισήχθη στο νοσοκομείο για ψυχιατρική αξιολόγηση, όταν συνελήφθη -σχεδόν- "μεθυσμένος και γυμνός" σε δωμάτιο ξενοδοχείου, το οποίο νωρίτερα είχε κάνει λαμπόγιαλο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εξέταση του Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen) ολοκληρώθηκε και ο ίδιος βγήκε από το νοσοκομείο, αλλά η γνωστή -για εκείνον- διαδικασία δεν έχει ολοκληρωθεί καθώς εκκρεμεί το να αποφασίσει σε ποια κλινική θα εισαχθεί για μια ακόμη δόση αποτοξίνωσης...

Η ξαφνική αυτή εξέλιξη έρχεται μετά το ξέφρενο ξέσπασμα του Σιν σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης τα ξημερώματα της Τρίτης. Ο ηθοποιός, λέγεται ότι έκανε γυαλιά καρφιά τη σουίτα στο "Plaza" της 5ης Λεωφόρου. Λίγο το μεθύσι, λίγο τα νεύρα του που τον θόλωσαν νομίζοντας ότι η πόρνη με την οποία ήταν μαζί εκείνο το βράδυ του είχε κλέψει το πορτοφόλι και το κινητό του, δεν ήθελε και πολύ... Γνωστός για τον οξύθυμο χαρακτήρα του, ο Τσάρλι ξεσπάθωσε, και μάλιστα χωρίς καθόλου ρούχα επάνω του.

Όπως μεταφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, ο Σιν εκσφενδόνισε μέχρι και μικροέπιπλα από το παράθυρο του δωματίου του και κατέστρεψε ολοσχερώς τον περίτεχνο πολυέλεο που βρισκόταν στο κέντρο του. Επίσης, λέγεται ότι η πόρνη που τον "συνόδευε" εκείνο το βράδυ βρέθηκε κλειδωμένη σε μία ντουλάπα, να τσιρίζει σε έξαλλη κατάσταση.

"Ήταν γυμνή και σε άσχημη κατάσταση. Έλεγε ότι φοβόταν για τη ζωή της", μεταφέρουν πηγές του δικτύου RadarOnLine, προσθέτοντας ότι μόλις μπήκαν οι αστυνομικοί, ο Σιν τους "έλουσε" με διάφορα κοσμητικά!

"Οι αστυνομικοί τον αναγνώρισαν αμέσως και του έδωσαν δύο επιλογές: το νοσοκομείο ή το τμήμα. Εννοείται ότι προτίμησε την πρώτη", συνεχίζουν οι ίδιες πηγές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώην σύζυγος του ηθοποιού, Ντενίζ Ρίτσαρντς (Denise Richards) έμενε στο ίδιο ξενοδοχείο εκείνο το βράδυ -αλλά σε διαφορετικό δωμάτιο φυσικά- μαζί με τις κόρες τους, την 6χρονη Σαμ (Sam) και την 5χρονη Λόλα (Lola).

Οι δυο τους χώρισαν πριν από τέσσερα χρόνια και μάλιστα με πολύ άσχημο τρόπο. Η Ρίτσαρντς είχε ζητήσει μέχρι και περιοριστικά μέτρα εναντίον του Σιν. Ωστόσο, φαίνεται ότι με τον καιρό είχαν καταφέρει να ισορροπήσουν κάπως τις σχέσεις τους, κυρίως για χάρη των κοριτσιών τους.

Με αυτή τη λογική προφανώς, τη Δευτέρα το απόγευμα είχαν εμφανιστεί οι τέσσερις τους σε μια φαινομενικά χαλαρή οικογενειακή βόλτα στα μαγαζιά. Η οποία όμως κατέληξε άδοξα με τον δραματικό τρόπο που περιγράψαμε πιο πάνω.

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του ηθοποιού υποστηρίζει ότι ο Τσάρλι Σιν "προφανώς είχε μια περίεργη αντίδραση (!) σε κάποιο φάρμακο που είχε πάρει νωρίτερα" γι' αυτό και εισήχθη στο νοσοκομείο όπου έλαβε την κατάλληλη φροντίδα.

Ο ηθοποιός είχε έναν ταραγμένο χρόνο πέρσι, όταν τα Χριστούγεννα συνελήφθη στο εξοχικό του στο Άσπεν, όταν η σύζυγός του Μπρουκ Μιούλερ (Brooke Mueller) τον κατηγόρησε ότι προσπάθησε να τη σκοτώσει. Από τότε ξεκίνησε ένα "σίριαλ" δικών και εισαγωγών σε κλινικές αποτοξίνωσης και για τους δύο, που όπως φαίνεται δεν του έβαλε και πολύ μυαλό...

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα