Η σύζυγος φταίει για τις απιστίες του Γουντς

26.10.2010
Όπως αποδεικνύεται ξανά και ξανά, η δόξα είναι πολύ γλυκιά -ιδιαίτερα αν με κάποιον τρόπο τη γευτεί κανείς. Με τη θητεία της ως κουνελάκι του "Playboy" αλλά και μέσω της πελατείας της ως συνοδός πολυτελείας, η Λορεντάνα Τζολί (Loredana Jolie) είχε υπάρξει "διάσημη" κατά κάποιον τρόπο. Η σχέση της όμως με τον άπιστο πρωταθλητή του γκολφ -ή μάλλον η αποκάλυψή της- της έδωσε μια άλλη... αίσθηση που όπως φαίνεται δεν της έφτασε.


Όπως αποδεικνύεται ξανά και ξανά, η δόξα είναι πολύ γλυκιά -ιδιαίτερα αν με κάποιον τρόπο τη γευτεί κανείς. Με τη θητεία της ως κουνελάκι του "Playboy" αλλά και μέσω της πελατείας της ως συνοδός πολυτελείας, η Λορεντάνα Τζολί (Loredana Jolie) είχε υπάρξει "διάσημη" κατά κάποιον τρόπο. Η σχέση της όμως με τον άπιστο πρωταθλητή του γκολφ -ή μάλλον η αποκάλυψή της- της έδωσε μια άλλη... αίσθηση που όπως φαίνεται δεν της έφτασε.

Η Τζολί είναι η πρώτη από τις αδιευκρίνιστου τελικού αριθμού ερωμένες του Τάιγκερ Γουντς (Tiger Woods) η οποία αποφάσισε να γράψει σε βιβλίο τις σχετικές εμπειρίες της.

Στη βιογραφία της αυτή, λοιπόν, η Λορεντάνα, η οποία χρέωνε μέχρι και $15.000 (σχεδόν €11.000) το βράδυ για σεξ, κατηγορεί την Έλιν Νόρντεγκρεν (Elin Nordegren) για τις... πομπές του άντρα της.

Στο βιβλίο όπου περιγράφει με πολλές λεπτομέρειες τις 20 σεξουαλικές συνευρέσεις που ισχυρίζεται ότι είχε με τον διάσημο αθλητή, το 27χρονο πρώην λαγουδάκι χαρακτηρίζει την πρώην κυρία Γουντς ως μία "στυγνή χρυσοθήρα", υποστηρίζοντας ότι ο Τάιγκερ δεν τη χώριζε μόνο και μόνο για να προστατεύσει την αμύθητη περιουσία του.

"Προφανώς η σχέση τους δεν ήταν και πολύ στενή. Γιατί, αφού ήμουν εγώ μέσα στο σπίτι της, που στο διάολο ήταν εκείνη;", αναρωτιέται Λορεντάνα και συνεχίζει ακόμη παραπέρα: "Αν εγώ είχα σύζυγο, θα φρόντιζα να ξέρω ποιος μπαινοβγαίνει στο σπίτι μου ανά πάσα στιγμή. Αφού είδα ότι δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο, άρχισα να καταλαβαίνω ότι ο γάμος τους βασίζονταν λίγο ή πολύ σε μια οικονομική συναλλαγή. Εκείνη τον είχε κάνει μόνο για τα χρήματα".

Η κυκλοφορία του εν λόγω βιβλίου έχει προγραμματιστεί για τον ερχόμενο μήνα, ακριβώς έναν χρόνο μετά το περιστατικό με το αυτοκινητιστικό ατύχημα που άνοιξε το ασκό του Αιόλου για τον καημένο τον Τάιγκερ, ο οποίος παραδέχτηκε ότι το είχε το "θεματάκι" του με τις εξωσυζυγικές σχέσεις, αλλά δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί την έκταση που θα έπαιρνε το σκάνδαλο. Γιατί άραγε; Άσχετο...

Μετά το περιστατικό με το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι του ζευγαριού στη Φλόριντα, οι αποκαλύψεις ερχόταν η μία μετά την άλλη και τελείωσαν με το 30χρονο πρώην μοντέλο από τη Σουηδία να ζητάει -και να παίρνει τελικά- το πολυπόθητο διαζύγιο.

Η Νόρντεγκρεν λέγεται ότι έλαβε το ποσό των $100 εκατομμυρίων (σχεδόν €72 εκατομμύρια) σε διακανονισμό για την επιμέλεια και των δύο παιδιών τους, την 3χρονη Σαμ (Sam) και τον 22 μηνών Τσάρλι (Charlie) ενώ η όλη διαδικασία υπολογίζεται ότι θα κοστίσει συνολικά στον Τάιγκερ περίπου $750 εκατομμύρια (€560 εκατομμύρια).

Η Έλιν Νόρντεγκρεν, η οποία πρόσφατα δήλωσε ότι δεν είχε καταλάβει τίποτα, είχε υπογράψει συμβόλαιο πριν από τον γάμο της με τον άσο του γκολφ το 2006. Ωστόσο ύστερα από το σκάνδαλο που ξέσπασε στο τέλος του περασμένου χρόνου με τις αλυσιδωτές αποκαλύψεις για τις ουκ ολίγες εξωσυζυγικές σχέσεις του, ο Γουντς επαναδιαπραγματεύτηκε τους όρους του συμβολαίου, στο πλαίσιο της ύστατης προσπάθειάς του να σώσει τον γάμο του.

Ανάμεσα στις πολλές και διάφορες γυναίκες που εμφανίστηκαν υποστηρίζοντας ότι είχαν σχέση με τον Τάιγκερ, η Λόρεντάνα Τζολί ισχυρίζεται ότι τον γνώρισε το 2006, όταν εκείνος την προσέλαβε έναντι $10.000 (περισσότερα από €7.000) κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του στη Νέα Υόρκη.

Στο βιβλίο της με τίτλο "e Real Diary: Lessons from the Good Time Girl to Champion", παρουσιάζει τον Γουντς ως έναν σεξομανή που είχε μάθει να παίρνει πάντα αυτό που θέλει, εξαίροντας ταυτόχρονα και τις επιδόσεις του ως εραστή! "Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Τάιγκερ ήταν απίστευτος στο κρεβάτι", γράφει συγκεκριμένα.

Η Τζολί ισχυρίζεται ότι ο Τάιγκερ είχε πληρώσει μόνο την πρώτη από τις 20 φορές που βρέθηκαν στο σύνολο και ότι εκείνη τον ερωτεύτηκε κανονικότατα κατά τη διάρκεια των δύο χρόνων που κράτησε η σχέση τους.

Προχωρώντας και σε λεπτομέρειες, η Λορεντάνα αποκαλύπτει ότι του Γουντς του άρεσαν τα "τρίο" ενώ απολάμβανε να τη φαντασιώνεται να κάνει σεξ με κάποιον άλλον. Δεν έγινε ποτέ κάτι τέτοιο, αλλά όπως λέει η ίδια "η κουβέντα και μόνο, τον έκανε να τρελαίνεται". Νόμιζε ότι είχε ξεμπερδέψει οι καημένος ο Τάιγκερ, ζήτησε και συγνώμη για τα λάθη του, πλήρωσε, αλλά τελικά, όπως φαίνεται δεν μπορεί να ορίσει τα πάντα.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα.