Κι άλλος γύρος αποτοξίνωσης για τη Λίντσεϊ Λόχαν

25.10.2010
Όποια σχέδια και αν είχε η 24χρονη ηθοποιός για δυναμική επιστροφή στην καριέρα της θα πρέπει να τα αναβάλλει, ξανά.

Όποια σχέδια και αν είχε η 24χρονη ηθοποιός για δυναμική επιστροφή στην καριέρα της θα πρέπει να τα αναβάλλει, ξανά.

Και αυτό γιατί το δικαστήριο που εξετάζει την υπόθεσή της αποφάσισε ότι η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) δεν "ξεμπέρδεψε" ακόμη με τη θεραπεία αποτοξίνωσης στην οποία υποβάλλεται τους τελευταίους μήνες, ενώ της επιδίκασε και νέο... γύρο.

Σύμφωνα με την τελική απόφαση, μάλιστα, αν υπάρχει μια πιθανότητα να αποδεσμευτεί από αυτές τις "υποχρεώσεις" της η Λίντσεϊ, αυτό θα γίνει μετά την ερχόμενη Πρωτοχρονιά. "Και υπάρχει σοβαρός λόγος για αυτό", τόνισε ο δικαστής Έλντεν Σ. Φοξ (Elden S. Fox), εκφράζοντας εμμέσως, πλην σαφώς, τους φόβους του για το κατά πόσο θα μπορέσει η νεαρή ηθοποιός να προστατευτεί από τον κακό της εαυτό εκείνη την εορταστική περίοδο.

Η Λόχαν, η οποία πέρασε το κατώφλι του δικαστηρίου για πέμπτη φορά από τον Μάιο, έβαλε τα κλάματα μετά το τέλος της ακρόασης όπου αποδείχτηκε ότι για ακόμη μια φορά δεν πέρασε το τεστ για ναρκωτικά.

Με αυτά τα δεδομένα φυσικά, η Λίντσεϊ θα έπρεπε να πει και "ευχαριστώ" που δεν ξαναπήγε στη φυλακή, αλλά η αλήθεια είναι πως, όπως εκμυστηρεύτηκε η ίδια σε έναν υπάλληλο της διάσημης κλινικής Μπέτι Φορντ, όπου νοσηλεύεται, η υπόθεση έχει και άλλες παραμέτρους.

Με τόσο μεγάλη αποχή από τη δουλειά της, η Λόχαν νιώθει πως κινδυνεύει να μην μπορέσει να επανέλθει κανονικά, ενώ και από οικονομικής άποψης, η κατάσταση αυτή είναι δυσβάσταχτη. Αν σκεφτεί κανείς ότι τρεις μήνες θεραπείας στην κλινική μπορεί να κοστίσει -σύμφωνα με την ιστοσελίδα της- μέχρι και $50.000 (€10.688), τότε μπορεί εύκολα να καταλάβει ότι τα πράγματα μόνο εύκολα δεν είναι.

Όσο για τα επαγγελματικά της, υπάρχει μία μια βασική εκκρεμότητα και αφορά την ταινία "Inferno", στην οποία η Λίντσεϊ πρωταγωνιστεί και λόγων των εξελίξεων έχει παγώσει. Ωστόσο, ο σκηνοθέτης της ταινίας που πραγματεύεται τη ζωή της πορνοστάρ Λίντα Λόβλεϊς (Linda Lovelace), γνωστής και ως "Το Βαθύ λαρύγγι", Μάθιου Γουάιλντερ (Matthew Wilder) δήλωσε πρόσφατα ότι είναι διατεθειμένοι να περιμένουν την πρωταγωνίστριά τους όσο χρειαστεί.

Από την πρώτη φορά που συνελήφθη το 2007, η Λίντσεϊ Λόχαν μπαινοβγαίνει στα δικαστήρια, στη φυλακή και στα κέντρα αποτοξίνωσης σε συχνότητα που μόνο φυσιολογική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Το επόμενο ραντεβού της με τον νόμο ορίστηκε για τις 25 Φεβρουαρίου. Ο δικαστής Φοξ -το οποίος φαίνεται πως έχει πάρει το ζήτημα πατριωτικά- ευελπιστεί ότι τόσος καιρός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας θα κάνει καλό στην ταλαίπωρη νεανίδα και τελικά θα "δει το φως το αληθινό". Για να δούμε, κι εμείς!

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τις αρχές της Σάντα Μόνικα στην Καλιφόρνια, ο πατέρας της Λίντσεϊ, Μάικλ Λόχαν (Michael Lohan) έπεσε θύμα επίθεσης μέσα σε πάρκινγκ, χωρίς όμως να τραυματιστεί.

Σύμφωνα με την αναφορά, το επεισόδιο συνέβη την Πέμπτη το βράδυ καθώς ο Λόχαν πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητό του. Τότε, ένας άντρας του επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο, αλλά τελικά, ύστερα από μια μικρή σύγκρουση κατάφερε να διαφύγει.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα