Η Κέιτι Πέρι και ο Ράσελ Μπραντ παντρεύτηκαν στην Ινδία

25.10.2010
Τελικά, όπως φαίνεται, η 24χρονη ποπ τραγουδίστρια και ο 34χρονος βρετανός κωμικός ηθοποιός το έκαναν το μεγάλο βήμα και "ήρθαν εις γάμου κοινωνία" -αν και μυστικά- με μία παραδοσιακή ινδουιστική τελετή σε ένα ελιτίστικο ξενοδοχειακό θέρετρο στο Ρατζαστάν της Ινδίας.

Τελικά, όπως φαίνεται, η 24χρονη ποπ τραγουδίστρια και ο 34χρονος βρετανός κωμικός ηθοποιός το έκαναν το μεγάλο βήμα και "ήλθαν εις γάμου κοινωνία" -αν και μυστικά- με μία παραδοσιακή ινδουιστική τελετή σε ελιτίστικο ξενοδοχειακό θέρετρο στο Ρατζαστάν της Ινδίας.

Η Κέιτι Πέρι (Katy Perry) και ο Ράσελ Μπραντ (Russell Brand) έφτασαν στο Νέο Δελχί πριν από μία εβδομάδα περίπου, χωρίς όμως να έχουν ανακοινώσει τα σχέδιά τους επίσημα.

Μάλιστα, η Πέρι, περπάτησε στους διαδρόμους του αεροδρομίου καλυμμένη από ένα παλτό έτσι ώστε να μην χαρίσει το παραμικρό "κλικ" στους παπαράτσι που τους παρακολουθούσαν στο κάθε τους βήμα.

Ο γάμος τελέστηκε από έναν Χριστιανό ιερέα -στενό οικογενειακό φίλο της νύφης- στο "Amaan-i-Khas Resort", στην καρδιά του Εθνικού Πάρκου Ράνθαμπορ, το οποίο λειτουργεί ως κέντρο προστασίας της τίγρης.

Έξω από τα ισχυρά φυλασσόμενα τείχη του υπερπολυτελούς θέρετρου είχαν μαζευτεί όλες αυτές τις μέρες αμέτρητοι φωτογράφοι που έδιναν -κυριολεκτικά- μάχη για μια φωτογραφία του ζευγαριού και των καλεσμένων του.

Ωστόσο, όσο και αν περίμεναν, τον μόνο που κατάφεραν να απαθανατίσουν ήταν τον γαμπρό -η νύφη συνέχισε να κρύβεται- και αρκετούς φίλους που όμως δεν μπόρεσαν να αναγνωριστούν... ακόμη.

Μπορεί τα μέτρα ασφαλείας να ήταν ασφυκτικά και πράγματι να μην μπόρεσε κανείς "παρείσακτος" να πλησιάσει, πληροφορίες ωστόσο, αναφέρουν ότι επρόκειτο για μια ιδιαίτερα "πνευματική" τελετή, όπου σημαντικό ρόλο έπαιξαν και δύο... ελέφαντες. Πιθανότατα ως "μεταφορικά μέσα" των νεόνυμφων.

Φήμες ήθελαν τη νύφη να κρύβεται και το όλο συμβάν να φυλάσσεται με τέτοιον τρόπο λόγω συμφωνίας που είχε κάνει το ζευγάρι για αποκλειστική διάθεση των φωτογραφιών και των δικαιωμάτων του γάμου σε γνωστό βρετανικό περιοδικό. Ωστόσο, φίλοι του ζευγαριού επιβεβαιώνουν ότι κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει... Τουλάχιστον ακόμη! Σε αναμονή, λοιπόν και εμείς, όπως όλος ο κόσμος.

Μέχρι τότε, στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να απολαύσετε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της νέας κυρίας Ράσελ Μπραντ, με τίτλο "I kissed a girl".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα