Τέλη Μαρτίου η πρεμιέρα του κύκνου

14.02.2008
Η «Μαρία η άσχημη» γύρισε από το Παρίσι άλλος άνθρωπος. Το ασχημόπαπο έγινε κύκνος και σάστισαν όσοι περαστικοί είδαν την Αγγελική Δαλιάνη μεταμορφωμένη την περασμένη Πέμπτη στο Μαρούσι.

Η «Μαρία η άσχημη» γύρισε από το Παρίσι άλλος άνθρωπος. Το ασχημόπαπο έγινε κύκνος και σάστισαν όσοι περαστικοί είδαν την Αγγελική Δαλιάνη μεταμορφωμένη την περασμένη Πέμπτη στο Μαρούσι. Αν και το γύρισμα της μεταμόρφωσης κρατιόταν σαν επτασφράγιστο μυστικό, το ΛΟΙΠΟΝ κατάφερε να είναι εκεί, για να σας μεταφέρει όσα θα δείτε στο 238ο επεισόδιο, που είναι προγραμματισμένο να μεταδοθεί στα τέλη Μαρτίου. Τότε οι τηλεθεατές θα δουν την όμορφη Μαρία να επιστρέφει με άλλον αέρα από το Παρίσι, όπου η φίλη της η Τζίνα (Αλιμόνου) θα την έχει κάνει κούκλα. Μη φανταστείτε ότι θα δείτε μια εκρηκτική σέξι κοπέλα, καθώς σε πρώτη φάση η Αγγελική Δαλιάνη θα αλλάξει μεν, αλλά θα μοιάζει σοφιστικέ, trendy «δασκάλα», χωρίς να θυμίζει όμως σε τίποτα το ασχημόπαπο που κανείς δεν γύριζε να κοιτάξει.

Τι έγινε, λοιπόν, στο γύρισμα που άφησε με το στόμα ανοιχτό τους τυχερούς διερχόμενους, οι οποίοι μάλιστα δημιούργησαν κάποιες φορές πρόβλημα και καθυστερήσεις στους υπεύθυνους, που είδαν κι έπαθαν να κρατήσουν μακριά τους περίεργους;

Ήταν γύρω στις 11.30 το πρωί όταν εμφανίστηκε η Αγγελική Δαλιάνη, εμφανώς ανανεωμένη, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, με σγουρά μαλλιά, φορώντας ένα τζιν και ένα μαύρο μπουφάν. Έτρωγε ένα σάντουιτς και έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετη, ενώ όλοι όσοι την είδαν συζητούσαν ότι τα 2-3 κιλά που πήρε στη διάρκεια του ταξιδιού της για τα γυρίσματα στο Παρίσι της πάνε πολύ και την κάνουν πιο ελκυστική.

Το όρντινο για το γύρισμα ήταν στις 12 το μεσημέρι, αλλά η μεταμόρφωση της Αγγελικής και η προσπάθεια να κρατηθούν τόσο οι περίεργοι διερχόμενοι μακριά όσο και τα αυτοκίνητα, καθώς έπρεπε να διακοπεί η κυκλοφορία στο συγκεκριμένο δρόμο, το καθυστέρησαν. Έτσι, άρχισε γύρω στη μία το μεσημέρι.

Όλοι έμειναν με κομμένη την ανάσα όταν είδαν την «καινούργια» Μαρία να έρχεται παρέα με την Τζίνα Αλιμόνου, να ανοίγει την πόρτα του ταξί και με τη βαλιτσούλα της ανά χείρας να κατευθύνεται προς το πατρικό της. Εκεί όπου την περίμεναν οι γονείς της (Αντιγόνη Γλυκοφρύδη και Τάσος Κωστής).

Τα μεγάλα γυαλιά έχουν αντικατασταθεί από λεπτά σοφιστικέ γυαλάκια χωρίς σκελετό. Τα σιδεράκια δεν υπάρχουν πια, αλλά και τα χοντρά φρύδια έχουν γίνει λεπτά, καθώς η Μαρία έχει μεταμορφωθεί σε ένα πολύ όμορφο θηλυκό. Περπατάει αργά, με σιγουριά και σταθερότητα, που δεν θυμίζουν σε τίποτα τη φοβισμένη άσχημη κοπελίτσα που γνωρίσαμε. Ο κόσμος την υποδέχτηκε με ένα επιφώνημα θαυμασμού. Το ντύσιμό της είναι πολύ σικ. Φοράει ένα κοντομάνικο μοβ μπλουζάκι, ένα μαύρο εφαρμοστό παντελόνι, που διαγράφει το ωραίο της σώμα, και από πάνω ένα μοντέρνο μολυβί ημίπαλτο. Το συνολάκι αυτό, που είναι ελληνικότατο, γνωστής βιομηχανίας ρούχων, συμπληρώνεται από γκρι μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο με τακούνι και μαύρη μοντέρνα τσάντα. Όσο για τα μαλλιά της; Εκεί κι αν είναι η μεγάλη έκπληξη. «Πού πήγε όλος εκείνος ο φουντωτός θάμνος», ακούστηκε να λέει μια κυρία που παρακολουθούσε σαστισμένη κάθε βήμα της Αγγελικής. Τη θέση τους έχει πάρει ένα μοδάτο χτένισμα, ίσια μαλλιά με μια φράντζα δεξιά. Αυτή, λοιπόν, ήταν η πρώτη φάση της μεταμόρφωσης, που φαίνεται να ενθουσίασε τον κόσμο αλλά κι εμάς, τολμώ να πω. Το γύρισμα της πρώτης της μεταμόρφωσης διήρκεσε μέχρι το απόγευμα, ενώ, για να μπορέσει να φύγει, στήθηκε ολόκληρο στρατηγικό σχέδιο, γιατί οι θαυμαστές της «απείλησαν» μέχρι και έφοδο στο σπίτι να κάνουν αν δεν τους έδινε αυτόγραφα. σισσυ μενεγατου