Έξαλλοι οι γονείς του με το διαφημιστικό έρωτα

08.02.2008
Οι γονείς του Πάρη Κασιδόκωστα είναι σε έξαλλη κατάσταση με τις φωτογραφίες του σε νυχτερινό κλαμπ, όπου φερόταν να φλερτάρει έντονα με την παρουσιάστρια του «Πρωινού καφέ» Ελεονώρα Μελέτη.

Οι γονείς του Πάρη Κασιδόκωστα είναι σε έξαλλη κατάσταση με τις φωτογραφίες του σε νυχτερινό κλαμπ, όπου φερόταν να φλερτάρει έντονα με την παρουσιάστρια του «Πρωινού καφέ» Ελεονώρα Μελέτη. Άνθρωπος χαμηλών τόνων η κυρία Μαριάννα Λάτση, αποφεύγει τη δημοσιότητα και δεν επιθυμεί να βλέπει φωτογραφίες τόσο δικές της όσο και των παιδιών της στα έντυπα όταν δεν υπάρχει λόγος. Για πολλά χρόνια επιλέγει να κινείται με τέτοιον τρόπο που να μη δίνει λαβές για σχόλια και μόνο οι κοινές της έξοδοι με τον αείμνηστο Νίκο Κούρκουλο, που ήταν ηθοποιός και διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, τύχαιναν κάποιας προβολής, την οποία και πάλι δεν επεδίωκε. Ποτέ δεν έχει διοχετεύσει πληροφορίες ή φωτογραφίες της στον Τύπο και το στενό φιλικό και κοινωνικό της περιβάλλον γνωρίζει καλά ότι αν κάποιος παραβεί την «ομερτά», απλώς θα τη στεναχωρήσει βαθύτατα.

Φυσικό ήταν λοιπόν να στεναχωρηθεί με τη δημοσιοποίηση των ιδιωτικών στιγμών του γιου της Πάρη. Από μικρό τον έχει νουθετήσει να προσέχει τις επιλογές του, όμως καθώς εκείνος είναι από τους πιο περιζήτητους εργένηδες, πέφτει συχνά θύμα των παπαράτσι και γίνεται εύκολη λεία για τα ΜΜΕ. Σ αυτό έχει συμβάλει βέβαια και η επιλογή των ερωτικών του συντρόφων, που είναι ομολογουμένως εντυπωσιακή. Τι να πρωτοθυμηθούμε; Τη ζωντοχήρα και πολύ μεγαλύτερή του Ζέτα Βομβογιάννη ή το party animal και διεθνές it girl Πάρις Χίλτον;

Τώρα μια έξοδος με την Ελεονώρα Μελέτη χρεώθηκε ως νέο ειδύλλιο στο νεαρό κληρονόμο σε μια εποχή που η παρουσιάστρια πρωταγωνιστεί περισσότερο με τα προσωπικά της παρά με τα επαγγελματικά της επιτεύγματα.

Πιστή στην πάγια τακτική της, η κ. Λάτση δεν έκανε καμία δήλωση για το θέμα. Εμείς όμως μάθαμε από το στενό φιλικό της κύκλο ότι είναι δυσαρεστημένη με την έκταση που έχει πάρει το θέμα τόσο πρόωρα.

Πιο αυθόρμητος ο πατέρας του Πάρη, Γρηγόρης Κασιδόκωστας, μίλησε χωρίς ενδοιασμούς για τη... νέα σχέση του γιου του στο ΛΟΙΠΟΝ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι αμφισβητεί τα όσα είδε αποτυπωμένα στις φωτογραφίες.

«Ο γιος μου είναι άντρας και του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη για τις παρέες του. Γι αυτό και δεν θέλω να ανακατεύομαι στη ζωή του. Όμως, το παιδί ήρθε πρόσφατα από την Αμερική. Πότε πρόλαβε να κάνει σχέση; Έτσι γίνονται οι σχέσεις; Να μη γράφετε ό,τι θέλετε οι δημοσιογράφοι... Μπορεί να βγήκαν παρέα, δεν σημαίνει όμως ότι έκαναν και σχέση. Δεν είναι σωστό τέτοια πράγματα να προβάλλονται για λόγους διαφημιστικούς».

Τι λέει η Ελεονώρα
Άνθρωποι του καναλιού, πάντως, στο ρεπορτάζ μας και σε επίμονες ερωτήσεις μας, αν και κατά πόσο αληθεύουν τα πρόσφατα δημοσιεύματα που μιλάνε για «καυτό ειδύλλιο» της οικοδέσποινας του «Πρωινού καφέ» με το γόνο της εφοπλιστικής οικογένειας, μας απάντησαν ότι «η Ελεονώρα είναι σφίγγα όσον αφορά τα προσωπικά της. Και δεν είναι τωρινή κατάσταση αυτό. Από πάντα ένιωθε την ανάγκη να προστατεύει τα ερωτικά της».

«Μέχρι στιγμής ούτε το επιβεβαιώνει ούτε το διαψεύδει», μας είπαν άνθρωποι του στενού της περιβάλλοντος.

Αξίζει, όμως, να σημειωθεί ότι οι φήμες περί έρωτα μεταξύ των δύο νεαρών της εγχώριας σόουμπιζ είχαν διαρρεύσει και πριν από δύο μήνες, όταν και είχαν γίνει τα εγκαίνια του μαγαζιού του Κώστα Σόμμερ στα νότια προάστια. Τότε, σε ρεπορτάζ που κάναμε, διαπιστώσαμε ότι ούτε καν γνωρίζονται και ποτέ δεν συναντήθηκαν, γιατί ο Πάρης είχε αποχωρήσει μισή ώρα μετά την είσοδο της Ελεονώρας στο μαγαζί.

Πού είναι η αλήθεια και πού το ψέμα;

Κανείς δεν ξέρει