Μετά τη Ζέτα η ανανέωση

14.02.2008
Φανερά ανανεωμένος είναι αυτόν τον καιρό ο γνωστός τραγουδιστής, κάτι που γίνεται αντιληπτό όχι μόνο από τους φίλους και τους γνωστούς του, αλλά και απ όσους τον θαυμάζουν από την πίστα του «Αθηνών Αρένα», όπου δίνει ρέστα με τη Μαρινέλλα.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΥΡΙΔΗ


Φανερά ανανεωμένος είναι αυτόν τον καιρό ο γνωστός τραγουδιστής, κάτι που γίνεται αντιληπτό όχι μόνο από τους φίλους και τους γνωστούς του, αλλά και απ όσους τον θαυμάζουν από την πίστα του «Αθηνών Αρένα», όπου δίνει ρέστα με τη Μαρινέλλα. Τι κρύβεται πίσω από το νέο καταπληκτικό του εαυτό;

Μπορεί ο χωρισμός του από την «κούκλα» Ζέτα Μακρυπούλια να μετράει μόλις δύο μήνες, αλλά ο τραγουδιστής των επιτυχιών δεν είπε να μείνει με τα χέρια σταυρωμένα και να πέσει σε κατάθλιψη. Μάθαμε λοιπόν από στενό συνεργάτη του ότι αυτό το διάστημα της μοναξιάς τον βοήθησε να πάρει πιο γρήγορα την απόφαση για μια καινούργια αρχή στη ζωή του, μακριά από τα τσιγάρα, τα ανθυγιεινά φαγητά και τις κακές συνήθειες!

«Έκανε μια πολύ καλή αρχή υγιεινής ζωής, όταν την προηγούμενη εβδομάδα αποφάσισε να επενδύσει σε ένα πολυμηχάνημα δονήσεων τύπου power plate. Μάλιστα, με το που το δοκίμασε με τον personal trainer του ενθουσιάστηκε», μας είπε άνθρωπος του στενού του περιβάλλοντος. Και αποφάσισε, μάλιστα, να το βάλει στο ευρύχωρο καμαρίνι του, προκειμένου να ασκείται ακόμη και λίγο πριν βγει στη σκηνή! Σύμφωνα με τον προσωπικό του γυμναστή, το συγκεκριμένο μηχάνημα, το οποίο έχουν όλοι οι celebrities ανά τον κόσμο, από τη Μαντόνα μέχρι την Ελένη Πετρουλάκη, είναι το «βασικό όπλο» για να μεταμορφώσει την εμφάνισή του ο Αντώνης και να διώξει τα παραπανίσια κιλά που τον ταλαιπωρούν εδώ και πολύ καιρό.

Ένα αυστηρό πρόγραμμα ασκήσεων με δονήσεις διάρκειας 20 λεπτών για τέσσερις φορές την εβδομάδα είναι το βασικό συστατικό της υγιεινής ζωής του λαϊκού ερμηνευτή. Για το συγκεκριμένο μηχάνημα ξόδεψε 10.000 ευρώ, αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί, αφού, πέρα από τις ασκήσεις, ακολουθεί κι ένα διαιτολόγιο, που θα τον βοηθήσει να χάσει 10 κιλά. Αξίζει να σημειώσουμε ότι σε αυτό τον βοήθησε ο επιστήθιος φίλος του Γρηγόρης Αρναούτογλου, που του συνέστησε τη διαιτολόγο του!

Τι περιλαμβάνει το καθημερινό μενού του Αντώνη; Μόνο ψητά κρέατα, ψάρια, φρούτα και λαχανικά, πολλές σαλάτες και αυστηρά 3 λίτρα νερό σε καθημερινή βάση. Για το βραδινό του γεύμα, πάλι, περιορίζεται σε κάτι πολύ ελαφρύ, όπως μια σαλάτα, λίγα φρούτα και γιαούρτι. Ας δούμε, όμως, το διατροφικό του μενού αναλυτικά:

ΠΡΩΙΝΟ: 2 ποτήρια νερό, καφές (με μαύρη ζάχαρη), ένα μπολ δημητριακά ή Ένα παξιμάδι κρητικό, μία φέτα άπαχο τυρί τοστ, μία φέτα γαλοπούλα

ΚΥΡΙΩΣ ΓΕΥΜΑ: 150 γραμμ. κοτόπουλο ή ψάρι ψητό με μία μεγάλη μερίδα σαλάτα πράσινη ή λάχανο ή 1/2 φλιτζάνι μακαρόνια, λουκάνικο γαλοπούλας ψητό με σαλάτα αγγούρι, ντομάτα, πιπεριά

ΒΡΑΔΙΝΟ: Μία μεγάλη σαλάτα με φρέσκα λαχανικά ή φρούτα