"Είναι απλώς φίλοι";

28.11.2007
Μια τρυφερή φιλία έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Θοδωρή Κυριακού και τη γοητευτική Ναταλία Βάρδα, μέλος της γνωστής οικογένειας Βάρδα που δραστηριοποιείται χρόνια τώρα στο χώρο της ένδυσης.

Μια τρυφερή φιλία έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Θοδωρή Κυριακού και τη γοητευτική Ναταλία Βάρδα, μέλος της γνωστής οικογένειας Βάρδα που δραστηριοποιείται χρόνια τώρα στο χώρο της ένδυσης.
Κολλητή παρέα κάνουν τελευταία ο Θοδωρής Κυριακού, ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες, και η γλυκύτατη Ναταλία Βάρδα. Οι δυο τους γνωρίζονται εδώ και αρκετό καιρό και είχαν βρεθεί σε κοινές παρέες αρκετές φορές στο παρελθόν. Ωστόσο, το καλοκαίρι που μας πέρασε ήρθαν πιο κοντά Συγκεκριμένα, Ναταλία και Θοδωρής βρέθηκαν να διασκεδάζουν με φιλική τους παρέα μια καλοκαιρινή βραδιά, όπου διαπίστωσαν ότι τους συνδέουν περισσότερα απ όσα νόμιζαν αρχικά και κάπως έτσι έδεσε η φιλία τους.

Οι δυο τους, μάλιστα, λίγες ημέρες αργότερα πήγαν παρέα και στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, για να παρακολουθήσουν κάποια παράσταση, κάνοντας τις φήμες γύρω από τη σχέση τους να φουντώσουν, αφού όλοι όσοι τους είδαν μιλούσαν για κάτι παραπάνω από απλή φιλία. Εκείνος ασχολούνταν όλο το βράδυ μαζί της και ήταν πολύ περιποιητικός, ενώ η Ναταλία φαινόταν πολύ ευτυχισμένη δίπλα του και πολύ τρυφερή απέναντί του. Βέβαια, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν χρεώσει άδικα στον Θοδωρή μια ερωτική σχέση και πολλές είναι εκείνες οι γυναίκες που έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να τον γνωρίσουν καλύτερα και να ζήσουν μαζί του τον απόλυτο έρωτα. Από την άλλη, η Ναταλία φαντάζει η ιδανική σύντροφος για ένα δραστήριο επιχειρηματία όπως ο νεαρός καναλάρχης, καθώς έχει κάνει σπουδές στα Οικονομικά και γνωρίζει από πρώτο χέρι πώς διοικείται σωστά μια επιχείρηση.

Όσοι μάλιστα τη γνωρίζουν μιλάνε για ένα πολύ γλυκό κορίτσι, με καλή καρδιά, προσιτή, απλή και με υπέροχο στυλ. Έτσι, λοιπόν, δεν άργησαν να... οργιάσουν οι φήμες ότι Θοδωρής και Ναταλία ζουν τον απόλυτο έρωτα, που όμως δεν θέλουν με τίποτα να δει το φως της δημοσιότητας. Έρωτας ή απλώς μια τρυφερή φιλία ανάμεσα σε δύο νέους ανθρώπους; Μόνο ο χρόνος θα μπορέσει να δώσει την απάντηση. Πάντως, όσοι παρακολουθούν από κοντά αυτήν τη σχέση πιστεύουν ότι έχει πολλές πιθανότητες να εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό. Και οι δύο προέρχονται από την ίδια κοινωνική τάξη, έχουν αντίστοιχα βιώματα και εργάζονται στις οικογενειακές επιχειρήσεις. Επίσης, αποφεύγουν τη δημοσιότητα και ξέρουν να τη διαχειρίζονται, επιλέγοντας να κρατήσουν χαμηλό προφίλ.

Ποια είναι όμως η Ναταλία;
Η Ναταλία Βάρδα είναι κόρη του Θόδωρου και της Ζωής Βάρδα και έχει μια αδερφή, την Τατιάνα. Είναι από το 1998 μέλος του διοικητικού συμβουλίου στην οικογενειακή επιχείρηση, που έχει γράψει τη δική της ιστορία από το 1939 στο χώρο του ενδύματος. Σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, σπουδές που τη βοηθούν μάλιστα πάρα πολύ να κάνει σωστούς χειρισμούς στο γυναικείο τμήμα αγορών το οποίο διευθύνει. Η ίδια είναι ένα πολύ απλό κορίτσι, ενώ στο ντύσιμό της είναι περισσότερο «οπαδός» του στυλ, παρά των ακραίων τάσεων της μόδας, και της αρέσουν τα έντονα χρώματα.