Απέκτησε το δικό της γυμναστήριο

09.11.2007
Διαθέτει υπέροχο κορμί που πολλές θα ζήλευαν. Η Έλλη Στάη, η «σιδηρά κυρία της δημοσιογραφίας», οφείλει την καλλίγραμμη σιλουέτα της στη γυμναστική κι αυτή την αγάπη της

Διαθέτει υπέροχο κορμί που πολλές θα ζήλευαν. Η Έλλη Στάη, η «σιδηρά κυρία της δημοσιογραφίας», οφείλει την καλλίγραμμη σιλουέτα της στη γυμναστική κι αυτή την αγάπη της για τη σωματική άσκηση συμμερίστηκε ο αγαπημένος της Μιχάλης Γουλανδρής, που της έφτιαξε το δικό της γυμναστήριο, αξίας 100.000 ευρώ.

ακόμη περισσότερη γυμναστική θα κάνει από εδώ και πέρα η Έλλη Στάη. Η δημοσιογράφος, άλλωστε, οφείλει την ομολογουμένως εντυπωσιακή σιλουέτα της στην αυστηρή διατροφή και τη γυμναστική. Πλέον μάλιστα δεν θα χρειάζεται να τρέχει και να ταλαιπωρείται, αφού θα πετάγεται μέχρι το διπλανό δωμάτιο του σπιτιού της... Εκεί όπου στεγάζεται το ολοκαίνουργιο και άρτια εξοπλισμένο προσωπικό της γυμναστήριο, το οποίο της έκανε δώρο ο καλός της. Σύμφωνα με πληροφορίες, το προσωπικό γυμναστήριο της Έλλης κόστισε περίπου 100.000 ευρώ, αφού ο Μιχάλης Γουλανδρής δεν τσιγκουνεύτηκε για την αγαπημένη του, αντίθετα ήταν ιδιαίτερα γενναιόδωρος. Ο ίδιος όμως φαίνεται ότι δεν περιορίστηκε απλώς στην κατασκευή του εν λόγω χώρου, αλλά φρόντισε να προσλάβει και αποκλειστική προσωπική γυμνάστρια (personal trainer) της Έλλης, ώστε να τη γυμνάζει.

«Ρersona grata» ή non grata;
Στην επίσημη παρουσίαση του καναλιού της Κάντζας η νέα ενημερωτική εκπομπή της σιδηράς κυρίας διαφημιζόταν ως «ο κρυφός άσος» του ενημερωτικού τομέα του καναλιού. Μάλιστα, η πρεμιέρα του νέου κύκλου της εκπομπής της Έλλης Στάη είχε προγραμματιστεί για τις 12 Νοεμβρίου και καλεσμένος της επρόκειτο να είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Τι συνέβη όμως και όπως όλα δείχνουν η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα δεν θα πραγματοποιηθεί; Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά την αιτία της νέας αναβολής, αυτή αποδίδεται ωστόσο στο έντονο παρασκήνιο που έχει δημιουργηθεί έπειτα από την αποχώρησή της από το κεντρικό δελτίο του σταθμού και τις διαφωνίες που είχε με τον ενημερωτικό τομέα. Η ίδια, πάντως, κάνει τα πάντα για να κλέψει όλα τα βλέμματα την ημέρα που θα κάνει το μεγάλο comeback και, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αυτή δεν θα αργήσει να έρθει!

Δημήτρης Μαυρίδης