Πλήρωσαν πανάκριβα το ταντρικό σεξ

12.11.2007
Ένας γκουρού της ευεξίας που μπαινοβγαίνει στα σπίτια της καλής Αθήνας έχει αναστατώσει Κολωνάκι, Ψυχικό, Φιλοθέη, Κηφισιά και Εκάλη διεκδικώντας μια θέση στο κρεβάτι ζάπλουτων κυριών, αλλά και μεγάλα ποσά

Από την ΚΑΤΙΑΝΑ ΜΑΤΖΑΡΙΔΟΥ

Ένας γκουρού της ευεξίας που μπαινοβγαίνει στα σπίτια της καλής Αθήνας έχει αναστατώσει Κολωνάκι, Ψυχικό, Φιλοθέη, Κηφισιά και Εκάλη διεκδικώντας μια θέση στο κρεβάτι ζάπλουτων κυριών, αλλά και μεγάλα ποσά από τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, τα οποία... επενδύει σε μετοχές-φούσκες! Θύμα του και μια πασίγνωστη κοσμική κληρονόμος, που σώθηκε τελευταία στιγμή όταν ο επιχειρηματίας αδερφός της ξεσκέπασε τον απατεώνα.

Η υπόθεση κινδυνεύει να φτάσει στη δικαιοσύνη, όμως δεν είναι λίγοι οι σύζυγοι που προτιμούν να υποστούν την οικονομική χασούρα παρά να δουν τις συζύγους τους να καταθέτουν στις αίθουσες δικαστηρίων και ακόμη περισσότερες οι ευυπόληπτες και πολύ ευκατάστατες οικογένειες που θέλουν να αποφύγουν το σκάνδαλο. Κάτι που θα είναι αναπόφευκτο αν στην υπόθεση εμπλακούν οι αρχές, οι δικηγόροι και, φυσικά, τα ΜΜΕ.

Το ΛΟΙΠΟΝ σήμερα ρίχνει φως στην ιστορία του ανθρώπου που κυριολεκτικά μάγεψε ανύπαντρες μεγαλοκοπέλες και παραμελημένες συζύγους και τους πήρε ακόμη και τα μεταξωτά στρινγκ! Από πού ήρθε, ποιος είναι και με ποιον τρόπο τα κατάφερε; Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες.

Ο απατεώνας με τα μαγικά χέρια
Έχει έναν μοναδικό τρόπο να γητεύει τις γυναίκες. Το χάρισμά του... χαϊδεύει τις μοναχικές ψυχές και χαρίζει ανακούφιση στις πονεμένες και ραγισμένες καρδιές. Ο δρ Κ., με το εξωτικό όνομα, έφτασε μια ωραία μέρα στο «Ελ. Βενιζέλος» ταξιδεύοντας first class από πολυτελές θέρετρο του εξωτερικού, καλεσμένος μιας πασίγνωστης και πάμπλουτης Ελληνίδας. Είχαν γνωριστεί όταν εκείνη έκανε διακοπές στη βίλα της κι έμεινε τόσο ικανοποιημένη από τις υπηρεσίες του, που τον έφερε για να τον συστήσει στις φίλες της και να τους χαρίσει ευεξία, αναζωογόνηση και ψυχική ανάταση.

Ο κύριος είναι ψηλός, με καλοσχηματισμένο σώμα, ευγενικό πρόσωπο και μάτια που σε καθηλώνουν. Διανύει την πέμπτη δεκαετία της ζωής του, αλλά δεν δείχνει περισσότερο από 35. Δεν πίνει, δεν καπνίζει, είναι οπαδός της ωμοφαγίας και πίνει ροφήματα από θεραπευτικά φυτά.

Δηλώνει μασέρ και φυσιοθεραπευτής που έχει σπουδάσει στο εξωτερικό και έχει κάνει επιμορφωτικά σεμινάρια wellness και διαλογισμού στην Άπω Ανατολή και τη Νότια Αμερική.

Γνωρίζει απέξω τα μυστικά της γιόγκα, του σιάτσου και της καποέιρα, αλλά και του ταντρικού σεξ, μιας μεθόδου με την οποία άντρες και γυναίκες απολαμβάνουν παθιασμένες ερωτικές στιγμές.

Στις πρώτες συνεδρίες και μέχρι η πελάτισσα να χαλαρώσει και να του αφεθεί τη μυεί στα μυστικά των εναλλακτικών τεχνικών και σιγά σιγά περνάει στη γιόγκα και στο διαλογισμό επιδιώκοντας και την πνευματική τους παράδοση.

Με λόγια τρυφερά, απαλά αγγίγματα και ειδικές τεχνικές χαλάρωσης καταφέρνει να ξεκλειδώσει τις... αισθήσεις τους, να ανακουφίσει τις όποιες ψυχοσωματικές τους ενοχλήσεις. Πάνω απ όλα, όμως, η συντροφιά του γεμίζει τις ατέλειωτες ώρες μοναξιάς που νιώθουν οι περισσότερες από αυτές και η επίφαση της πνευματικής ανάτασης τις ανακουφίζει από την κενότητα του glam lifestyle. Φυσικά, για τις υπηρεσίες του χρεώνει αδρά. Κάθε ραντεβού κοστίζει περίπου 250 ευρώ και ανάλογα ανεβαίνει η ταρίφα. Παρ όλα αυτά, έχει καταφέρει να τους γίνει απαραίτητος, καθώς το χρήμα δεν είναι πρόβλημα γι αυτές.

Όλα βέβαια θα πήγαιναν μια χαρά αν ο κύριος αυτός περιοριζόταν στα μασάζ και στις θωπείες. Τα χέρια του, όμως, μάκρυναν και έβαλε στόχο τα πορτοφόλια και τους λογαριασμούς των κυριών. Πουλώντας τους μετοχές και ειδικά θέρετρα σπα του εξωτερικού με time sharing, κατάφερνε να τους αποσπά μεγάλα ποσά, τα οποία διοχέτευε σε μια off shore εταιρεία σε νησί της Καραϊβικής.

Η τύχη ήταν με το μέρος του μέχρι που ο αδερφός πασίγνωστης κληρονόμου εντόπισε κάποιες τραπεζικές κινήσεις στους λογαριασμούς της αδερφής του που δεν του άρεσαν. Έψαξε περισσότερο το θέμα και την αντιμετώπισε κατά πρόσωπο.

Εκείνη προσπάθησε να του κρύψει τι συνέβαινε, αλλά όταν κατάλαβε ότι ο γκουρού την είχε πιάσει κορόιδο, έγινε έξαλλη. Φρόντισε να ειδοποιήσει τις φίλες της και από στόμα σε στόμα η είδηση έφτασε στ αφτιά όλων των πελατισσών, που το φυσάνε και δεν κρυώνει. Το ΛΟΙΠΟΝ γνωρίζει τα ονόματα δύο κυριών, κληρονόμων μεγάλων οικογενειών και πολύφερνων νυφών που κοσμούν τις κοινωνικές εκδηλώσεις της πόλης μας. Η μία μάλιστα έχει τέτοιες ευαισθησίες. Όσο για τον επιτήδειο κύριο, απ ό,τι μάθαμε έχει ήδη φτιάξει τις βαλίτσες του και έχει πετάξει για Μαγιόρκα.