Τι συνδέει τον Πανταζή με τη Μαντόνα;

14.11.2007
Ο αγαπημένος ΛεΠα είναι γνωστό ότι πέρα από τραγουδιστικό ταλέντο, διαθέτει και επιχειρηματικό δαιμόνιο. Για ακόμα μια φορά λοιπόν μας εκπλήσσει, αφού μία από τις επιχειρηματικές του επενδύσεις

Από τη Βίκυ Διαμάντη

Ο αγαπημένος ΛεΠα είναι γνωστό ότι πέρα από τραγουδιστικό ταλέντο, διαθέτει και επιχειρηματικό δαιμόνιο. Για ακόμα μια φορά λοιπόν μας εκπλήσσει, αφού μία από τις επιχειρηματικές του επενδύσεις είναι ένα θέατρο στο Λος Άντζελες της Αμερικής, το οποίο μάλιστα φέρει και το όνομά του, «Ρantazes»!

Οτραγουδιστής είναι μέτοχος σε μια θεατρική επιχείρηση της Αμερικής. Πρόκειται για μια επένδυση που αποφάσισε να κάνει εδώ και λίγα χρόνια, αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο και την αγάπη του για το θέατρο. Το θέατρο αυτό στο Λος Άντζελες μάλιστα φέρει και το όνομά του, ενώ στη σκηνή του έχουν ανέβει σημαντικές παραστάσεις του διεθνούς ρεπερτορίου και έχουν ερμηνεύσει ρόλους μερικοί από τους πιο γνωστούς σταρ του Χόλιγουντ και του Μπρόντγουεϊ, ανάμεσά τους και η Μαντόνα, που αρκετά χρόνια πριν πρωταγωνίστησε σε παράσταση που ανέβηκε στο «Ρantazes». Ο Λευτέρης Πανταζής στην τελευταία του επίσκεψη στην Αμερική πριν από περίπου ένα μήνα ανάμεσα σε όλα τα άλλα επισκέφθηκε και το θέατρό του, για να παρακολουθήσει την παράσταση που ανέβαινε εκεί. Το ΛΟΙΠΟΝ επικοινώνησε με τον αγαπημένο καλλιτέχνη και τον ρωτήσαμε σχετικά με αυτή την επιχειρηματική του επένδυση. Εκείνος, με τη μετριοφροσύνη που πάντα τον διακρίνει, μας μίλησε για το θέατρο αλλά και για τον καινούργιο του δίσκο, που αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στο στάδιο της ετοιμασίας.

Έχετε ένα θέατρο στην κατοχή σας στην Αμερική;

«Ναι. Δεν είναι καινούργια επένδυση, αλλά μία που έχω κάνει εδώ και χρόνια».

Φέρει μάλιστα και το όνομά σας...

«Πράγματι. Αποφασίσαμε τότε με τους υπόλοιπους μετόχους να το βαφτίσουμε Pantazes κι έτσι έμεινε. Στη σκηνή του έχουν ανέβει σημαντικές παραστάσεις και έχουν περάσει από εκεί μεγάλα ονόματα».

Πέρα από τις επενδύσεις σας, τι ετοιμάζετε αυτόν τον καιρό, κύριε Πανταζή;

«Ετοιμάζω έναν καινούργιο δίσκο, που σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει, ενώ παράλληλα συνεχίζω τις εμφανίσεις μου στο Opera παρέα με νέα παιδιά του χώρου».