Αχώριστα αδέλφια

31.10.2007
Σε πολλές περιπτώσεις τα αδέλφια των αγαπημένων διασήμων της showbiz αποδεικνύουν πως μπορεί να μοιράζονται το ίδιο επώνυμο, αλλά τους χωρίζει η άβυσσος όσον αφορά τις δραστηριότητές τους και τον τρόπο συμπεριφοράς. Ας γνωρίσουμε, λοιπόν, τις άγνωστες αδελφικές σχέσεις των εγχώριων celebrities.

Από τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΥΡΙΔΗ


Σε πολλές περιπτώσεις τα αδέλφια των αγαπημένων διασήμων της showbiz αποδεικνύουν πως μπορεί να μοιράζονται το ίδιο επώνυμο, αλλά τους χωρίζει η άβυσσος όσον αφορά τις δραστηριότητές τους και τον τρόπο συμπεριφοράς. Ας γνωρίσουμε, λοιπόν, τις άγνωστες αδελφικές σχέσεις των εγχώριων celebrities.

Γρηγόρης και Σάκης Αρναούτογλου
Μπορεί και τα δύο αδέλφια Αρναούτογλου να είναι στην τηλεόραση, υπηρετούν όμως διαφορετικούς τομείς. Ο Γρηγόρης είναι πολύ πετυχημένος στο πρωινό, ενώ ο Σάκης στα δελτία καιρού! Το άγνωστο της μεταξύ τους σχέσης και η αγαπημένη τους δραστηριότητα είναι ότι κάθε φορά που ανεβαίνει ο Γρηγόρης στο πατρικό του στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον αδελφό του και τον πατέρα του παίρνουν γκλίτσες και περπατούν στο βουνό.

Δήμητρα και Μαρία Ματσούκα
Όπως είναι φυσικό, δεν δέχεται μύγα στο σπαθί της η Δήμητρα για τους γονείς της αλλά και για την κούκλα μικρότερη αδελφή της Μαρία, η οποία είναι στην κυριολεξία η «κολλητή» της. Συχνά κάνουν μαζί εμφανίσεις, αφού αρέσει και στις δύο να παρακολουθούν θεατρικές παραστάσεις. Τελευταία τους εμφάνιση στα «Οργισμένα νιάτα», στο θέατρο «Κιβωτός». Βέβαια, μπορεί η Δήμητρα να διαπρέπει στη θεατρική σκηνή, στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο, όμως η Μαρία είναι εκείνη που «κληρονόμησε» την ωραία φωνή του μπαμπά της και διαγράφει τη δική της πορεία στις πίστες και μάλιστα με επιτυχία.

Ολυμπία και Βαλέρια Χοψονίδου
Η Βαλέρια είναι το ίδιο όμορφη με τη Σταρ Ελλάς Ολυμπία. Πολλοί της λένε ότι θα μπορούσε κι εκείνη να λάβει μέρος σε καλλιστεία, αλλά εκείνη γελάει: «Δεν είναι του στυλ μου ο διαγωνισμός. Εξάλλου, από τη στιγμή που έλαβε μέρος η αδελφή μου, έχει εκπροσωπήσει επάξια την οικογένεια. Τι παραπάνω να κερδίσω εγώ, αφού η Ολυμπία είναι Σταρ Ελλάς;». Το σίγουρο πάντως είναι ότι η Ολυμπία «ζηλεύει» τη Βαλέρια, επειδή είναι πιο άνετη και έχει περισσότερο θάρρος με τους ανθρώπους γύρω της.

Αποστολία και Έφη Ζώη
Όσες τις αντικρίζουν να περπατούν μαζί κοιτώντας βιτρίνες μαγαζιών στη Γλυφάδα, όπου και το συνηθίζουν, δυσκολεύονται να τις ξεχωρίσουν! Σαν δυο σταγόνες νερό μιάζουν η Αποστολία και η Έφη, που αν και δεν είναι δίδυμες, είναι τόσο αγαπημένες, που εδώ και πολλά χρόνια έχουν επιλέξει να μένουν και στο ίδιο σπίτι στα νότια προάστια. Βέβαια, εκτός από την Έφη, η Αποστολία έχει και άλλη μια μικρότερη αδελφή.

Χριστόφορος και Φίλιππος Παπακαλιάτης
Είναι ίσως από τα πιο αγαπημένα διάσημα αδέλφια της ελληνικής σόουμπιζ και κάνουν πολλή παρέα. Βέβαια ίσως τελευταία να μη βρίσκονται τόσο συχνά, μιας και ο μεγαλύτερος αδελφός του Χριστόφορου αποφάσισε να παντρευτεί την αγαπημένη του Χριστίνα Μπατάγια τον προηγούμενο Μάιο στο ξωκλήσι του Αγίου Διονυσίου στο «Ιsland».

Σοφία και Κώστας Αλιμπέρτης
Ο Κώστας είναι μικρότερος σε ηλικία, αλλά είναι ο φύλακας-άγγελος της Σοφίας. Πετυχημένος επιχειρηματίας, στηρίζει την όμορφη παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης σε κάθε της επιλογή. Και μπορεί συχνά τα δημοσιεύματα να τους θέλουν να βρίσκονται στα μαχαίρια, η αλήθεια είναι όμως ότι είναι πολύ αγαπημένοι μεταξύ τους και δεν είναι λίγες οι φορές που η Σοφία πηγαίνει για φαγητό με τον Αλέξανδρο στο μαγαζί του Κώστα.

Μαριάντα και Δημήτρης Πιερίδης
Η Μαριάντα με το μικρότερό της αδελφό Δημήτρη είναι αχώριστοι από την περίοδο που άφησαν την Κύπρο με την οικογένειά τους και ήρθαν στην Αθήνα, έχοντας να αντιμετωπίσουν αρκετά προβλήματα, αφού σε πολύ μικρή ηλικία έπρεπε να προσαρμοστούν στο νέο, άγνωστο γι αυτούς περιβάλλον. Και οι δυο τους λατρεύουν την ορειβασία και τα extreme sports και δεν είναι λίγες οι φορές που η Μαριάντα, όταν της το επιτρέπει το φορτωμένο πρόγραμμά της, κανονίζει τριήμερα απόδρασης παρέα με τον αδελφό της.

Νίκος και Μαρία Αλιάγα
Ποιος μπορεί να είναι ο καταλληλότερος για να λύσει το γρίφο «Αλιάγα», αν όχι η αδελφή του, η Μαρία, που εργάζεται ως βοηθός της γενικής διευθύντριας του καναλιού France 3. Δεν ξέρουμε αν οι Ταύροι με τους Παρθένους μοιάζουν, οι δυο τους όμως συνεννοούνται με τα μάτια, παρόλο που τους χωρίζουν 11 χρόνια. Είναι διαφορετικοί χαρακτήρες, εκδηλωτικός εκείνος, πιο εσωστρεφής εκείνη, με σπουδές και οι δύο στη Σχολή της Γαλλικής Φιλολογίας της Σορβόνης. Πολλές φορές ο showman Νίκος έχει δηλώσει για τη Μαρία «τη νιώθω σαν τη συνείδησή μου».

Ζέτα, Παναγιώτης και Θεοφάνης Μακρυπούλιας
Τα αδέλφια της οικογένειας Μακρυπούλια είναι πολύ αγαπημένα μεταξύ τους και, όπως είναι φυσικό, οι δυο γιοι της οικογένειας έχουν απόλυτη αδυναμία στην αδελφή τους Ζέτα. Μαζί στις δύσκολες αλλά και τις ευτυχισμένες στιγμές της οικογένειας, όπως πριν από λίγους μήνες, όταν η Ζέτα και ο μικρότερος αδελφός της Θεοφάνης πάντρεψαν το μεγάλο αδελφό τους Παναγιώτη στο Νέο Ψυχικό. Και όπως είναι φυσικό, τα δυο αγόρια της οικογένειας περιμένουν πώς και πώς να δουν στην εκκλησία ως νυφούλα και τη Ζέτα.

Γιώργος και Βάσω Μαζωνάκη
Είναι πάντα στο πλευρό του και συνοδεύει στις φωτογραφήσεις, στα επαγγελματικά ραντεβού του, αλλά και στα νυχτοπερπατήματα τον αγαπημένο μας Γιώργο Μαζωνάκη. Ο λόγος για τη συμπαθέστατη αδελφή του Βάσω, με την οποία μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό, ενώ τα πρώτα χρόνια της καριέρας του τραγουδιστή συγκατοικούσαν σε ένα σπίτι στο Λυκαβηττό. Ο Γιώργος, πάλι, από την πλευρά του την εμπιστεύεται απόλυτα και πάντα δηλώνει ότι λατρεύει την αδελφή του όσο κανέναν άλλο στον κόσμο.

Θέλξη και Αναστασία Ζάρκου
Όταν η σέξι Θέλξη είπε στους γονείς της ότι θα ασχοληθεί με το τραγούδι, εκείνοι αντέδρασαν έντονα. Ήλπιζαν ότι θα ακολουθήσει το δρόμο του αθλητισμού. Αξίζει να σημειώσουμε ότι μέχρι τα 18 η κούκλα τραγουδίστρια ασχολιόταν σε επίπεδο πρωταθλητισμού με το τριπλούν, ακολουθώντας το δρόμο της μητέρας της και της αδελφής της Αναστασίας, η οποία συνεχίζει να είναι αθλήτρια στο έπταθλο.

Τάνια και Αρης Τσανακλίδης
Η καταπληκτική Τάνια με την υπέροχη φωνή από μικρή είχε χαράξει το δρόμο της στο χώρο του τραγουδιού και της μουσικής. Μέσα σε περισσότερα από 30 χρόνια απίστευτης καριέρας έχει πετύχει άπειρες διακρίσεις, ο κόσμος τη λατρεύει και την ακολουθεί ακόμη και σήμερα, όταν επιλέγει να εμφανιστεί σπάνια ομολογουμένως σε επιλεγμένους χώρους και για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων. Και αν αναρωτιούνται μερικοί πού βρίσκεται η Τάνια, θα σας λέγαμε ότι μέρα παρά μέρα φροντίζει να επισκέπτεται τον αγαπημένο της αδελφό σε πολυτελές και διάσημο εστιατόριο της περιοχής του Ψυρρή, στο οποίο εργάζεται ως σεφ και είναι αυτός που βρίσκεται πίσω από τους μαγευτικότερους γαστρονομικούς συνδυασμούς του.

Νίκος και Στεργίος χατζηνικολάου
Ο Στέργιος Χατζηνικολάου δεν θα μπορούσε να μην επηρεαστεί από το ταλέντο και τον απίστευτο επαγγελματισμό του κορυφαίου anchorman και αγαπημένου αδελφού του Νίκου. Σήμερα παρουσιάζει και επιμελείται το οικονομικό ένθετο του ραδιοφωνικού σταθμού του αδελφού του.

Μάγια και Νερίνα Λυμπεροπούλου
Η τέχνη κέρδισε και τις αδελφές Λυμπεροπούλου, αφού η πολύ σπουδαία Μάγια καθηλώνει κοινό και κριτικούς κάθε φορά που ανεβαίνει στην σκηνή του θεάτρου και δη του αρχαίου Θεάτρου της Επιδαύρου. Όσο για την αδελφή της Νερίνα, είναι πολύ σημαντική ζωγράφος, ενώ οι εκθέσεις των πινάκων της έχουν πάρει πολύ θετικές κριτικές και έχουν καταφέρει να κερδίσουν τους φιλότεχνους.

Κέλλυ, Μαρίνα, και Αννα Κελεκίδου
Η λαμπερή Κέλλυ έχει δύο αδελφές, τη Μαρίνα 17 χρόνων και την Άννα, που είναι 29. Η δεύτερη μάλιστα πριν από λίγο καιρό παντρεύτηκε. Όπως είναι λογικό, οι τρεις αδελφές είναι πολύ αγαπημένες και όλες τους μαζί προσέχουν σαν τα μάτια τους τον αγαπημένο τους πατέρα.

Σίσσυ και Γιάννης Χρηστίδης
Εκείνη πολύ αγαπημένη παρουσιάστρια της τηλεόρασης και εκείνος ασφαλιστής. Ο Γιάννης έχει τετράγωνη λογική και είναι ο πρώτος στον οποίο απευθύνεται αμέσως η Σίσσυ για να ζητήσει συμβουλή. Κι εκείνος της δίνει απάντηση στα πλαίσια της λογικής και όχι του ρομαντισμού. Ενώ εκείνος είναι ο μικρότερος, ο ρόλος του πολλές φορές ξεπερνάει τα όρια του υπερπροστατευτισμού.

Αλέκος και Σπύρος Φασιανός
Όλοι μας θα θέλαμε οι πίνακες του πρώτου να κοσμούν κάποιο σημείο του σπιτιού μας. Αυτό όμως που δεν γνωρίζουμε οι περισσότεροι είναι πως στην οικογένεια υπάρχει και άλλος καλλιτέχνης. Ο λόγος για το μικρότερο αδελφό του πολύ σπουδαίου καλλιτέχνη Σπύρο, τον οποίο έχει κερδίσει η υποκριτική τέχνη και σταδιοδρομεί στο χώρο του θεάτρου.

Δέσποινα και Νίκη Ολυμπίου
Ξεκίνησαν μαζί το τραγούδι από τα μαθητικά τους χρόνια στην Κύπρο. Κι ενώ η Δέσποινα συνέχισε παρά τις όποιες πρώτες δυσκολίες στον ανταγωνιστικό χώρο του τραγουδιού, η Νίκη με την υπέροχη φωνή τα εγκατέλειψε για να ασχοληθεί με ένα άλλο είδος καλλιτεχνικής δημιουργίας κι έτσι έγινε σεφ! Και όπως καταλαβαίνετε, η Δέσποινα ξετρελαίνεται για τις σπεσιαλιτέ της αδελφής της.