Εύα Μιλλή: "Στις σχέσεις βαριέμαι γρήγορα"!

26.09.2007
Το καλοκαίρι «έκλεψε» τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις της και για το χειμώνα θα ανηφορίσει στην πατρίδα της, τη Θεσσαλονίκη. Η παρουσία της, πολύ εντυπωσιακή, δεν σου αφήνει το περιθώριο να μην την προσέξεις!

Από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ


Το καλοκαίρι «έκλεψε» τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις της και για το χειμώνα θα ανηφορίσει στην πατρίδα της, τη Θεσσαλονίκη. Η παρουσία της, πολύ εντυπωσιακή, δεν σου αφήνει το περιθώριο να μην την προσέξεις!

Στην πορεία της στο τραγούδι έχει σταθεί δίπλα σε πολύ δυνατά ονόματα, όπως οι Πασχάλης Τερζής, Σάκης Ρουβάς, Αντώνης Ρέμος, Αντώνης Βαρδής, Στέλιος Ρόκκος, Βασίλης Καρράς, Νίκος Κουρκούλης, Πέγκυ Ζήνα, Καίτη Γαρμπή. Μεγάλη τύχη για ένα νέο κορίτσι που ήρθε πριν από 8 χρόνια από τη Θεσσαλονίκη για να κάνει καριέρα στο τραγούδι. Αμέσως παρατήρησα μια εντυπωσιακή αλλαγή πάνω της: την άφησα κατάξανθη την τελευταία φορά και την ξαναβρήκα μελαχρινή. Γιατί; «Απλώς δεν μπορώ να μπω στο πετσί της ξανθιάς ως φυσική μελαχρινή που είμαι. Δεν ήμουνα εγώ! Μου είναι εντελώς ξένο το ξανθό χρώμα».

Τα προσωπικά της

Πώς είσαι μέσα σε μια σχέση;

«Βαριέμαι γρήγορα. Οι έρωτες έρχονται και φεύγουν κι έτσι πρέπει να γίνεται».

Τι πρέπει να έχει ένας άντρας;

«Να είναι δυναμικός, με έντονη προσωπικότητα. Δεν μου αρέσει το στυλ του άντρα μοντελέ. Το πρότυπο και οι άλλες σχέσεις μου δεν έχουν καμία σχέση με την περίπτωση του Γιώργου Χειμωνέτου! Έτυχε. Για μένα αυτός ο τύπος άντρα δεν είναι ο κανόνας».

Ποια είναι η σχέση σου με τον έρωτα τώρα;

«Μηδενική. Δεν έχω δεσμό».

Γιατί οι περισσότεροι καλλιτέχνες δεν μιλάνε για τη σχέση τους;

«Είναι γελοίο! Όταν σε έχουν δει σε τρυφερά ραντεβουδάκια, δεν μπορείς να πεις στους δημοσιογράφους ότι δεν τρέχει τίποτα και είμαστε μόνο φίλοι. Από την άλλη, πρέπει να προστατέψουν την προσωπική τους ζωή και την αξιοπρέπειά τους. Για να μιλήσω πιο προσωπικά, τη σχέση μου με τον Γιώργο Χειμωνέτο εγώ δεν ήθελα να την κρύψω ούτε να την διαλαλήσω. Το παραδέχτηκα, αλλά κάποιοι το παρατράβηξαν και έγραψαν παραμύθι ότι παντρευτήκαμε! Μέχρι και σε ποια εκκλησία έγινε ο γάμος! Γέλασα πολύ όταν τα διάβασα».

Πώς ξεπερνάς μια απογοήτευση;

«Είμαι κλειστός άνθρωπος. Αγαπάω τη μοναξιά και ξεπερνάω το πρόβλημα μόνη μου. Σε τέτοιες μελαγχολικές στιγμές κάνω κάτι επικίνδυνο: ακούω Χαρούλα Αλεξίου ή Γιάννη Πάριο και γίνομαι τελείως πτώμα».

Τι εύχεσαι στον εαυτό σου;

«Θα ήθελα να ζήσω ένα μεγάλο, κεραυνοβόλο έρωτα. Μέχρι σήμερα δεν μου έχει τύχει. Δεν με ενδιαφέρει τόσο ο γάμος, αρκεί να νιώθω ευτυχισμένη».

Δεν είσαι ανυπόμονη;

«Δεν ψάχνομαι, γιατί ξέρω ότι είναι δύσκολο να βρω αυτό που ζητάω. Άσε που ο έρωτας μπορεί να σου έρθει εκεί που δεν τον περιμένεις. Μπορεί να με βρει ακόμη και στο σούπερ μάρκετ. Μπορεί να τρακάρουν τα καρότσια μας».

«Τα χρήματα δεν τα έχω σε εκτίμηση»
Ομολογεί ότι κερδίζει αρκετά χρήματα, αλλά περνάει καλά και με πιο λίγα, γιατί δεν πιστεύει ότι είναι το Α και το Ω στη ζωή. Παραδέχεται ότι οι καλλιτέχνες χρειάζεται να είναι και λίγο τρελαμένοι από «ψώνιο», όχι όμως και ψυχοπαθείς

Όπως είπε, εκείνη αρνείται να μπει σε τέτοια ναρκισσιστικά παιχνίδια.

«Το ζύγισα πολύ πριν αποφασίσω να γίνω τραγουδίστρια. Εγώ είμαι τρελαμένη μόνο πάνω στην πίστα, όταν όμως κατεβαίνω, συνέρχομαι, γιατί σκέφτομαι ότι δεν κάνουμε και κάτι τρομερό! Το ψώνιο έχει αξία μόνο όταν είναι δημιουργικό. Όταν ξεκίνησα, έβγαινα στην πίστα με μακριά φορέματα. Αργότερα κατάλαβα ότι όταν τραγουδάς σε μπουζούκια, πρέπει να έχεις όλο το πακέτο. Αλλιώς, βάλε την κελεμπία, πήγαινε σε μια μουσική σκηνή και τραγούδα. Έτσι, απελευθερώθηκα σιγά σιγά από τα ταμπού και άρχισα να ντύνομαι λίγο πιο σέξι. Έχω χάσει δουλειές επειδή ένιωθα καλύτερα να δουλέψω σε κάποιο άλλο μαγαζί ή με κάποιο άλλο σχήμα και παρότι μπορεί να έπαιρνα λιγότερα χρήματα».

Με ποιο σκεπτικό δέχτηκες να κάνεις αισθησιακή φωτογράφηση;

«Με το σκεπτικό ότι πλέον ο καλλιτέχνης πρέπει να απευθύνεται παντού. Σ αυτήν τη δουλειά θα κάνεις και πέντε πράγματα που δεν θα σου αρέσουν και πολύ».

Η νέα της δουλειά
Το νέο άλμπουμ της Εύας Μιλλή με τίτλο «Αναπολώ κάθε στιγμή» κυκλοφορεί από την Impact Music. Το ομότιτλο τραγούδι είναι μια μελωδική μπαλάντα σε μουσική και στίχους του Λουκά Καλομοίρη, που σε κερδίζει από το πρώτο κιόλας άκουσμα.