Τα πάχη μου, τα κάλλη μου...

27.09.2007
Είναι ζωηρές, γλυκούλες, πανέξυπνες και κατάφεραν να... επιβιώσουν στο χώρο τους και να διαπρέψουν χωρίς να κάνουν δίαιτα. Ο λόγος για τις «χοντρούλες» της σόουμπιζ

Από τη ΒΙΚΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ


Είναι ζωηρές, γλυκούλες, πανέξυπνες και κατάφεραν να... επιβιώσουν στο χώρο τους και να διαπρέψουν χωρίς να κάνουν δίαιτα. Ο λόγος για τις «χοντρούλες» της σόουμπιζ, που, πέρα από τη δυναμική παρουσία τους στην τηλεόραση, στο θέατρο, στον κινηματογράφο και στις πίστες, μας έμαθαν ότι όταν θέλεις να κάνεις κάτι πολύ, τίποτα δεν μπορεί να σε εμποδίσει, ούτε κάποια παραπάνω κιλάκια.

Βίκυ Σταυροπούλου
Επτά θανάσιμες πεθερές και ένα ταξί

Έχει μια καρδιά από χρυσάφι και είναι πάντα γελαστή και πρόσχαρη, όπως λένε όσοι την γνωρίζουν. Η Βίκυ Σταυροπούλου έγινε γνωστή πριν από μία πενταετία περίπου μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Είσαι το ταίρι μου», όταν κατάφερε να μπλέξει στα δίχτυα του έρωτά της και να κάνει ταίρι της τον παίδαρο Αλέξη Γεωργούλη. Βέβαια, πίσω της είχε λαμπρή καριέρα στο θέατρο, όμως δεν της είχε δώσει την αναγνωρισιμότητα που της έδωσε η τηλεόραση. Συνέχισε στη μικρή οθόνη και την είδαμε αφηγήτρια στις «Επτά θανάσιμες πεθερές», ενώ από πέρυσι πήρε το ταξί της και μοιράζει χρήματα στους τυχερούς επιβάτες της ως «Τaxi girl» στο Mega. Φέτος μάλιστα δεν θα περιοριστεί μόνο σε διαδρομές εντός Αθηνών, αλλά οι πληροφορίες μας την θέλουν να γκαζώνει και στην επαρχία!

Ελένη Καστάνη
Η αυθόρμητη

Οι ερμηνείες της μοναδικές, από τους κωμικούς της ρόλους μέχρι τους δραματικούς. Θα έλεγα ότι η Ελένη Καστάνη ενσαρκώνει το πρότυπο της δυναμικής και στοργικής μητέρας, αλλά και της κολλητής, που το μυαλό της τρέχει με τετρακόσια και θα σου δώσει τις πιο σωστές συμβουλές! Στις φλέβες της κυλάει κρητικό αίμα και πραγματικά πέρυσι μας εντυπωσίασε όταν ερμήνευσε την «Κρητικιά πεθερά» με τον καλύτερο τρόπο.

Τζούλι Μασίνο
Η γλυκιά μας καθηγήτρια

Η πιο γλυκιά καθηγήτρια της ελληνικής τηλεόρασης... Η Τζούλι Μασίνο με την τρυφερότητα που την χαρακτηρίζει και με τον τρόπο της κατάφερε να γίνει η αγαπημένη καθηγήτρια, όχι μόνο στους τηλεοπτικούς μαθητές της, αλλά και στο τηλεοπτικό κοινό. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν είναι και μία πολύ σέξι γυναίκα που γοητεύει τους άντρες. Τα greeklish έχουν γίνει μόδα εξαιτίας της και η παρουσία της πάντα δίνει ένα χαρούμενο τόνο σε κάθε τηλεοπτική της εμφάνιση.

Τένια Μακρή
Η ψυχολόγος της ΤV

Από τις πρώτες ψυχολόγους που βγήκαν στη μικρή οθόνη και έκαναν την ψυχολογία προσιτή στο ευρύ κοινό. Η Τένια με τους γλυκούς τρόπους της και τη φυσική της ευγένεια έφερε τον κόσμο κοντά στην ψυχολογία. Ξεκίνησε στο πλευρό του Ανδρέα Μικρούτσικου, με τον οποίο συνεργάστηκε πολλά χρόνια επιτυχημένα και ανέπτυξαν μια γλυκιά φιλική σχέση. Από πέρυσι άνοιξε τα φτερά της και πλέον την βλέπουμε στο Alter να μας δίνει τις συμβουλές της και να αναλύει την ανθρώπινη ψυχή.

Αση Μπήλιου
Τα άστρα και τα ζώδια

Γοητευτική, ενδιαφέρουσα και γεμάτη ζωντάνια, η Άση Μπήλιου μας δίνει τις αστρολογικές συμβουλές της και την παρακολουθούμε με μεγάλο ενδιαφέρον κάθε στιγμή. Πέρυσι μάλιστα καινοτόμησε κάνοντας δική της αστρολογική εκπομπή στο Mega και είναι γεγονός ότι ο τρόπος που την έκανε έδωσε ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τις αστρολογικές προβλέψεις. Φέτος οι φήμες την θέλουν σε άλλη τηλεοπτική συχνότητα να συνεχίζει με τις προβλέψεις της και να μας μιλάει αναλυτικά για την επιρροή των άστρων στη ζωή μας.

Δήμητρα Γαλάνη
Φωνή από βελούδο

Η φωνή της επισκιάζει τα πάντα, ακόμα και τα περιττά κιλά της. Άλλωστε, ποτέ δεν έδειξε ότι ενοχλείται γι αυτά, αφού έχει δώσει προτεραιότητα σε άλλα πράγματα και όχι τόσο στην εμφάνισή της. Έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους συνθέτες και στιχουργούς, ενώ έχει γράψει και μοναδικά τραγούδια, που άλλα έχει ερμηνεύσει η ίδια και άλλα τα έχει δώσει σε πολύ αξιόλογους καλλιτέχνες. Η φωνή της, αναγνωρίσιμη πάντα, ξυπνάει αναμνήσεις και ξεδιπλώνει έντονα συναισθήματα.

Ελισάβετ Κωνσταντινίδη
Η αγαπημένη «Ζουμπουλία»

Μερικά παραπάνω κιλά δεν εμπόδισαν την Ελισάβετ Κωνσταντινίδη να γίνει η αγαπημένη του τηλεοπτικού κοινού ως «Ζουμπουλία» στο «Παρά πέντε». Όσοι την έχουν γνωρίσει από κοντά μάλιστα υποστηρίζουν ότι διαθέτει τον αυθορμητισμό αλλά και το πηγαίο χιούμορ της ηρωίδας που ενσάρκωσε με επιτυχία και θεωρείται από τις καλύτερες και πιο ευχάριστες συντροφιές, αφού η παρέα μαζί της υπόσχεται άφθονο γέλιο και χαρά. Αυτόν τον καιρό η Ελισάβετ συμμετέχει στη θεατρική παράσταση «Σκουπίδια» και για μία ακόμη φορά «κλέβει» τις εντυπώσεις.

Κατερίνα Κούκα
Από την πίστα στα talent shows

«Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο να πυρποληθώ...» τραγουδούσε όλη η Ελλάδα πριν από λίγα χρόνια και η Κατερίνα Κούκα προσέθετε ακόμα μία επιτυχία στο παλμαρέ της. Τα τελευταία χρόνια αποφεύγει τις συχνές εμφανίσεις και έχει γίνει πιο επιλεκτική. Βέβαια, έκανε κι εκείνη το πέρασμά της από τα talent shows ως κριτής και η συνάντησή της με την Άσπα Τσίνα την έκανε να εκραγεί και να γίνει πρωτοσέλιδο για αρκετό καιρό.

Εφη Θώδη
Η άνετη

Το αστέρι της έλαμψε μόλις πέρυσι, αν και η θητεία της στο δημοτικό τραγούδι κρατάει χρόνια. Η ίδια δηλώνει ότι δεν την ενοχλεί που έχει κάποια κιλά παραπάνω και σε όποιον αρέσει. Η Έφη μάς κέρδισε με τον αυθορμητισμό της και πρεμιέρα τηλεοπτική χωρίς Έφη σε πρώτο πλάνο δεν γίνεται πλέον. Η τραγουδίστρια, μάλιστα, έχει δείξει ότι δεν μασάει σε τίποτα, αφού τον τελευταίο χρόνο την έχουμε δει ντυμένη Κινέζα, να κατεβαίνει δεμένη με ιμάντες στο στούντιο, να τραγουδάει αγγλικά τραγούδια, αν και δεν γνωρίζει κάποια ξένη γλώσσα, να ντύνεται νύφη και έπεται συνέχεια, αφού είναι πολυμήχανη και ξέρει να παίζει καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας.

Σοφία Βογιατζάκη
Σέξι και ατίθαση

Στο «Είσαι το ταίρι μου» η Σοφία Βογιατζάκη έκανε μοναδικό ντουέτο με τη Βίκυ Σταυροπούλου ως καλή της φίλη, ενώ παράλληλα την βλέπαμε να τρώει αδιάκοπα χωρίς τύψεις και ενοχές για τη σιλουέτα της. Ο πληθωρικός χαρακτήρας της και το απαράμιλλο χιούμορ της την οδήγησαν στη συνέχεια στον «Όμορφο κόσμο το πρωί», όπου πραγματικά εντυπωσίασε. Κάποια στιγμή μάλιστα μας... απείλησε ότι θα γίνει αδύνατη, εμείς όμως την αγαπάμε έτσι όπως είναι, γιατί, πώς να το κάνουμε, με τα κιλάκια της μας κέρδισε!

Βέτα Μπετίνη
Η πρώτη διδάξασα

Πολλές ακολούθησαν τα βήματά της και με τόλμη μπήκαν στο χώρο της σόουμπιζ, παρότι δεν διαθέτουν σιλουέτα συλφίδας. Την θυμόμαστε πάντα να συμμετέχει ως χοντρούλα σε πετυχημένες σειρές και να καταφέρνει να γίνεται συμπαθητική παρά τους ρόλους που ερμήνευε. Τελευταία φορά που την είδαμε ήταν πέρυσι στο ρόλο της θείας της Μαρίας στο «50-50» και καταλάβαμε πόσο την έχουμε πεθυμήσει, αφού για αρκετό καιρό απουσίαζε από τα τηλεοπτικά πράγματα.