ΔΕΝ ΤΗΣ ΧΑΛΑΕΙ ΧΑΤΙΡΙ

23.08.2007
Αγόρασε ό,τι ήθελε η μικρή Σούρι, η κόρη του Τομ Κρουζ, στο Βερολίνο.

Αγόρασε ό,τι ήθελε η μικρή Σούρι, η κόρη του Τομ Κρουζ, στο Βερολίνο. Ο ηθοποιός επέστρεψε στη γερμανική πόλη μετά τις ολιγοήμερες διακοπές του στο Σεν Τροπέ και βρήκε την ευκαιρία, πριν από την έναρξη των γυρισμάτων της νέας ταινίας του, να βγει μια βόλτα στα μαγαζιά με την κόρη του.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

Είναι, άραγε, πολλά τα λεφτά που άφησε στους κληρονόμους του ο Τζέιμς Μπράουν; Άγνωστο, καθώς κανείς ακόμη δεν γνωρίζει, δεδομένου ότι ο διάσημος τραγουδιστής είχε κάνει διάφορες επενδύσεις δεξιά κι αριστερά, τις οποίες διαχειρίζονταν ορισμένοι φίλοι του. Ένας εξ αυτών, πάντως, αναγκάστηκε να επιστρέψει ένα ποσόν της τάξης των 350.000 δολαρίων, αφού κατηγορήθηκε και καταδικάστηκε για κακοδιαχείριση. Και υπάρχουν κι άλλοι σαν κι αυτόν, λένε οι κληρονόμοι του Μπράουν, που περιμένουν τις αποφάσεις των δικαστηρίων

ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑ;

Γιατί οι άλλοι και όχι κι εμείς, φαίνεται να σκέφτηκε η Γκουίνεθ Πάλτροου, που προσπαθεί τώρα να πείσει το σύζυγό της Κρις Μάρτιν να υιοθετήσουν ένα παιδί. Το ζευγάρι, που μοιράζεται τη ζωή του ανάμεσα σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη, έχει ήδη δύο παιδιά, αλλά δεν θα έλεγε όχι στο να μεγαλώσει η οικογένεια. Κι απ τη στιγμή που και η Ατζελίνα Τζολί με τον Μπραντ Πιτ το έκαναν, είπαν να τους μιμηθούν!

ΦΟΒΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ

Για άλλες η εξόρμηση στα μαγαζιά, δεν είναι απλώς ένα χόμπι. Είναι συνήθεια Για την Τζόντι Φόστερ, όμως, τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά. Διότι η ηθοποιός αποκάλυψε πως... φοβάται να ψωνίζει! Η συγκεκριμένη φοβία που την «κυνηγά» από μικρό παιδί, μάλιστα, γίνεται όλο και χειρότερη. Όπως λέει η ίδια, θυμάται τον εαυτό της από μικρή ακόμη, να πηγαίνουν στα μαγαζιά με τη μαμά της κι εκείνη να κάθεται στο αυτοκίνητο και να διαβάζει ένα βιβλίο, αντί να μπαίνει μέσα και να σηκώνει τα ράφια, όπως άλλα κορίτσια της ηλικίας της. Αυτή η συνήθειά της, συνεχίστηκε και στα επόμενα χρόνια και δεν μπόρεσε να την ξεπεράσει ποτέ. Ακόμη και τώρα, έχει «πιάσει» τον εαυτό της να μπαίνει σε κάποιο κατάστημα, να αισθάνεται ότι τη λούζει κρύος ιδρώτας, το πρόσωπό της να συσπάται και να φεύγει σχεδόν τρέχοντας στο αυτοκίνητο.

«ΧΤΥΠΗΣΕ» ΜΕ ΚΟΜΑΝΤΟ

Τα μεγάλα μέσα έβαλε ο Κέβιν Φέντερλαϊν, προκειμένου να πάρει την επιμέλεια των δύο παιδιών του από την πρώην σύζυγό του Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Η δικαστική απόφαση που εκδόθηκε από δικαστήριο, με την οποία καλείται η συνεργάτις της Σπίαρς, Άλι Σιμς, για να καταθέσει, έμενε ανενεργή, αφού δεν μπορούσαν να την εντοπίσουν για να της την επιδώσουν. Ο Φέντερλαϊν, ωστόσο, βρήκε τον τρόπο, προσλαμβάνοντας έναν ειδικά εκπαιδευμένο κομάντο! Ο τελευταίος «ανακάλυψε» τη Σπίαρς και τη συνεργάτιδά της στους λόφους του Χόλιγουντ και αφού τις αιφνιδίασε, επέδωσε την κλήση στη Σιμς, που πλέον θα πρέπει να παρουσιαστεί στο δικαστήριο. Ο Φέντερλαϊν ευελπιστεί ότι θα μπορέσει να πάρει την εποπτεία των δύο παιδιών, τα οποία, όπως υποστηρίζει, εκθέτει σε συνεχείς κινδύνους η μητέρα τους με την άστατη ζωή της.

ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ

Είπαν να δώσουν το καλό παράδειγμα οι γονείς της «προβληματικής» Λίντσεϊ Λόχαν. Το ζευγάρι, εδώ και σχεδόν μία διετία, έχει αποφασίσει να χωρίσει τους δρόμους του, αλλά περίμεναν το τυπικό μέρος από το δικαστήριο. Βλέποντας, ωστόσο, ότι η Λίντσεϊ γίνεται καθημερινά αντικείμενο δημοσιότητας με τα τερτίπια της, είπαν να μη βάλουν κι αυτοί ένα επιπλέον κερασάκι! Έτσι αποφάσισαν να χωρίσουν πολιτισμένα. Άφησαν παράμερα τις αγωγές και τα δικαστήρια κι έβαλαν τα πράγματα κάτω, ώστε παρέα με τους δικηγόρους τους να βρουν τον ιδανικό τρόπο να τελειώσουν και το τυπικό μέρος της σχέσης τους. Μάλιστα, η Ντίνα Λόχαν ενημέρωσε σχετικά με τις εξελίξεις την κόρη της, που ανακουφίστηκε από την είδηση, καθώς κι άλλη δημοσιότητα μετά τα δικά της τα καμώματα, πήγαινε πολύ!

ΦΡΕΝΟ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Είναι ζηλιάρα και δεν μπορεί να το κρύψει η Άσλι Σίμπσον. Η τραγουδίστρια δεν θέλει να βλέπει να περνάει δίπλα από τον αγαπημένο της Πιτ Γουέντζ, ούτε γάτα γένους θηλυκού! Πρόσφατα, μάλιστα, απαγόρευσε στον καλό της που είναι μπασίστας σ' ένα απ τα πιο δημοφιλή συγκροτήματα των ΗΠΑ να φωτογραφηθεί με θαυμάστριές του, που τον περίμεναν στο ξενοδοχείο που θα έμενε το ζευγάρι για τις ολιγοήμερες διακοπές του.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ

«Ποιος την ξέρει πιο καλά; Αυτοί, ή εγώ;»... Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκε ο αδερφός της πριγκίπισσας Νταϊάνας, Έρλ Σπένσερ, κι αποφάσισε να γράψει τη βιογραφία της. Ο ίδιος εξήγησε ότι έφτασε σε αυτήν την απόφαση διότι αισθάνεται πως τα περισσότερα απ τα βιβλία που γράφτηκαν για την πριγκίπισσα, έχουν ανακρίβειες. Οπότε, ο ίδιος θέλει να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους. Η συγκεκριμένη βιογραφία, βέβαια, θ αργήσει να δοθεί προς κατανάλωση, διότι στα πλάνα του είναι να δημοσιευθεί όταν περάσει μία 20ετία από το θάνατό της!

ΔΥΟ ΣΕ ΕΝΑ!

Η γαμήλια τελετή του Ροντ Στιούαρτ και της αγαπημένης του Πένι Λάνκαστερ στην Ιταλία, πριν από περίπου δύο μήνες, είχε απουσίες. Πολλοί φίλοι του ζεύγους δεν μπόρεσαν να παραστούν κι έτσι αποφάσισαν να την «επαναλάβουν» επί βρετανικού εδάφους! Το πάρτι, συνδυάστηκε με τα γενέθλια της κόρης του Στιούαρτ, της Κίμπερλι.

Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΡΓΟΥ;

Το πουκάμισο που φορούσε η Κριστίνα Αγκιλέρα σε πρόσφατη έξοδό της, ήταν ιδιαιτέρως φαρδύ. Σαν κι αυτό που φορούν οι εγκυμονούσες Κι αυτό έδωσε αμέσως τροφή για εικασίες. Έχει πάρει παραπανίσια κιλά η ποπ τραγουδίστρια, ή μήπως ο πελαργός τής έχει χτυπήσει την πόρτα και το κρύβει;

ΤΟΥ ΤΗΝ «ΕΠΕΣΑΝ»

Το όχι του Μπρους Γουίλις να φωτογραφηθεί με την αρραβωνιαστικιά του πιλότου της Φόρμουλα 1 Φλάβιο Μπριατόρε, την Ελιζαμπέτα Γκρεγκοράτσι, ήταν η αιτία να «πετάξουν» το διάσημο ηθοποιό έξω από μπαρ στη Σαρδηνία παρέα με τη σέξι Κάρεν ΜακΝτάγκαλ και επιθυμία του ήταν να μην τον πάρουν είδηση. Οι παπαράτσι τον κυνήγησαν μέχρι να φύγει.