Νέες μετεγγραφές

10.08.2007
Μεγάλη κινητικότητα υπάρχει φέτος στο Star. Οι ιθύνοντες του καναλιού του Ταύρου δείχνουν διατεθειμένοι τη χρονιά που μας έρχεται να κάνουν μια τονωτική ένεση στο πρόγραμμά τους και να το ανανεώσουν πλήρως τόσο σε εκπομπές όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό. Έτσι, λοιπόν, μετά τον Στέφανο Χίο και την Άννα Δρούζα δύο ακόμη πρόσωπα ετοιμάζουν τις εκπομπές τους για τη νέα χρονιά: ο Μίλτος Μακρίδης και ο Νότης Χριστοδούλου.

Από τη Βίκυ Διαμάντη

Δυναμικό comeback ετοιμάζεται να κάνει ο Μίλτος Μακρίδης στα τηλεοπτικά πράγματα. Ο παρουσιαστής τα τελευταία χρόνια απουσίαζε από το τηλεοπτικό τοπίο και έκανε σπάνια κάποιες εμφανίσεις ως καλεσμένος σε εκπομπές. Βρήκε ωστόσο πολύ ενδιαφέρουσα την πρόταση που του έκανε το Star για να αναλάβει το ρόλο του παρουσιαστή στο καινούργιο τηλεπαιχνίδι του καναλιού και ετοιμάζει τώρα την επιστροφή του στο τηλεοπτικό προσκήνιο.

Πρόκειται για το τηλεπαιχνίδι «Ταυτότητα», που με τον τίτλο «Ιdentity» έχει κάνει μεγάλη επιτυχία σε όσες χώρες του εξωτερικού προβλήθηκε. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις, αρκεί κάποιος να διαθέτει διαίσθηση, παρατηρητικότητα και βέβαια τύχη για να μπορεί να αναγνωρίσει τι επάγγελμα κάνουν δώδεκα εντελώς άγνωστοι άνθρωποι που στέκονται απέναντί του. Κάθε σωστή απάντηση προσθέτει ένα σημαντικό ποσό στα κέρδη των παικτών, ενώ, αν καταφέρει κάποιος και μαντέψει σωστά και για τα δώδεκα άτομα, τότε μιλάμε για κέρδη πάρα πολλών ευρώ. Στο στούντιο θα υπάρχουν και τρεις επιστήμονες, οι οποίοι θα δίνουν τις πολύτιμες συμβουλές τους και τη βοήθειά τους στους παίκτες. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη και ήδη έχουν υποβάλει αίτηση συμμετοχής πάρα πολλά άτομα.

Από την άλλη, ο Νότης Χριστοδούλου, που αποχώρησε από το τιμ του «Όμορφου κόσμου» όπου παρουσίαζε τη δική του ενότητα για τη διακόσμηση, από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα μας πει «Σιγά τον πολυέλαιο»! Πρόκειται για μια εκπομπή που έχει στόχο την αρχιτεκτονική και διακοσμητική αλλαγή χώρων με νέες εφαρμογές. Μάλιστα, οι άνθρωποι των οποίων θα αλλάζει ο χώρος θα αποκαλύπτουν ποιον καλλιτέχνη θαυμάζουν κι εκείνος θα προσφέρει ένα διακοσμητικό προσωπικό του αντικείμενο για το καινούργιο τους σπίτι.