«Υπέροχο πλάσμα» στη μικρή οθόνη

10.08.2007
Πρόκειται για μια υπέροχη ερμηνεύτρια, αν και φέτος το χειμώνα θα τη δούμε να ξεδιπλώνει και το υποκριτικό της ταλέντο... Ο λόγος για τη Δήμητρα Γαλάνη, που θα έχει ένα ρόλο στη σειρά του Alpha «Υπέροχα πλάσματα».

Την γνωρίζουμε όλοι ως μια καταξιωμένη ερμηνεύτρια και δημιουργό, αφού και η ίδια γράφει τραγούδια. Φέτος, όμως, η Δήμητρα Γαλάνη θα κάνει την έκπληξη, αφού θα τη δούμε σε ένα διαφορετικό ρόλο στην κυριολεξία!, καθώς πήρε την απόφαση να παίξει στη σειρά που ετοιμάζει η Μυρτώ Κοντοβά για τον Alpha με τον τίτλο «Υπέροχα πλάσματα».

Η Μυρτώ και η Δήμητρα συνεργάστηκαν στο νέο άλμπουμ της δεύτερης με τον τίτλο «Ντάμα κούπα». Είχαν μια πολύ καλή συνεργασία, την οποία αποφάσισαν να συνεχίσουν και στη μικρή οθόνη. Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές, αφού η Μυρτώ έχει δώσει στο παρελθόν τραγούδια της στη Δήμητρα. Κάπως έτσι προέκυψε λοιπόν η πρόταση για να συμμετάσχει στη σειρά που ετοιμάζει η σεναριογράφος για τον Alpha. Αν και η δημοφιλής ερμηνεύτρια είχε αρχικά τους δισταγμούς της, έπειτα από παρότρυνση της Μυρτώς είπε τελικά το «ναι» κι έτσι το χειμώνα θα τη δούμε σε ένα ρόλο guest στη σειρά «Υπέροχα πλάσματα». Συγκεκριμένα, θα υποδυθεί μια φίλη της πρωταγωνίστριας του σίριαλ Μυρτώς Αλικάκη που θα την μπλέξει σε νέες περιπέτειες και θα της δημιουργήσει καινούργιους προβληματισμούς. Η Δήμητρα Γαλάνη έχει ενθουσιαστεί πολύ από το γεγονός και έχει ζητήσει από τη Μυρτώ να της δώσει έγκαιρα το σενάριο, ώστε να έχει το χρόνο να προετοιμάσει το ρόλο της και να είναι όλα τέλεια στο ντεμπούτο της στη μικρή οθόνη. Δ.Μ.