Όχι Single, αλλά Couple!

10.08.2007
Περιζήτητος έχει γίνει ο Μάριος Αθανασίου μετά την επιτυχία που σημείωσε η σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσε, στο «Θα βρεις το δάσκαλό σου». Ο ηθοποιός αν και δέχθηκε πολλές προτάσεις προτίμησε αντί για Single να γίνει Couple

Από τον Δημήτρη Μαυρίδη

Τo φετινό ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον καλοκαίρι από επαγγελματικής άποψης για τον Μάριο Αθανασίου. Ο γνωστός ηθοποιός μετά το τέλος της σειράς «Θα βρεις το δάσκαλό σου» έπρεπε να αποφασίσει ποιο θα είναι το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Πρόκειται για μια απόφαση που έπρεπε να πάρει πολύ προσεκτικά, αφού η προηγούμενη δουλειά του είχε γίνει μεγάλη επιτυχία.

Αρχικά συζήτησε με το Mega και την παραγωγή των «Singles», για να πάρει ένα ρόλο στη δημοφιλή σειρά. Μια πρόταση που σκέφτηκε αρκετά, αφού σ' αυτό το σίριαλ παίζει και η σύντροφός του Μαρία Σολωμού και θα ήταν μια καλή ευκαιρία να συνεργαστούν και πάλι έπειτα από πολλά χρόνια.

Τελικά, όμως, η απάντησή του ήταν αρνητική, αφού βρήκε πιο ενδιαφέρουσα την πρόταση που του έγινε για ένα βασικό ρόλο στο σίριαλ που θα πρωταγωνιστούν η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης με τίτλο «Φίλα το βάτραχό σου».

Αν και όλα στην αρχή φαίνονταν θετικά και ο Μάριος ήταν έτοιμος να υπογράψει, κάτι στράβωσε και ξαφνικά αποφάσισε να μη συμμετάσχει ούτε στην καινούργια αυτή σειρά.

Το πολυπόθητο «ναι», όμως, το είπε όταν του πρότειναν έναν από τους βασικούς ρόλους στην ελληνική διασκευή του «Coupling», μιας κωμικής σειράς που παίζεται χρόνια στο εξωτερικό και έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία όπου έχει προβληθεί.

Ήδη ετοιμάζεται για τα γυρίσματα, που σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουν. Μαζί θα δούμε στην ίδια σειρά τον Κωνσταντίνο Κάππα και τον Γιώργο Χρανιώτη, ενώ ακόμη αναζητούνται οι γυναίκες που θα βρίσκονται δίπλα τους.