Μια ματιά της Ούμα, φτάνει...

14.08.2007
Γιατί ξαφνικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πήγε στην Αμερική; Φταίει ο έρωτας που θέλει να ξεχάσει, ή μήπως αυτό το ξαφνικό ταξίδι του έγινε για άλλο λόγο; Το ΛΟΙΠΟΝ έψαξε, έμαθε τι έκανε ο δημοφιλής παρουσιαστής τις λίγες μέρες που έμεινε στη Νέα Υόρκη και πώς η εντυπωσιακή Ούμα Θέρμαν του έκλεισε το μάτι!

Αλλο που δεν ήθελε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, να κάνει ένα ταξιδάκι-αστραπή με τον καλό του φίλο Χρήστο Νέζο στη Νέα Υόρκη, με αφορμή τη μεγάλη δεξίωση που δόθηκε για την είσοδο του τηλεοπτικού προγράμματος Mega Cosmos, στο μεγαλύτερο δίκτυο της Αμερικής, το Direct TV. Το «Ηorizons» του Χρήστου Νέζου, είναι η πιο αγαπημένη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, που την έχουν αγκαλιάσει οι ομογενείς, αλλά και ο «Όμορφος Κόσμος» του Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι εξίσου δημοφιλής. Έτσι, οι δυο παρουσιαστές που είναι και χρόνια φίλοι, βρέθηκαν στο κέντρο του Μανχάταν, στο διάσημο ξενοδοχείο Ρούσβελτ όπου έχουν καταλύσει κατά καιρούς οι πιο λαμπεροί celebrities και συνδυάσανε δουλειά και διακοπές.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ΛΟΙΠΟΝ, οι δυο Έλληνες παρουσιαστές επίσημοι καλεσμένοι των Αμερικανών του Direct TV, όργωσαν τη Νέα Υόρκη και απόλαυσαν τα αξιοθέατα με μια μαύρη λιμουζίνα Λίνκολν. Διασκέδασαν βλέποντας τον «Άρχοντα των Λιονταριών» που σπάει ταμεία στο Μπροντγουέι εδώ και χρόνια, αλλά και το μιούζικαλ «Μάμα μία». Πού τους έχανες, πού τους έβρισκες, όλο με τηλεοπτικούς παραγωγούς συζητούσαν και έβλεπαν τις νέες εκπομπές, καθώς ο Γρηγόρης ήθελε να ενημερωθεί για ό,τι πιο «φρέσκο» κυκλοφορεί στη διεθνή τηλεοπτική αγορά και να πάρει ιδέες που θα τον βοηθήσουν να κάνει πιο λαμπερό και ολοκαίνουργιο τον «Όμορφο Κόσμο» του. Άλλωστε, εκείνος ήταν όπως μάθαμε από αξιόπιστη πηγή που επέμενε να ενταχθεί στην εκπομπή του ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος, με το χιούμορ του και το gossip style του, θα φέρει άλλον αέρα στην εκπομπή.

Ο Γρηγόρης, βρήκε την ευκαιρία όχι μόνο να «ξετινάξει» την τηλεοπτική αγορά, αλλά και τα μαγαζιά, καθώς επισκέφτηκε το μαγαζί της Ralph Lauren και ξόδεψε αρκετές χιλιάδες ευρώ για σπορ ρούχα με την τελευταία λέξη της μόδας, τα οποία, βέβαια, θα φορέσει στην εκπομπή του. Η πιο ευχάριστη έκπληξη, όμως, ήταν όταν κάθισαν με τον Χρήστο Νέζο να φάνε στο πιο διάσημο εστιατόριο του Μανχάταν, το «Cipriani», όπου συχνάζουν οι μεγαλύτεροι stars και ξαφνικά ανακάλυψαν ότι η κυρία που καθόταν ακριβώς δίπλα τους, ήταν η γοητευτική Ούμα Θέρμαν. Κόκαλο έμειναν, τόσο ο Γρηγόρης όσο και ο Χρήστος, που δεν περίμεναν ότι θα συναντούσαν τη διάσημη ηθοποιό!

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Γρηγόρης ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και διασκέδασε με την ψυχή του το υπερατλαντικό αυτό ταξίδι, ενώ μπήκε στον πειρασμό να επισκεφτεί την αντιπροσωπεία της Porsche στη Νέα Υόρκη, καθώς θέλει να αλλάξει το BMW τζιπ του με ένα πιο classic, πολυτελές και γρήγορο Porsche Cayenne. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από κύκλους της showbiz, λίγες μέρες νωρίτερα είχε επισκεφτεί και στην Ελλάδα τη συγκεκριμένη αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στο Χαλάνδρι και όλα δείχνουν ότι βαδίζει ολοταχώς για να χαρίσει στον εαυτό του το ακριβό αυτοκίνητο που ονειρεύεται, το οποίο αγγίζει τα 155.000 ευρώ.

Πάντως, γύρισε ορεξάτος και ξεκούραστος από την Αμερική, έχοντας δυο βαλίτσες γεμάτες με μοδάτα ρούχα, αλλά και πολλές καινούργιες ιδέες.