Η φιλία τους σε κρίση

16.08.2007
Οι δυο τους, ήταν πολύ αγαπημένα φιλαράκια. Ο λόγος για τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Γιώργο Καπουτζίδη, που αυτόν τον καιρό δεν βρίσκονται και στην καλύτερη φάση της φιλίας τους. Για ποιο λόγο; Το λόγο, σας τον αποκαλύπτει σήμερα το ΛΟΙΠΟΝ.

Από τον Βαγγέλη Στεργίου

Πάγος υπάρχει ανάμεσα στη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Γιώργο Καπουτζίδη τον τελευταίο καιρό. Μέχρι πριν από λίγο καιρό, Ζέτα και Γιώργος είχαν τις καλύτερες των σχέσεων, δήλωναν πολύ αγαπημένοι και ήθελαν να συνεργαστούν ξανά. Τι έγινε ξαφνικά και ο Γιώργος δεν θέλει να έχει επαφές με τη Ζέτα;

Ένα σενάριο είναι η αφορμή που έφερε τον καβγά.

Όλοι γνωρίζουμε ότι το μόνο πρόσωπο στο οποίο είχε εμπιστευθεί το τέλος του «Παρά πέντε», ήταν η Ζέτα. Εκείνη γνώριζε τι ακριβώς είχε ο Γιώργος στο μυαλό του και πώς σκόπευε να εξελιχθεί η ιστορία για τους πέντε ήρωες. Δεν γνώριζε όμως ότι και η Ζέτα είχε σκοπό να γράψει ένα σενάριο και μάλιστα, μια κωμωδία. Για τη συγγραφή, πήρε πληροφορίες και συμβουλές από το συμπρωταγωνιστή της στο σίριαλ «Μόνο εσύ», Θοδωρή Αθερίδη.

Τα υπόλοιπα, τα κρατούσε ως επτασφράγιστο μυστικό και δεν αποκάλυπτε τα σχέδιά της σε κανέναν, ούτε και σε αυτόν τον κολλητό της τον Γιώργο.

Ο Γιώργος όμως έμαθε τι ετοίμαζε η Ζέτα και όταν του το είπε κοινός τους φίλος, έγινε έξαλλος. Θεώρησε ότι η Ζέτα τον πρόδιδε κατά κάποιον τρόπο και ότι του κρατούσε μυστικά χωρίς λόγο. Μάλιστα, επεδίωξε να τη βρει και να το συζητήσουν για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους. Ως φίλος της, θα τη στήριζε σε αυτήν την προσπάθεια, αφού και ο ίδιος στο παρελθόν τής εμπιστευόταν τα πάντα Επομένως, θεώρησε ότι η στάση της Ζέτας απέναντί του δεν ήταν δίκαια. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, Ζέτα και Γιώργος έχουν αραιώσει εντελώς τις συναντήσεις τους, ενώ κάποιοι, που ανήκουν στο φιλικό τους περιβάλλον, λένε ότι ανάμεσά τους έχει αναπτυχθεί έντονη ψυχρότητα που δεν θυμίζει σε τίποτα τα παλιά, καλά φιλαράκια.