Έγινε αγνώριστη!

14.08.2007
Έκπληξη προκάλεσε τις προάλλες η εμφάνιση της Νr.1 Έλενας Παπαρίζου στη συναυλία του Τζορτζ Μάικλ. Η Έλενα παρουσιάστηκε με αρκετά κιλά παραπάνω, ενώ στο πρόσωπό της ήταν ορατά τα εγκαύματα. Όλοι αναρωτήθηκαν τι ακριβώς συμβαίνει. Το ΛΟΙΠΟΝ σας αποκαλύπτει τι συμβαίνει με την εμφάνιση της Έλενας...

Η αλήθεια είναι πως η Έλενα Παπαρίζου είναι μια από τις πιο γοητευτικές Ελληνίδες τραγουδίστριες. Η εμφάνισή της, άλλωστε, έπαιξε ρόλο και όταν έλαβε μέρος στη Eurovision, αφού όλοι μιλούσαν για την πανέμορφη Ελληνίδα τραγουδίστρια και δεν ήταν λίγες εκείνες οι Ευρωπαίες που θα ήθελαν να της μοιάσουν.

Ξαφνικά, είδαμε την Έλενα αγνώριστη. Συγκεκριμένα, στη συναυλία του Τζορτζ Μάικλ, η Έλενα έκανε μια εμφάνιση που δεν θύμιζε σε τίποτα την παλιά της εικόνα. Στο πρόσωπό της είχε εμφανή σημάδια από εγκαύματα, ενώ φαινόταν ότι έχει πάρει αρκετά περιττά κιλά και έδειχνε κάπως πρησμένη.

Όπως είναι φυσικό, όλοι αναρωτήθηκαν τι της συμβαίνει. Ενώ κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι μπροστά του είχε τη λαμπερή Έλενα. Ποια είναι η αλήθεια για την αλλαγή στην εικόνα της;

Σε συνέντευξή της το χειμώνα, η Έλενα Παπαρίζου είχε δηλώσει πως όταν δεν εμφανίζεται σε κάποια πίστα, δεν έχει πρόβλημα αν βάλει κάποια κιλάκια... Μάλιστα η ίδια είχε δηλώσει τότε ότι θα τη δούμε αρκετά πιο παχιά, επειδή ήθελε με αυτόν τον τρόπο να δηλώσει τη συμπαράστασή της στους υπέρβαρους ανθρώπους και την αντίθεσή της στο πρότυπο της καχεκτικής γυναίκας που προβάλλουν μόνιμα τα Μέσα. Ο λόγος όμως που η ίδια έχει πάρει κάποια παραπανίσια κιλά, έχει να κάνει με κάποιο οργανικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό, σύμφωνα με άτομα του φιλικού της περιβάλλοντος. Όσο για τα εγκαύματα στο πρόσωπό της, έχουν να κάνουν με την υπερέκθεσή της στον ήλιο, αν και κάποιες φήμες υποστηρίζουν ότι είναι αποτέλεσμα χημικού πίλινγκ και σύντομα θα σβήσουν τα σημάδια του. Όπως είναι λογικό, βέβαια, όλα αυτά έχουν αντίκτυπο και στην ψυχολογία της τραγουδίστριας, που αν και αυτή τη στιγμή νιώθει πεσμένη, ως αισιόδοξη φύση θέλει να πιστεύει ότι η περιπέτειά της σύντομα θα λήξει.

Ο αγαπημένος της Τόνι Μαυρίδης στέκεται στο πλευρό της αυτές τις στιγμές και τη στηρίζει, ενώ της δείχνει έμπρακτα την αγάπη του, αφού δεν την εγκαταλείπει λεπτό!