Νέοι, ωραίοι και πλούσιοι

09.08.2007
Σίγουρα η 14χρονη σήμερα Εριέττα έχει αλλάξει και κλέβει τα φώτα της δημοσιότητας το ίδιο εύκολα με τη διάσημη μητέρα της Μαριάννα Λάτση.

Από τον Δημήτρη Μαυρίδη

Εριέττα Κούρκουλου
Η αδυναμία της και οι κόκκινες γόβες

Σίγουρα η 14χρονη σήμερα Εριέττα έχει αλλάξει και κλέβει τα φώτα της δημοσιότητας το ίδιο εύκολα με τη διάσημη μητέρα της Μαριάννα Λάτση. Η κόρη της Μαριάννας και του αξέχαστου Νίκου Κούρκουλου είναι μαθήτρια του Κολεγίου Αθηνών και το στοιχείο που τη χαρακτηρίζει είναι η σεμνότητα, καθώς πάντα προτιμά να κρατάει χαμηλό προφίλ. Στις αδυναμίες της έφηβης Εριέττας περιλαμβάνονται οπωσδήποτε η μεγάλη αγάπη που τρέφει για τα ζώα, κυρίως για τα σκυλιά, αφού και η ίδια είναι κάτοχος δύο πανέμορφων λαμπραντόρ.

Η αδυναμία της αυτή αποδεικνύεται άλλωστε και από τις φιλανθρωπίες που κάνει πάντα ανώνυμα σε φιλοζωικούς συλλόγους.

Η σχέση που έχει με τα δυο της αδέλφια, το μεγαλύτερο Πάρη και το μικρότερο Φίλιππο, χαρακτηρίζεται από λατρεία. Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι τη συνέλαβε έξω από μεγάλο παραλιακό κλαμπ σε πάρτι όπου διασκέδαζε με τον αδελφό της Πάρη. Της αρέσει το άνετο, casual ντύσιμο (βλέπε καυτό τζιν σορτς με κόκκινες γόβες, αγαπημένο της outfit), που αρμόζει άλλωστε στην ηλικία της. Παρ όλα αυτά, δεν παραλείπει να το φιλτράρει με το δικό της χαρακτηριστικό γούστο, που ποτέ δεν μοιάζει «στημένο». Λόγω του νεαρού της ηλικίας της, οι έξοδοί της είναι, όπως είναι φυσικό, περιορισμένες. Πηγαίνει περισσότερο επισκέψεις σε φιλικά σπίτια, σινεμά, θέατρο, ενώ δεν θα πει «όχι» σε συναυλίες του Σάκη Ρουβά και της Σακίρα.

Πιερ Κασιράγκι
Και αν είμαι πρίγκιπας, μη με φοβάσαι!

Ο νεότερος γιος της πριγκίπισσας Καρολίνα θεωρείται ο πλουσιότερος νεαρός γόνος βασιλικής οικογένειας αυτήν τη στιγμή στην Ευρώπη. Με το που θα κλείσει τα 21, ο τραπεζικός του λογαριασμός θα περιέχει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 260 εκατομμυρίων δολαρίων. Από τα άλλα δύο του αδέλφια, τον Αντρέα και τη Σαρλότ, σίγουρα κλέβει την παράσταση, αφού είναι ο πιο εκδηλωτικός στις κοινωνικές εκδηλώσεις αλλά και ο πιο περιζήτητος νεαρός στις εργένικες θηλυκές καρδιές!

Πάρης Κασιδόκωστας
Ο μποέμ δισεκατομμυριούχος

Είναι από τους πλουσιότερους Έλληνες και έχει γοητεύσει όχι μόνο τις Ελληνίδες, αλλά και μεγάλες σταρ του εξωτερικού, ανάμεσά τους και η Πάρις Χίλτον, με την οποία έζησε στο παρελθόν ένα θυελλώδη έρωτα. Ο Πάρης μας αρέσει όταν, όπου και αν φωτογραφηθεί, το κάνει με ύφος «σας γράφω στα παπούτσια μου». Δεν θα τον δεις με κλασικό ντύσιμο, αλλά με funky και trashy στυλ. Μπορεί όταν συνοδεύει τη μητέρα του να ακολουθεί πιο κλασικά μονοπάτια, η φιλοσοφία του όμως παραμένει η ίδια. Παιδί που γεννήθηκε δίπλα στη θάλασσα δύσκολα μπορεί να ζήσει μακριά της για πολύ καιρό. Αυτόν τον καιρό θα τον δείτε σίγουρα στη Μύκονο ή σε κάποιο άλλο νησί του Αιγαίου. Ο Πάρης Κασιδόκωστας παίζει καλά το ρόλο του ως γνήσιο trendy boy και είναι περιζήτητος γαμπρός στους κύκλους της υψηλής κοινωνίας.

Χρυσή Βαρδινογιάννη
Εξαντλητικά ωράρια εργασίας

Η λαμπερή και περιζήτητη στα κοσμικά πάρτι Χρυσή έχει ως έδρα της τη λεωφόρο Κηφισίας, όπου και βρίσκονται τα γραφεία της εξαιρετικά επιτυχημένης διαφημιστικής εταιρείας Caramella, την οποία δημιούργησε πριν από λίγα χρόνια η μητέρα της. Με σπουδές διαφήμισης στη Βοστόνη και συστάσεις από τους καλύτερους καθηγητές, η ίδια από μικρή κατάλαβε ότι χωρίς σκληρή δουλειά τίποτε δεν είναι εφικτό. Εξ ου και τα εξαντλητικά ωράρια εργασίας της νεαρής όμορφης κόρης της Αγάπης Βαρδινογιάννη. Στο γραφείο της πηγαίνει πολύ νωρίς το πρωί και παραμένει μέχρι πολύ αργά! Σε κοσμικές εκδηλώσεις δεν θα τη δείτε πολύ συχνά, γιατί δεν περιλαμβάνονται σχεδόν καθόλου στα ενδιαφέροντά της. Όσοι την έχουν δει πάντως σε διάφορες εκδηλώσεις όλοι μιλούν για τους εκπληκτικούς συνδυασμούς που κάνει στο ντύσιμό της. Για τις διακοπές της προτιμά ήσυχα νησάκια των Δωδεκανήσων και ιδιαίτερα την Πάτμο, που για εκείνη συνδυάζει τις απόμερες παραλίες με το κλασικό ελληνικό φαγητό σε παραδοσιακές ταβέρνες.

Νίκος Αγούδημος
Ο μπον βιβέρ της ναυτιλίας

Ο νεαρός γόνος της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας θεωρείται ήδη ένας από τους πλέον περιζήτητους εργένηδες και δεν είναι λίγες εκείνες που τον πολιορκούν για να κερδίσουν την καρδιά του. Ο 20 χρόνων Νίκος είναι ένα παιδί χαμηλών τόνων, πολύ ευγενικό, που του αρέσει να ζει έντονα και να απολαμβάνει τις χαρές της ζωής. Ήδη ασχολείται με την οικογενειακή επιχείρηση και μάλιστα στη φίρμα της εταιρείας έχει μπει και το αρχικό του ονόματός του, το «Ν», ενώ παράλληλα κάνει σπουδές στα ναυτιλιακά και στη διοίκηση επιχειρήσεων. Τα μεσημέρια κάνει πάντα ένα πέρασμα από τα δημοφιλή καφέ της Γλυφάδας, επιστρέφοντας στο σπίτι του στο Λαγονήσι, για να βρεθεί με τους φίλους του. Φυσικά, πηγαίνει και γυμναστήριο, αφού η γυμναστική είναι από τις μεγάλες του αγάπες. Τα βράδια προτιμάει να διασκεδάζει σε μεγάλες πίστες, ενώ φέτος το καλοκαίρι βρέθηκε αρκετές φορές στη Μύκονο, ένα νησί που αγαπάει πολύ και το οποίο προτιμάει για τις διακοπές του.

Ντάνιελ Ράτκλιφ
Ο Χάρι Πότερ πάει με Τζάγκουαρ

Σε ηλικία μόλις 11 χρόνων πήρε στα χέρια του την πρώτη του επιταγή πληρωμής για την πρώτη ταινία «Χάρι Πότερ» με ένα ποσό που άγγιζε τα 350.000 δολάρια! Και πριν από λίγες ημέρες, όταν έσβησε τα 18 κεράκια της τούρτας του, σίγουρα θα έλεγε στον εαυτό του ότι αυτά είναι τα πιο τυχερά του γενέθλια. Γιατί; Μα αφού, μπαίνοντας στα 18, αποκτά το πάνω χέρι στη διαχείριση μιας τεράστιας περιουσίας που έχει δημιουργήσει πάνω στη βιομηχανία του Χάρι Πότερ. Σήμερα είναι ο πλουσιότερος 18άχρονος Βρετανός! Λέγεται ότι συνολικά έχει κερδίσει κοντά στα 100 εκατομμύρια δολάρια μόνο υποδυόμενος το νεαρό ερασιτέχνη μάγο. Έπειτα από όλα αυτά λέτε να πείσει τους γονείς του, που είναι οι μάνατζέρ του, να αφήσει το σκουπόξυλο και να προτιμήσει μια σίγουρη Τζάγκουαρ;

Κωνσταντίνος Κόκκαλης
Παίζοντας ρακέτες στην Ψαρρού

Ο πρωτότοκος γιος του Σωκράτη και της Ελένης Κόκκαλη μπήκε τον τελευταίο καιρό δυναμικά στη λαμπερή κοινωνική ζωή, ενώ πολλοί αναμένουν να πρωταγωνιστήσει και σε επιχειρηματικό επίπεδο. Αφού τελείωσε τις σπουδές του στην Αμερική, άρχισε να συμμετέχει σε διάφορα πόστα του Ομίλου Κόκκαλη.

Ο 26άχρονος σήμερα Κωνσταντίνος θεωρείται ιδιαίτερα ευφυής, ενώ αίσθηση προκαλεί και η έντονη γοητεία που ασκεί στο γυναικείο φύλο. Όπως είναι φυσικό, η ομάδα του Ολυμπιακού είναι η μεγάλη του αγάπη και δεν χάνει ούτε αγώνα του. Είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους κοσμικούς κύκλους, ενώ συχνάζει στο «Βocca» αλλά και σε άλλα εστιατόρια με ωραίο φαγητό. Αγαπημένος του προορισμός η Μύκονος, όπου η οικογένειά του έχει ένα από τα ωραιότερα σπίτια του νησιού. Συχνάζοντας στα «Άστρα» τα βράδια με τους φίλους του και προτιμώντας για παραλίες τον Πάνορμο και την Ψαρρού, διατηρεί ένα πολύ προσιτό προφίλ. Αγαπημένο του χόμπι τα καλοκαίρια οι ρακέτες.

Καρολίνα Αγγελοπούλου
Στα χνάρια της μητέρας της

Είναι σίγουρα η αδυναμία της Γιάννας Αγγελοπούλου. Εκείνη θα ρωτήσει για τα πάντα, θα τη συμβουλεύσει, αλλά ποτέ δεν θα προσπαθήσει να της επιβάλει την όποια άποψή της. Σίγουρα από τις ωραιότερες στιγμές της Καρολίνας ήταν όταν τη συνόδευσε η μητέρα της στο διάσημο χορό των debutantes στο «Ηotel de Crillon» στο Παρίσι πριν από τέσσερα χρόνια. Στο συγκεκριμένο χορό παρευρίσκονται κάθε χρόνο 23χρονα κορίτσια, ένα από κάθε χώρα, που εκπροσωπούν την «υψηλή κοινωνία» της χώρας τους. Όσον αφορά στον τρόπο που προτιμά να ντύνεται, θα λέγαμε ότι ανήκει μάλλον στις κλασικές γυναίκες, που θέλουν να τονίσουν με τον πιο κομψό τρόπο τη θηλυκότητά τους. Πριν από λίγο καιρό απέκτησε και το δικό της σπίτι, πολύ κοντά στο σπίτι της μητέρας της. Τους καλοκαιρινούς μήνες το θαλάσσιο σκι και η ιστιοπλοϊα είναι οι πρώτες της επιλογές.