Πρόεδρος στην Πάτρα;

07.05.2007
Ο αγαπημένος τραγουδιστής εμφανίζεται αρκετά μπερδεμένος τελευταία από το ασφυκτικό μαρκάρισμα που υφίσταται.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής εμφανίζεται αρκετά μπερδεμένος τελευταία από το ασφυκτικό μαρκάρισμα που υφίσταται. Όπως μας εξομολογήθηκε μάλιστα, «αρκετοί είναι εκείνοι που τον πιέζουν έντονα», ώστε να επιστρέψει στο χώρο του ποδοσφαίρου. Ξανά πρόεδρος, λοιπόν, ο Πόντιος περφόρμερ; Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι γίνεται αγώνας από κάποιους για να ξαναμπεί θεαματικά στο ποδόσφαιρο παίρνοντας το πακέτο των μετοχών της ομάδας της Παναχαϊκής.

Ο Γρηγόρης Γεωργάτος, ο οποίος όπως όλα έδειχναν βρισκόταν κυριολεκτικά προ των πυλών και ήταν μια ανάσα από την εξαγορά της πλειοψηφίας των μετοχών, φέρεται ότι έκανε πίσω. Πληροφορίες από τη μεγαλούπολη της Πελοποννήσου αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι το ενδιαφέρον του 35άχρονου ακριβοπληρωμένου σταρ του Ολυμπιακού άρχισε να χάνεται μόλις έμαθε για ένα «άνοιγμα» ύψους 300.000 ευρώ που λέγεται ότι υπάρχει στην ομάδα.

Η πληροφορία αυτή προέρχεται από άνθρωπο-κλειδί που κινείται στο περιβάλλον του Άρη Λουκόπουλου, ο οποίος και αποτελούσε ουσιαστικά το συνδετικό κρίκο που θα οδηγούσε την πλευρά Γεωργάτου στην αγορά της ομάδας.

Πώς μπήκε όμως στην ιστορία ο Λε-Πα; Όπως ακούγεται έντονα τον τελευταίο καιρό τόσο στη Νέα Σμύρνη όσο και στην Πάτρα, ο ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής Κώστας Μακρής έχει κάνει προχωρημένες συζητήσεις με το γνωστό επιχειρηματία Αχιλλέα Μπέο. Εννοείται βέβαια πως, όταν ακούγεται το όνομα του επιχειρηματία, ο οποίος είναι και πασίγνωστος ποδοσφαιρικός παράγοντας, αυτόματα πολλοί σκέφτονται τον Λευτέρη Πανταζή. Από την πλευρά του, τώρα, ο ίδιος ο καλλιτέχνης δηλώνει πως θέλει να μείνει «μακριά από την μπάλα για ένα μεγάλο διάστημα», καθώς από την ημέρα που έδωσε τον Πανιώνιο έχει αλλάξει η ζωή του και, όπως τονίζει χαρακτηριστικά, έχει βάλει «σε προτεραιότητα την καριέρα του».

Το βέβαιο, όμως, στην υπόθεση αυτή είναι πως, ενώ ο Λευτέρης δίνει προτεραιότητα στο τραγούδι, πολλές φορές υποκύπτει στην αδυναμία που τρέφει για το ποδόσφαιρο. Έτσι, δεν αποκλείεται να αλλάξει γνώμη τελικά ειδικά έπειτα από τις συζητήσεις που γίνονται και τις πιέσεις που του ασκούνται και να πάρει στα χέρια του το τιμόνι άλλης μιας ένδοξης ομάδας.

Β.Λ.